51
-
#51 Punker időutazó... :)
Amúgy itt van az indítás lapja a Space.com-on. -
mrzool #50 Te hol élsz?:) Ma lőtték volna fel, de elhalasztották. -
Cat #49 ja, ez most volt RTL hiradóban -
#48 tegnap fellőtték a szondát -
#44 A dolgok kozelebb mennek... gondolom ahogy kozelebb mennek azt hivjuk gravitacionak. Gondolom ennek egy eleg szelsoseges esete a fekete lyuk, amikor egy nagybbfajta abroszt gyur ossze az Ur :) Viszont a forditotjarol nem hallottam en meg. Marmint amikor a gorbe teret kiegyenesitik... illetve, gondolom, ha egy Nap felrobban (fekete lyuk szokott robbani?), akkor ott ilyesmi tortenhet. Persze csak tippelegetek, lehet rossz uton jarok... :( -
#42 Jah, de -mint laikus és lelkes olvasó, hozzászólok- használható 'hiperugráshoz', féreglyuk vonszoláshoz és jövőutazáshoz szélsőséges fizikai paraméterek kellenek, amik (stílszerűen) időben és térben messze vannak tőlünk, de nagyon.
Tehát az elméleteket igazolja a sok mikrobizbaz műszer, na és akkor mi van? A hiperugrást még dédunokáink sem fogják látni. -
bandia #40 Mindjárt gyorsabban eljuthatnánk a Marsra, és nem kéne embereknek megöregedniük, mire odaérnek:D:D:D -
bandia #39 Hát ezt én sem értem:) Akkor most meggörbíthető a tér vagy sem, mert ha igen, akkor akár a hiperugrás is lehetővé válhat. Arra szórják inkább a milliókat:)))) -
#34 Kukacos jah vannak véletlenek, pl a legtöbb híres tudósnál. Na jó, általában agymunka is van mögötte ellenben P&W éknél..
Amúgy eddig Einstein minden elméletét bebizonyították (kivéve ezt, így); ill cáfolták a 'kozmikus állandót'.
-
Cat #31 ez már csak pénzkérdés -
#30 Ebben nem lennék biztos. Az elméletek gyakorlati bizonyítása legalább akkora tudományos eredmény, mint az elmélet felállítása - szóval még a szonda alkotói is esélyesek egy fizikai Nobel-díjra... -
Shadow_THH #29 Szerintem Einsteint már kurvára nem érdekli hogy igaza volt-e -
Shadow_THH #28 Anyag, erő, kvarcgolyó a bolgyó körü-litérben -
Cat #23 http://index.hu/tech/tudomany/ein040406/ -
#19 ebből kvarcháború lesz :DD -
Inquisitor #18 Nem azt mérik igaza volt e, mennyiségi dolgot fog mérni, azaz a föld körül mekkora a "csavarodás" vagy mi.
A tér és idő görbülését már régi mérések bizonyították régebben. -
_Vegeta_ #17 jo kerdes..:D -
#15 Hülyeségért nálad se kell a szomszédba menni -
#11 Ki tudja, lehet hogy meggörbítik majd valahogy a tálibokat... -
StarFist #7 Inkább erre, mint fegyverekre. :) -
#2 :DD -
#1 nem értem