222
Segítség az interneten
-
#22 talán próbáld ki ezt is -
#21 megcsináltam.remélem jó lesz. -
#20 nekem a HIjack this baszta el!(sztem én csináltma rosszul vmit) -
#19 Hijackthis:Scan, majd a a BHO jelzésű bejegyzéseknek FIX
CWShredder: katta fix-re -
#18 cwshredder, hijackthis
ne erőlködjetek, más progi nem szed le hijacker-t (honlapeltérítőt) -
#17 Nekünk nem a sex oldalról jött, hanem az msn plust töltöttem le sajnos, aztán lett ilyen az egész. -
#16 Csinálj a telepített rendszerről egy Ghost filet. Ha ilyen problémád adódik csak meg kell ghostolni a rendszert és újra tökéletes lesz.
Amúgy ezeket a programokat a sex oldalak telepítik fel kérdezés nélkül.
Kattintás előtt nézz körül!!!!!!! -
Takezó #15 akkor registryből tisztítsd ki és program filesban is nézd meg a könyvtárakat... CTRL-ALT-DEL és keresd meg az olyan neveket, amiknek nem kéne futnia -
#14 AD-aWare nem lesz jó,nekem a rendsezr visszaállítás segített csak,miután egy rakás mindent kipróbáltam,s ezek elcseszték a ntet is -
#13 nekem is ez volt...nyitottam is neki topikot... -
#12 na itt fent van -
Takezó #11 dc++
-
#10 az adwaret honnét szedjem? -
Takezó #9 AdAware program... vagy te kézzel Regeditből kiszeded...
-
#8 most akkor mit csináljak? -
#7 bekapcsolom a gépet,akkor ez jön ki:
-
#6 A vezérlőpult, programok..... izéjéből is kiinstalláltuk, aztán csak visszajön.
De nagyon jó nekünk mostmár a MyIE2, formatálni most nem akar a párom, nem tudom miért, pedig mondtam neki. -
#5 Ilyen szar nekem is volt, de ahhol a programokat lehet megnézni onnan uninstalláltam.
De persze AD-AWARE az jol jön, vagy a Spybot S&D progi.
Bár elöször én is formatáltam aztán ujraraktam a wint:)) -
#4 Nekem is ugyan ez a problémám, ez épült be, és sehogy sem lehet eltávolitani, próbáltuk Ad-Aware-val is, töröltünk is, ujratelepítettük az expolert, és újra visszaépül, nem tudjuk kiirtani. És le is tiltja egy idő után az expolerünket. -
#3 Ezért mondjuk nem kellett volna új topik, de egyébként ez valószínűleg egy kis program, ami letöltötte magát hozzád és feltelepült.
Az Ad-Aware 6.0 nevű ingyenes spy-ware írtó kiírtja ezeket, bár nincs rá garancia, hogy ezt is.
Tűzfalat mindenképpen használj, és futtasd le időnként az Ad-Aware-t.
Ezt a programot nem ismerem személyesen, de gondolom ez is olyan, mint a többi. -
#2 és indításnál is bejön ilyen keresés szar. -
#1 Helo.Miért van az hogy beállítom hogy a kezdőlap az origo legyen,és minden indításnál a omegasearch.com jön be,meg az oldal tetején ez van: