1433
-
mester1987 #1273 Ha normálisan elolvasod akkor nem rád érek SEMMiT balfék!!! -
mester1987 #1272 Akkor a magyar Cracket szerezze meg nekem valaki!!!!
De amúgy tom hogy NEM TE CRACKELTED idddióta. -
#1271 amúgy te is rosszul tudod, mert freddy nem csinált semmien krekket.
nem vágom mit kell összekombinálni mindig.
szerintem vagy rosszul hallottál valamit, vagy rosszul olvastál valahol valamit.
ha már a nevében irogatsz valakinek, legalább bizonyosodj má meg hogy miket írsz.
tudod jól, hogy én szépen kértelek valamire. -
#1270 hát még meggondolom.
a 4.részben 26fegyver van.
a gyilkos fogpiszkálón keresztül a széttört villanykörtéig...mindent beleraktam...
de asszonnya tenno fickó, hogy felmondja a szerődést, és nem lesz már 5. része.... :S
úgyhogy elcsúsztatom a 2.részt, hogy tovább kitartson a sorozat. :P -
#1269 Istenem...
ez de nagy.
csak az a gáz, hogy már ds4-nél vagyok, és magyar szinkronnal van kész!!!
-
#1268 Darksector.Picit több fegyvert tehettél volna a gamedba.De azért ott van a szeren a cucc.Amásodik részt mikor adod ki.Mellesleg egy kis ízelítőt dobhatnál belőle(képek,videó) -
#1267 már elindult. -
#1266 Vista 64 biten elindul?
Nekem valamiért nem akar elindulni..:S
Hibaüzenet:
Az alkalmazást nem sikerült elinditani mert X3dAudio1_2ddl. nem található. Az alkalmazás újratelepitése megoldhatja a problémát.?:S -
#1265 De nehogy kiszivárogjon, hogy a pincében már a DS2-t fejleszted. :D -
#1264 jah holnap má az lesz a hir, hogy lecseréltem a textúrákat a játékban lol!
:D -
sakal6 #1263 rosszul fogalmazta meg, nem te csináltad hanem Freddy76 -
#1262 Ezek szerint okosabb vagy mint hitted. -
#1261 háát attól tartok, hogy kell majd egy kis idő, mire elfogadják hogy nin semmi. -
#1260 lol a gyerek.
mondtuk hogy felejtsék el.
erre mostmá az a témája, hogy én egy exét csináltam a játékhoz lol
Hozzá se nyultam a fájlokhoz. se exéhez se dll-hez, se semmien fájlhoz. -
#1259 Én semmien magyar krekket nem csináltam.
te nagyon russzul olvastál valamit.
lol
haggyátok már abba.
intézétek egymásközt az iet privátba ha akarjátok lol.
jah nekem felesleges irnod. -
sakal6 #1258 hát ha nem nagy tudás kell hozzá, akkor biztosan te is megfogod tudni csinálni -
#1257 Senki sem törte fel a magyar verziót! -
#1256 Sajnos nem vagyok házigazda így nem tudom törölni a kommenteket de kérlek titeket hogy a warez,crack,magyar nyelvi dolgokat felejtsétek már el!Vegyétek meg tényleg ilyen áron nem sok érte! -
mester1987 #1255 Szóval csak egy crackelt DS.exe kellene. nemhinném hogy nagy hacker tudás kellett hozzá ha 1 magyar srác megoldotta. -
mester1987 #1254 Nincs meg valakinek a magyar verzióhoz crack-je, mert torrenteken fenn van DVD5-ös verzióba és írja hogy az SG.hu-s dark sector magyar fájlaival csinálta és ő módosította a DS.exe-t, szóval levette a védelmet az exe-ről. -
ricsa008 #1253 -
ricsa008 #1252 na b+ összkevertem a két képet ez a másik topicba akart menni :S
akkor oda tölsem a borítót ?:D -
ricsa008 #1251
a minőség nem a lagjobb nem sűrűn csinálok ilyent :D -
sakal6 #1250 és itt mégolcsóbb, csak 2250, de lehet még olcsóbb is. -
#1249 Itt olcsóbb.
OFF:
Jó topik :)
ON -
ricsa008 #1248 borító esetleg kell valakinek ? mer akkor felrakom -
#1247 állati durva!!!
4990ft ért van magyar feliratos:
itt nézz körül. -
ricsa008 #1246 nagyon !!! -
#1245 Jó játék? -
#1244 sajnos nincs
de miért kell kimélni
szerinted mit csinál a játék a lemezzel mikor elinditod?
nyugodj meg.
rácsekkor, és utána ha nem is áll meg teljessen, de alap fokon pörgeti, amitől egy karc sem lesz a lemezeden.
csak nyugi. -
mester1987 #1243 ja de ezt már le lett írva többx -
mester1987 #1242 Az előtted levő kerítésen kell a pengét bedobnod, úgy hogy irányítod azt. -
#1241 Hali! Grafot lehet valahogy állítani? vagy cska felbontás?:) -
ricsa008 #1240 ezt én is aláírom :D -
#1239 Akkor elég retek a minősége amire vagy amivel nyomják!
Bezzeg az 5 éves kiirt DVD-k (princo lemez ilyen fos olyan szar) semmi gond velük.Van olyan lemezem ami már full elsárgult mégis minden adat rajtavan visszaolvasható/másolható! -
ricsa008 #1238 oks -
#1237 Pedig a gyári lemezeknek jól kellene bírniuk, mert azokat nem írják, hanem nyomják. -
#1236 Nem kell kimélni anélkül is elkurodnak az eredeti lemezek!
Crysis Warhead-om 1szer tettem fel.Nem volt bennt a gépbe csak telepitéskor. Tegnapelőtt tettem fel 2-odszorra majdnem megörült az olvasó alig tudta olvasni a lemezt:( Csináltam is róla gyorsan másolatot. -
ricsa008 #1235 valami crack vagy valami nincs? csak mer a lemezt kimélni akarom -
#1234 Többször le lett írva már!
Közelebb mész a kerítéshez eldobod a pengét majd miután eldobtad lenyomod a C-t és nyomva tartod ekkor lassítva fogod látni a pengét és te tudod irányítani.Oda kell vezetni a kerítés mögötti kapcsolóhoz és kinyílik az ajtó!