Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
te faz amikor itt bõgtél hogy kell a magyar nyelv, akkor nyaltad a seggem...mi te kétzinû tahó...

de utálom az ien faszokat.

Egyszerû!!!!

Azért irtam, hogy ne idiótázzon a köcsög gyerek ennyi...nemtuom te mifaszt olvastál ki belõle, de én ez miatt irtam vissza neki.
Vagy te tudsz mást is, amit én nem???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JaSoN HuNTeR
Árammal kell vmit csinálni? me van ott áram is.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

a lényeg hogy elõbb mindig vágd hozzá a égõ frizbit
dobd bele a frizbit a tûzbe küld neki a dögnek aztán az elején ven egy SPACE-s mozdulat amikor bepirul amikor meg már nem pirul be akkor csak adni kell az agyának (gránát , ólom) ami van és szép lassan megfekszik
JaSoN HuNTeR
srácok azt a nagy monstrumot a templomba hogyan kell legyözni? me van áram és van tûz is de ez a szemét nem akar meghalni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nem de hogy egy világ nagy paraszt vagy az biztos. olvasd már mit írsz !!!
faszkalapozol meg qrva anyázol mindenkit egy kicsit talán magadba kellene nézni
és amúgy is az egészet megadnak köszönheted ha nem húztad volna mindenki agyát azzal hogy így felteszem úgy felteszem hanem egyszer csak se szó se beszéd felrakod akkor most inkább köszönetek jönnének nem beszólások még mindig
és akkor még te qrva anyázol
szánalmas komolyan mondom
DarkSector
te faszkalap.
mirõl beszélsz szerintem te sem tudsz olvasni.

a jo kurva anyát igenis az összesnek, aki "leidiotázik".
ha te meg nem vágod, mirõl van szó, akkor te neked sem kéne belepofázni.

Nem vagyok se gazdag, se kocka.

mert te egy rakás fasz vagy és szerintem most azt sem tudod megmondani, hogy most ezt nekem mire reagáltad, sz 100%!!!

az hogy értek a géphez, ahhoz nem kell napi 32orát ülni elötte.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tudjuk hogy te gazdag fiú vagy és nagy kocka de nem kéne mindentkit lehülyézni, mert neked sikerült egy olyan dolog amit még a 9 éves unokatestvérem is megtudna csinálni. ennyit rólad<#mf2>
a fórumot meg dark sector-ról átkéne nevezni ki tud jobban káronkodni forumnak

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

DarkSector
te meg ha okos lennél, akkor befognád a mocskos pofádat...és abbahagynád.
te fogalmazni azt aztán tudsz.
még jo hogy ki tudtam venni hogy mit akrsz...:S

Ha normálisan elolvasod akkor nem rád értek SEMMiT balfék!!!
Ha normálisan elolvasod akkor nem rád érek SEMMiT balfék!!!
Akkor a magyar Cracket szerezze meg nekem valaki!!!!

De amúgy tom hogy NEM TE CRACKELTED idddióta.
DarkSector
amúgy te is rosszul tudod, mert freddy nem csinált semmien krekket.
nem vágom mit kell összekombinálni mindig.

szerintem vagy rosszul hallottál valamit, vagy rosszul olvastál valahol valamit.
ha már a nevében irogatsz valakinek, legalább bizonyosodj má meg hogy miket írsz.
tudod jól, hogy én szépen kértelek valamire. <#sniffles>

DarkSector
hát még meggondolom.
a 4.részben 26fegyver van.
a gyilkos fogpiszkálón keresztül a széttört villanykörtéig...mindent beleraktam...
de asszonnya tenno fickó, hogy felmondja a szerõdést, és nem lesz már 5. része.... :S

úgyhogy elcsúsztatom a 2.részt, hogy tovább kitartson a sorozat. 😛

DarkSector
Istenem...
ez de nagy.

csak az a gáz, hogy már ds4-nél vagyok, és magyar szinkronnal van kész!!!
<#nyes>

The Protector
Darksector.Picit több fegyvert tehettél volna a gamedba.De azért ott van a szeren a cucc.Amásodik részt mikor adod ki.Mellesleg egy kis ízelítõt dobhatnál belõle(képek,videó)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

JaSoN HuNTeR
már elindult.

JaSoN HuNTeR
Vista 64 biten elindul?

