Titáni hullámok moshatják a Szaturnusz holdját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez lenne a legf.szább! fél percig ontja igazi idegen létformák képeit, aztán befuccsol és se kép se hang... 8 évet kéne várni a következõ fél percre... asszem tûkön ülne az egész világ 😊

Tetsuo
C:bonewki! Más haditechnikai tárgyakat néztek UFOnak, v csak eccerûen be voltak nyomva.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

valahogy úgy lenne jó ha a jégre szálna le, kb ott ahol kezdõdik a víz.
és akkor nem fingana ki 1 percen belül.(talán)
Bonewerkz
naigen... annak idejen a cseszealjaknak is hasonlo formajuk volt (marmint azoknak az azonositatlan repulo targyaknak, amirol a cseszealjak a neviket kaptak...)
csak hat honnan tudtak volna mar akkor, hogy a legkorbe belepeshez ilyen forma az elonyos?😊
megis cseszealjak formajuak voltak...😊

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Nem nagyon láttál még leszállóegységet, ugye?😊 Csak mert mindegyiknek kb. ilyen formája van, hogy megvédje a szondát a légkörbe lépéskor...

Bonewerkz
1969: Hold (kis lepes...)
2004: Titan (Jezus uristen, itt van elet!!?)
2036: Sharaq (Mintha gotikus epitmenyek lennenek...!)
2065: Fold (lasd lentebb)

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Szerintem ez a cucc pont nem fog elsullyedni ,kulomben miert lenne ilyen formaja??

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

JZO
ennek a leszálló egységnek nagyon csészealj kinézete van
[HUN]PAStheLoD
woah... majd viszek úszósapit

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Hát ha jól olvastam a cikket, akkor fõleg tengernek nevezhetõ dolog van ott :p

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

nem biztos hogy tengerbe zuhan - remélhetõleg nem abba pottyan bele

TeszteloPontHu
Igen, de leszállás közben is rengeteg dolgot mér (pl. a légkört).

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Lacc
Pff 😄D
Dejo! Le fognak szallni a titanra ? Nem is tudtam errol..
Alig varom leszalljanak, kiderul nagy jo hely. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!