222
Segítség az interneten
  • Matthewpamer
    de nem értem."de a MyIE-ben már van ilyen",azt se tudom mi ez.tudom hogy lol vagyok,de mit kell tenni?
  • PetruZ
    Magyarul írtam le.
  • Matthewpamer
    100 :P
  • Matthewpamer
    nincs valami program vagy valami?
  • Matthewpamer
    és magyarul mi a teendő?
  • PetruZ
    Mert ez az ablak csak a cookie-kat tiltja le az adott oldalról, magát az oldalt nem. Normál IE-ben konkrét oldalakat nemigen lehet lelőni (a Content Advisor-ban nem találtam ilyet), de a MyIE-ben már van ilyen.
  • Matthewpamer
    mert hiába írom be ide:

akkor is megnyitja az oldalt!
  • Matthewpamer
    hogy lehet letiltani egy oldalt?valaki mondja meg plíz,mert amit multkor mondtak azt nem értettem.
  • ricsi1
    jah: COD powa ;)
  • ricsi1
    ezek felmennek,és kész,nekem van 2 tűzfalam is ,de sztem letöltéssel is jönnek-ha én vok DC-n elég sok lejön 2-3-
  • chadi
    Na most lett elegem ezekből a ki.....szott spyware és hasonszőrű programoktól!!!!!!!!!!!!!!!!
    Széttép az ideg ,hogy lassan már 2-3naponta ezekre a kis szemetekre vadászok amikor jobb dolgom is lenne:o(
    Valaki homályosítson már fel ,hogyan lehet ezek ellen tenni valamit!És most nem a kiírtásukra gondolok hanem ,hogy le se másszon a gépemre.
    Ehh el is ment a kedvem a netezéstől:( Megyek is szétlövök mindenkit Call of duty-ban :o)

üdv
  • ricsi1
    köszi,
  • bogyoka
    Szóval igaz volt, amit mondtatok, az kiakart menni.:))
    Nagyon jó ez a topic, megmutattam a páromnak amit irtatok, és utána gyorsan megcsinálta a dolgokat, már a panelek se ugrálnak nekem itt fel. Tehát a gép tiszta, semmi gond nincs egyenlőre. Úgyhogy nagyon köszi a segítségeteket, nagyon örülök.
  • rushman
    eszközök->internetbeállítások->speciális fül, majd ott a böngészés részben szedd ki a pipát a hibakeresés tiltása parancsfájlokban választógombban (IE)
  • ricsi1
    keresgettem egy ideig,de nem találtam.
    meg tudnád mondani,ho hol találom pontosan?
    előre is köszi
  • rushman
    ezt ki lehet kapcsolni így:
    eszközök->internetbeállítások->speciális hibakeresés tiltása parancsfájlokban pipa KI
  • ricsi1
    már raktam fel JAVAt de még mindig nem jó!
  • ricsi1

• ricsi1
    és az nem tudjátok,h mér van,hogy elég sokszor áll meg az internet?úgyértem,hogy nem tölt tovább,leáll,semmit nem lehet megnyitni,csinaélni
  • ricsi1
    addig már eljutottam,hogy JAVA kéne,de honnan?
    kiírja,hogy töltés itt,le is szed vmit de nem lett jobb!

egy linket tudna vki adni?
  • ricsi1

azt nem tudja megmondani valaki,hogy mért írja ki egyes oldalakon,hogy "statisztikai hiba: x. sor.
    elindítja a hiibakeresőt?"
  • maxtor
    Nek olyan problémám van hogy a HiJackTool kitörölte böngészőből a flash playert és most hiába instaláltam ujra
  • bogyoka
    Ezt én is mondtam a páromnak, hogy elég idióta egy tűzfal, hogy felajánlja nekem ha valami megjelenik a gépen, hogy pass vagy block, és én döntsem el,hogy mit csináljon, szóval én baromi dühös vagyok erre. Én speckó honnan tudjam, hogy jó vagy nem jó.
    De köszike a segítséget nektek, majd párom remélem intézkedik.
  • Meetal
    Nalássa..!!!
    Többen is ezt mondjuk tehát igaz....
  • rushman
    szerintem nem be akar jönni, hanem "ki akar menni"!

