506
Van egy csepp problémám :)
-
#26 konvertálni kell svcd vagy dvd formatumra -
#25 attól is függ, hogy anamorf-e vagy sem -
#24 16:9- ez a szélesvásznúság!:)
Ezen mér akarsz változtatni? Gondolom 4:9-be akarod vagy mibe.. -
PCanalfabeta #23 sziasztok!
kovetkezo lenne a kerdesem. azokat a filmeket ami a netrol van letoltve es a kepernyo also es felso szelen vastag feketev csik van el lehet e tuntetni? magyarul van e olyan progi vagy konvertalo ami teljeskepernyosse teszi a filmet, vagy kozel teljeskepernyosse?masik kerdesem ha cd-re kirakom a filmet ami avi formatumu azt a dvd lejatszo nem fogadja el ,ez hogyan oldhato meg hogy a netrol letoltott filmet dvd lejatszoval is nezheto legyen?
elore is koszonom ha valaki tud valéami segitseget!
koszi sziasztok! -
#22 tema megoldodott -
#21 ha image-e van, akkor nem kell huzigalni, csak siman burn image -
#20 powerdvd, windvd lejatszok
open dvd file on hard disk drive -
#19 powerdvd rulez :)
kösz:) -
#18 OK megnézem PowerDVD-vel -
#17 nem tom pontosan azt tudod hogy a 9-s media player nem akarta nekem lejátszani a dvd-ket, felraktam a powerDVD-t ami rakott fel codec-t magának azóta a média player is lejátsza a filmeket rendesen -
#16 WindowsMedia9Codecs ez van hozzá
vagy van valami hangkodek is? -
#15 ahoz nekem kellett "codec" -
#14 WindózMédiaPléjer:)
egyébként 9es -
#13 milyen média playered van? -
#12 Lehet az a gond, hogy mondjuk a dvd-n 5.1 van, de a hangkari csak sztereo-t tud? Bár gondolom akkor is megkéne szólalnia -
#11 De miért nincsen hang? -
#10 én Power DVD-t használok vagy simán média playert, a divx lejátszók nem feltétlenül ismerik fel a dvd formátum fájlait -
#9 DVD írás -
#8 Milyen DVD lejátszó? -
#7 egyenlőre maradjunk a megnézésnél :) -
#6 kifejtenéd ezt bővebben? -
#5 ha meg ki akarod írni akkor nero/dvd video és ott behúzod a fájlokat a Video_TS könyvtárba. -
#4 dvd lejátszó progi kell ahoz hogy megnézhesd -
#3 csak novellát :) -
#2 regényt írsz? -
#1 Olyan problémám lenne, hogy én eddig nem foglalkoztam a DVD-vel. Most viszont csak kiváncsiságból letöltöttem egy koncert DVD-t és fogalmam sincs, hogy mit kell vele csinálni. Addig ment a dolog, hogy lévén kicsomagolva egy iso file-t kaptam, megnyitottam daemonba és az autorunban felajánlott WMP-vel megnyitottam. Kép az lett is viszont hang az nincsen :)
BSPlayerrel próbáltam, de nemtom, hogy a sok file közül melyiket kell betölteni hogy jó legyen.
A daemon meghajtójában van 2 könyvtár, az egyik egy AUDIO_TS ez üres míg a másik a VIDEO_TS amiben .BUP, .IFO, .VOB fileok vannak.
Valaki árulja el, hogy mi a fenét kell csinálni, hogy jólegyen a dolog :)