14
  • CAD
    #14
    Vagyis pontosan kettonek, a 3. es 4. nek... ;> de te mint szent grallovag orulok hogy jottel osztani a tudast :).
  • CAD
    #13
    Benedeco: javaslom eloszor olvass, es csak utanna pofazz bele, ugyanis egy mar kimoderalt uzenetnek szolt a hozzaszolasom... kar hogy pont te vagy az aki mindig ezt csinalod :) - na nembaj, aszitted.
  • Benedekco
    #11
    ne is törődj vele Cad mindíg ezt csinálja! biztos nehezen szerez barátnőket ;)
  • [HUN]PAStheLoD
    #10
    huha ... m$ shared source cikk után ezen már csak röhögök :D
  • nenad
    #9
    :))
  • CAD
    #6
    Elottem szolo ket fiatalembert kenytelen vagyok kicsit minositeni: lehet nektek kellene inkabb baratno, mert lehet hogy ent hozzaszol par ms cikkhez, de hogy ti meg o utanna loholtok az hotbiztos ;> - szal ruhazzatok be par ruhaba inkabb ti, es ha baratnot mar nem is, legalabb egy kis tiszteletet es jomodort szedjetek fel :)

    Az meg hogy igy, vagy ugy de mindenki megszegi a torvenyt ez egy teny, egy nyilt "titok". Eleg ha a gepetekre neztek barataim, vagy ha most nem is, de par evvel ezelott ;> - mert aki azt mondja, hogy meg nem hagott at torvenyt / szabalyt, az mar a szentek kozott van, vagy hazudik.


    Amugy MS szivasai senkit nem erdekelnek, egy EU vs USA kereskedelmi haboru ha eldurvul -, amire ugyan nincs sok esely -, viszont eleg durva dolgokat valthat ki. Akkor bizony te, en es mi fogjuk megszivni a kulonbozo buntetovamok miatt... szal mielott ilyen baromsagokat beirnal, mert teljesen elvakit az ms utalatod gondold at a dolgot... bar rajtad lehet mar ez sem segit, de azert probalkozz, hidd el jot fog tenni.

    Es valoban mintha a prog.hu-n lennek... mert te itt vagy.