506
Van egy csepp problémám :)
-
davos80 #66 Miért nem ismeri fel a Pio DVR107D-m a nero 6.3.0.3? -
davos80 #65 Mivel érdemes DVD-t, és CD-t írni? ( PIO. DVR107D ) -
#64 Gyakori jelenség kodekpakkok felrakásánál, hogy összeakadnak a kodekek.
Szedd le a pakkot - még a nyomait is!
Aztán az AVI-khoz telepítsd fel csak ezeket: DivX, XviD, AC3Filter, VobSub
Kicsivel bővebb alternatív megoldás: MediaPlayer Classic
DVD-k lejátszásához pedig vagy WinDVD vagy PowerDVD.
Más nem kell. -
#63 kösz. megpróbálom, ha hazaértem.
Intervideot az után tettem fel, miután már mindenfélét próbáltam. Előtte asszem K-Lite codecpack volt fent. (nemtom mi van benne asszony foglalkozik a video részleggel:) ) -
#62 Váltsd át a hangkimenetet wave-out-ról directsound-ra (vagy fordítva)
Vagy ha ez nem jött be, akkor próbáld meg PowerDVD-vel.
Lehet, hogy csak a hangkártyád nem szereti a WinDVD AC3 kodekjét (Intervideo AC3 filter) -
#61 Van egy kis problémám:
Ha DVD lemezt játszok le a gépemen akkor a hang elkezd "vibrálni". Olyan, mint a bakelitlemezeknél ha pattog a tű. Mintha a színészelet centrifugára ültették volna.
És ezt csak DVD lejátszásakor produkálja, avi-t simán lenyomja.
Tettem fel új hangkártya drivert (sajna alaplapi, nincs már hely az SBmnek :/ ),
Újratelepítettem a DVDt, de semmi.
Sajna azt se tudom, h mi válthatta ki, mert egy ideje nem néztem DVDt.
ASUS DVD E616.
A filmeket WinDVD6 proval és az ASUS lejátszójával is próbáltam.
plz help:) -
#60 1. Kábé negyedóra
2. A DVD+R (és +RW) lemezek gyártása gyorsabb és olcsóbb, ezenkívül már gyártáskor megkapják az ún. "előformázott információkat" (médiaazonosító). Más az előre kialakított írási nyomvonal kialakítása. A DVD+R-eknél gyorsabban tudták növelni az írási sebességet is.
És természetesen a DVD+R egyik legfőbb előnye a "mínuszoshoz" képest, hogy előbb hozták ki a "pluszos" kétrétegű lemezformátumot (DVD+R/RW DL), míg a "mínuszosoknál" csak "jövöget" valamikor... -
#59 Halisztok!
Volna nehany kerdesem:
1. Mennyi ideig tart egy DVD megirasa 8x sebesseggel?
2. Mi a kulonbseg a DVD+R es DVD-R kozott? Mi az elonyuk / hatranyuk? Melyiket erdemesebb hasznalni..?
Koszi elore is a valaszokat! -
izb #58 Elég sokat használom,de még soha nem fagyott!! -
Borg #57 Valaki, aki sokat használja a DVD Shrinket: Nem szokott fagyogatni?
Nekem kb 20 DVD-ből 3x, amikor befejezte a rippelést, és ki akarok lépni a shrinkből, kékhalált dob a windowsomra... pedig soha semmi mástól nem csinált ilyent a gépem... egyszerűen IRQ NOT LESS OR EQUAL... -
titike #56 szivesen -
#55 k öszike szépen, müxik, tuti franko:) -
titike #54 A legegyszerübb legalábbis nekem ez jött be a DVD Shrink progi ha kell a magyar leírás amit csináltam hozzá küldj egy emilt -
#53 milyen progival tudnék védelemmel ellátott DVD-t másolni? -
galocza #52 smartripper
stream processing fülön enable stream processing bekatt, kívánt hangsávok bekatt (pontosabban a többi ki) + mellettük demux to extra file. -
#51 bocs, lehet hogy nem jó helyen kérdezem, de nekem egy olyan progi kellene , amivel ki lehet szedni egy dvd-ből az ac3-as hangsávot !