Nekem valamiért nem akar elindulni..:S

Hibaüzenet:
Az alkalmazást nem sikerült elinditani mert X3dAudio1_2ddl. nem található. Az alkalmazás újratelepitése megoldhatja a problémát.?:S

Evin
De nehogy kiszivárogjon, hogy a pincében már a DS2-t fejleszted. 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
jah holnap má az lesz a hir, hogy lecseréltem a textúrákat a játékban lol!
😄

rosszul fogalmazta meg, nem te csináltad hanem Freddy76

Evin
Ezek szerint okosabb vagy mint hitted. <#hehe>

DarkSector
háát attól tartok, hogy kell majd egy kis idõ, mire elfogadják hogy nin semmi.<#sniffles>

DarkSector
lol a gyerek.
mondtuk hogy felejtsék el.
erre mostmá az a témája, hogy én egy exét csináltam a játékhoz lol

Hozzá se nyultam a fájlokhoz. se exéhez se dll-hez, se semmien fájlhoz.

DarkSector
Én semmien magyar krekket nem csináltam.
te nagyon russzul olvastál valamit.
lol
haggyátok már abba.
intézétek egymásközt az iet privátba ha akarjátok lol.

jah nekem felesleges irnod.

hát ha nem nagy tudás kell hozzá, akkor biztosan te is megfogod tudni csinálni

Evin
Senki sem törte fel a magyar verziót!

grebber
Sajnos nem vagyok házigazda így nem tudom törölni a kommenteket de kérlek titeket hogy a warez,crack,magyar nyelvi dolgokat felejtsétek már el!Vegyétek meg tényleg ilyen áron nem sok érte!

Next PC upgrade: 2022

Szóval csak egy crackelt DS.exe kellene. nemhinném hogy nagy hacker tudás kellett hozzá ha 1 magyar srác megoldotta.
Nincs meg valakinek a magyar verzióhoz crack-je, mert torrenteken fenn van DVD5-ös verzióba és írja hogy az SG.hu-s dark sector magyar fájlaival csinálta és õ módosította a DS.exe-t, szóval levette a védelmet az exe-rõl.
na b+ összkevertem a két képet ez a másik topicba akart menni :S
akkor oda tölsem a borítót ?😄

a minõség nem a lagjobb nem sûrûn csinálok ilyent 😄
és itt mégolcsóbb, csak 2250, de lehet még olcsóbb is.

ffxi
Itt olcsóbb.

OFF:

Jó topik 😊

ON

Fákjúal!

borító esetleg kell valakinek ? mer akkor felrakom
DarkSector
állati durva!!!
4990ft ért van magyar feliratos:
itt nézz körül.

nagyon !!!
JaSoN HuNTeR
Jó játék?

DarkSector
sajnos nincs
de miért kell kimélni
szerinted mit csinál a játék a lemezzel mikor elinditod?

nyugodj meg.
rácsekkor, és utána ha nem is áll meg teljessen, de alap fokon pörgeti, amitõl egy karc sem lesz a lemezeden.
csak nyugi.<#vigyor3>

ja de ezt már le lett írva többx <#hehe>
Az elõtted levõ kerítésen kell a pengét bedobnod, úgy hogy irányítod azt.
watto
Hali! Grafot lehet valahogy állítani? vagy cska felbontás?😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

ezt én is aláírom 😄
grebber
Akkor elég retek a minõsége amire vagy amivel nyomják!
Bezzeg az 5 éves kiirt DVD-k (princo lemez ilyen fos olyan szar) semmi gond velük.Van olyan lemezem ami már full elsárgult mégis minden adat rajtavan visszaolvasható/másolható!

oks
Evin
Pedig a gyári lemezeknek jól kellene bírniuk, mert azokat nem írják, hanem nyomják.

grebber
Nem kell kimélni anélkül is elkurodnak az eredeti lemezek!
Crysis Warhead-om 1szer tettem fel.Nem volt bennt a gépbe csak telepitéskor. Tegnapelõtt tettem fel 2-odszorra majdnem megörült az olvasó alig tudta olvasni a lemezt😞 Csináltam is róla gyorsan másolatot.

valami crack vagy valami nincs? csak mer a lemezt kimélni akarom
grebber
Többször le lett írva már!

Közelebb mész a kerítéshez eldobod a pengét majd miután eldobtad lenyomod a C-t és nyomva tartod ekkor lassítva fogod látni a pengét és te tudod irányítani.Oda kell vezetni a kerítés mögötti kapcsolóhoz és kinyílik az ajtó!