Internet HELP

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bambee
talán próbáld ki ezt is

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

Matthewpamer
megcsináltam.remélem jó lesz.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ricsi1
nekem a HIjack this baszta el!(sztem én csináltma rosszul vmit)

rushman
Hijackthis:Scan, majd a a BHO jelzésû bejegyzéseknek FIX
CWShredder: katta fix-re

rushman
cwshredder, hijackthis

ne erõlködjetek, más progi nem szed le hijacker-t (honlapeltérítõt)

bogyoka
Nekünk nem a sex oldalról jött, hanem az msn plust töltöttem le sajnos, aztán lett ilyen az egész.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Kori
Csinálj a telepített rendszerrõl egy Ghost filet. Ha ilyen problémád adódik csak meg kell ghostolni a rendszert és újra tökéletes lesz.
Amúgy ezeket a programokat a sex oldalak telepítik fel kérdezés nélkül.
Kattintás elõtt nézz körül!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

akkor registrybõl tisztítsd ki és program filesban is nézd meg a könyvtárakat... CTRL-ALT-DEL és keresd meg az olyan neveket, amiknek nem kéne futnia
ricsi1
AD-aWare nem lesz jó,nekem a rendsezr visszaállítás segített csak,miután egy rakás mindent kipróbáltam,s ezek elcseszték a ntet is

ricsi1
nekem is ez volt...nyitottam is neki topikot...

Matthewpamer
na itt fent van

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

dc++
Matthewpamer
az adwaret honnét szedjem?

AdAware program... vagy te kézzel Regeditbõl kiszeded...
Matthewpamer
most akkor mit csináljak?

Matthewpamer
bekapcsolom a gépet,akkor ez jön ki:

bogyoka
A vezérlõpult, programok..... izéjébõl is kiinstalláltuk, aztán csak visszajön.
De nagyon jó nekünk mostmár a MyIE2, formatálni most nem akar a párom, nem tudom miért, pedig mondtam neki.

Banyapapa
Ilyen szar nekem is volt, de ahhol a programokat lehet megnézni onnan uninstalláltam.
De persze AD-AWARE az jol jön, vagy a Spybot S&D progi.
Bár elöször én is formatáltam aztán ujraraktam a wint😊)

bogyoka
Nekem is ugyan ez a problémám, ez épült be, és sehogy sem lehet eltávolitani, próbáltuk Ad-Aware-val is, töröltünk is, ujratelepítettük az expolert, és újra visszaépül, nem tudjuk kiirtani. És le is tiltja egy idõ után az expolerünket.

Taranov
Ezért mondjuk nem kellett volna új topik, de egyébként ez valószínûleg egy kis program, ami letöltötte magát hozzád és feltelepült.
Az Ad-Aware 6.0 nevû ingyenes spy-ware írtó kiírtja ezeket, bár nincs rá garancia, hogy ezt is.
Tûzfalat mindenképpen használj, és futtasd le idõnként az Ad-Aware-t.
Ezt a programot nem ismerem személyesen, de gondolom ez is olyan, mint a többi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Matthewpamer
és indításnál is bejön ilyen keresés szar.

Matthewpamer
Helo.Miért van az hogy beállítom hogy a kezdõlap az origo legyen,és minden indításnál a omegasearch.com jön be,meg az oldal tetején ez van:

← ElőzőOldal 5 / 5