Melyik probival probálkozzak ? -
#50 a powerdvd volt a bűnős reinstall és jó minden!! bocsi -
#49 figyuzzatok ez a probléma nálam most jelentkezett letöltöttem a getnot dvd-be és bemountoltam img kiterjesztésű volt és power dvd-be el akartam indítani de azt irta ki : DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders ,és más dvd-k-nél is ami iso-s és ez scak most jelentkezzett eddig nem volt !! szerintetek ? -
#48 Ja, Vegas DVD vagy Adobe Encore-hoz
-
#47 Nekem meg mozgo hatter mintak kellenenek a meuhoz.
Olyanok mint ezek:
meg a tobbi -
#46 VCD, SVCD, AudioCD, MP3 CD, Jpeg CD, Kodak Photo CD.
Attol fugg mit tud jatszani az asztali DVD lejatszo. Az Audio CD- alapbol mindegyiknek tudnia kell, de vannak olyan DVD lejatszok, amik semmi irott/ujrairott anyagot nem jatszanak le. Ezek min. 2 vagy tobb eves modellek. Pl SONY, Samsung, Thomson amit sajat boron tapasztaltam. -
Zsömbi #45 Sziasztok! Valaki tudja hogyan tudok úgy megírni egy CD-t sima CD-íróval hogy azt lejátsza a DVD? Ha valaki tud segíteni akkor légyszi írja meg nekem a [email protected]. Nagyon megköszönném. Sziasztok -
#44 Sziasztok!
Volna 1 kérdésem.
Mondjatok nekem egy olyan progit amivel darabolni lehetne
egy olyan felvételt ami MPG formában lett felvéve a vinyora.
Az egész felvétel 3,5GB.
köszi -
Neocitran #43 sziasztok.
ismeritek az Adobe Encore DVD 1.0-t? magyar leírást vagy valami használati utmutatót keresek hozzá.
köszi -
Petrolio #42 hali, nem tudjátok hogyan lehet a dvd2avi progival úgy átnyomatni egy dvd-t aviba, hogy a hangot ne külön fájlba mentse, hanem az aviba?....vagy ismertek-e vmi más progit, amivel meg lehet csinálni? -
#41 hat ami tudok es muxik
Celeron 533, 96 MB ram, TNT2 32 ram
DVD siman
Divx mar egy kicsit gond, mert a felbontastol es a bitrattol fugg, de 90 % simam megy -
#40 Meetal!
Elvileg kb. ez a minimum, de függ processzor típustól, videokártyától és oprendszertől is.
A régi gépem 500-as AMD K6-II-es volt 128 RAM-mal 16 Megás Nvidia Vanta videokártyával. 98 alatt kevésbé, XP alatt jobban szaggatta a DVD filmeket. ( De láttam 466-os intel processzoros gépet amin simán mentek ) A dolog leginkább sztem a processzortól függ. Legalább egy 800-as azért nem árt. -
Roll #39 Egy ilyen gépen a divx-ekhez ezt ajánlom: Crystal player. -
Meetal #38 Hello! 1 kérdés!!
Mi a minimum konfig, hogy dvd-t és divx-et lehessen nézni egy gépen??
PIII 500MHZ? 128MBRam?
-
Hazo #37 Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy ismeritek a DVDCOPY+ nevű progit. Olyat csinál, hogy két rétegű lemezt lehet két darab egyrétegű lemezre másolni. Az a probléma, hogy csak olyan crack-et találok, ami (szerintem) kipróbálási időt szünteti meg, de sajna miután lementem az első lemez imageét, és kezdeném a másodikét azt írja, hogy a trial változatban, csak az első lemez menthető le :((( tud valaki segíteni???? -
zionduc #36 Sziasztok
DVD-re szeretnék feliratot szerkeszteni. Szereztem is egy csomó progit, pl.:IfoEdit, SubtitleWorkshop, Sub2Sup, VobSub. De van egy pár gondom:
- SubtitleWorkshop2.51: WinXP alatt a vob lejátszása lassított felvételben megy, de szerintem nem a proci miatt, mert a mediaplayer lejátsza.
- Win98 alatt szépen fut a vob végig (30 perc), de 14 perc után a kijelző azt mutatja hogy nincs több, pedig fut tovább, és mutatja is a képet.Ez feliratnál gázos, mert 14 perc után nem tudok a feliratnak timecodot beállítani.
- IfoEdit-ben nem tudom mit jelent a Scene changes/Chapters.
- IfoEditben:Author DVD-nél beállítom IfoEditben az m2v fájlt, ami hangot is tartalmaz, így a hanghoz nem állítok be semmit. Feliratnak beállítom a Sub2Sup-pal előállított feliratot. Scene changes/Chapters-be nem tettem semmit. Kimenetnek a wincseszterem egyik patrícióját állítottam. Elindítom, és WinXP alatt megfagy (not responding) a progi, Win98 alatt pedig azt írja ki, hogy "Couldn't read file to write", és nem csinál semmit.
Ha a hangnak a Wav-ot beraktam, akkor sem volt jó.
A háttértárnak mennyinek kell lennie egy 1 Gb méretű vob típusú fájlhoz?
A wincseszterre lehet vele DVD authoringot csinálni, vagy csak DVD lemezre írhat?
Bocs hogy ilyen sokat kérdeztem, de csak suli után tudok a könyvtárban netezni. ;)
Kérlek segítsetek. Köszi, Duc -
#35 Sziasztok!
Adott egy gyári DVD ami NTFS. Korábban többször is lejátszottam az asztali lejátszón (SONY) és minden rendben volt. Aztán egy ideje már csak fekete fehérben hajlandó lejátszani. Nem tudom, hogy mivel lehet a gond (lejátszó, erősítő, TV), de arra gondoltam, hogy átmásolom a lemezt. Igen ám, de fogalmam sincs, hogy kéne ebből PAL lemezt csinálni.
Tudna valaki segíteni? -
PCanalfabeta #34 SIKERULT:)))))))))))))))))))))))) -
PCanalfabeta #33 igazan koszi a segitseget,probalkozom:) -
#32 ize...
hogy erthetobb legyen neki,ugy gondoltam,hogy az igy ranezesre kozelebb all a negyzethez mint a 16:9-es tv :)
nyilvan nem negyzet ha az egyik oldala 4 a masik meg 3...:P -
Laslow #31 Készítettem statisztikát. -
#30 azért a 4:3-as monitor még messze van a négyzet alaktól, szerencsére :D -
#29 Ha fekete csik van alul es felul az azert van mert 16:9-es keparanyu a film vagyis ilyen teglalap alaku tv-re van kitalalva. A monitoron meg a sima 4:3-as tv-n (negyzet alaku) nezve latszik ez a fekete sav.
Ezt el tudod tuntetni,ha szethuzod a kepet,de ettol a keparany nem fog valtozni, viszont nem latod majd teljes szelessegben a filmet,mert ilyenkor le van vagva a ket szele a filmnek,tehat nem latod majd ami ott tortenik.
A legtobb lejatszo progiban megvan ez a funkcio, pan-scan neven keresd a menuben. -
PCanalfabeta #28 hello!
azert szeretnem mert igy eleg rossz nezni teven keresztul a keperenyo egyharmadat.a masik dolog meg sajna nem baytagyunak szulettem ,ezert nem nagyon ismerem még a szamgepet de igyexem potolni hianyzo tudasomat.viszont nem szegyenlem hogy egy szamomra ismeretlen vilaggal ismerkedem.azt gondolom nem en vagyok az elso es nem is az utolso........
aki viszont epito jellegu segitseget tud adni annek ezt nagyon megkoszonom.tehat neked is MIKE ! koszi a segitseget.esetleg meg annyit ,melyik az a progi ami erre a legalkalmasabb?:))
koszi a segitseget !:) sziasztok!:) -
#27 meg ez így túl sok kérdés, kérdezz egyesével, nincs kedvem teljes ismertetőt irni