a másik lehetőség, hogy egy olyan komponens (parazita) van a gépeden, mely időszakosan kommunikálni akar a készítőjével(szerverével, leadni a szerzett infókat). Ez esetben jót tenne neki egy kémszoftver eltávolító.

ha olyan tűzfalad van, amelynél nem lehet beállítani azt, hogy állandóan blokkoljon egy bizonyos kérést, akkor DOBD KI A FRANCBA!
  • Meetal
    Szevasz Bogyóka!
    Szerintem, futtasd le az Ad-Aware-t.
    Futtass le egy viruskeresőt is.
    Ha az nem talál semmit, akkor lehet, hogy valameik programod akar a "hazaszólni" a frissítésért.

Ezesetben, engedd ki.
  • bobo11
    sziasztok
    tud valaki segiteni abban a dologban hogy állandoan elszáll az internetem hogy tudom ujra felrakni annélkül hogy teljes xp telepitést kéne csinálnom,mert eddig ugy csináltam,megvan osztva routerrel de 1 idő után eltünik és se nekem se a másik gépen nem lehet netezni csak ha kiiktatom a routert és a megosztás ikon is eltünik a hálozati kapcsolatokbol hogy lehet azt visszarakni?
  • bogyoka
    Volna egy érdekes kérdésem, mert már nagyon idegesítő számunkra.
    Nekünk itthon tűzfalnak az Amor2net Personal van fennt. Most az van, hogy tegnap reggel beakart jönni egy NHUpdate nevű valami, amit az Amor2net felkinált egy kis ablakban,hogy engedem vagy sem, én természetesen blockoltattam, és azóta ha új böngészőt nyitok, vagy bárhova megyek, pld. a topicokat megnyitok itt, vagy bármit használok neten keresztül, beakar jönni. De ebben az az idegesítő,hogy ugye ezt egy csipogó hanggal egy kis táblát hoz fel az tűzfal, még ha játszok,teljesen bezavarja a játékot, jelezvén, hogy próbálkozik.
    Most ez mindig itt lesz nekem, vagy ez beállítás kérdése lenne, hogy ne dobja fel az üzenetet az Amor, vagy ez a NHUpdater mit akar, miez egyáltalán?
    De van egy másik is amit blockoltunk az régóta van, valami "Corn meet".
    Kérnék valami véleményt, ha tud valaki mondani erre valamit.
  • ricsi1
    köszi
  • rushman
    próbáld ezt
  • ricsi1
    arra az esetrte nem tudsz vmit,hogy semmi sem jön be csak az ami a Kedvencekvben van,mert egy biz. searcpage-t akar megnyitni a C meghajtóról,amit töröltm.
  • davos80
    Plíz valaki! Na!Valaki plíz segítsen!
  • davos80
    Van valami új gépkikapcsoló Worm vírus.
    Valaki mondja már meg, hogy honnan szedjem le a legújabb javítás, írtót!

• rushman
    ja, ne töltsd le a spysweepeert (nem sokat ér...), hanem az alján két lépésben leírtak szerint töröld ki
  • rushman
    Lycos Sidesearch eltávolítása
  • Matthewpamer
    ja,meg egy ilyen ikon van az asztalomon:Lycos Sidesearch
  • Matthewpamer
    valaki help.bejön mindig hogy az explorer exe hibát észlelt..stb.miéret van ez?
  • PetruZ
    Hát, ha tűzfalad van, akkor annak meg kell mutatnia, mi az, ami dolgozik rajta keresztül. Ha nem mutatja, akkor az nem tűzfal...
  • ricsi1
    ..csak a kedvencekben lévő oldalak jönnek be!
  • cicai
    Segitsetek!!
    Modemes internetem van és azt szeretném meg tudni, hogy hogyan lehet meg tudni azt mi használja a hátérben az internetemet. Valoszinű valami program letöltés megy.
    Egyébként a tudomásomban lévő összes letiltási modot alkalmazom. Van tüzfal is az Agnitium Outpost Firevall Pro. Virus figyelő pedig Norton antivirus 2003 pro van.
    A rendszer XP pro magyar van.
    Köszönöm P.L