Earth 2160
← ElőzőOldal 9 / 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát az, mint mondjuk egy SWAT-ben, FPS nézetben mondjuk a jobb felsõ sarokban van egy kis monitor ahol más kameraállásból láthatsz valamit...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az UCS elég Skynetesnek hangzik hehheh...
Remélem a 2160-ban már lesz free-for-all játékmód single-ben és egymással is harcolnak majd az AI-k nem csak velem
Ez pontosan mit jelent? :
"Multiple Window Cam display with first person view "
Remélem a 2160-ban már lesz free-for-all játékmód single-ben és egymással is harcolnak majd az AI-k nem csak velem
Ez pontosan mit jelent? :
"Multiple Window Cam display with first person view "
Next PC upgrade: 2022
Nekem talán annyi hogy fantasztikusan szépek meg még valami de nem tudom mi az mintha nem is igaziak lennének!
10 évvel járunk az elõzõ rész eseményei után, azaz 2160-ben. 4 fõ oldal közül választhatunk, akikkel a legkülönfélébb küldetéseket kell végrehajtani a gyõzelem érdekében. Újdonságként hat miden fanatikusra, hogy immáron ügynököket is felbérelhetünk, akik speciális képességeik révén segítik népünket egy-egy terület fejlõdésében (pl. kutatás). A játék a legújabb Earth III motort használja, melynek egy óriási elõnye van: szép külsõt kölcsönöz a stratégiának, ugyanakkor nem kell neki erõmû, hiszen a lehetõ legkevesebb hardwaret használja.
Ismét egy második világháborús FPS. Jelen esetben a negyvenes évek francia ellenállójának hõsalakját testesítjük meg, akinek a náci megszállókkal és a Gestapóval szemben kell helytállnia, gyilkolással, kémkedéssel, mentõakciókkal. Örvendetes újítás, hogy egy nagyobb támadás esetén "megjátszhatjuk" majd a halottat, így van esélyünk arra, hogy az ellenség továbbmegy. Nem rossz.
nalátod. jelenleg szerintem ez grafikában a No.1 (RTS szinten)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
jobban mondva itt legalább már vannak gyalogosok... 😊
legalább lehet látni a gyalogosokat.
Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten
kira!!!! az egyik kedvenc játékom a 2150!!!!!!!!!
mondj 1 RTS játékot ami ennél szebb lenne legyél olyan szíves!
ez a játék ultra-brutál lesz ha hozzá a 2150 hangulatát! 😊
ez a játék ultra-brutál lesz ha hozzá a 2150 hangulatát! 😊
Hát nézz utána...
Mellesleg nem néz ki rosszúl, DE! mostanában sokkal jobb grafikával adnak ki játékot, ez kb 1 éve elment volna.
Mellesleg nem néz ki rosszúl, DE! mostanában sokkal jobb grafikával adnak ki játékot, ez kb 1 éve elment volna.
A 2150 is nagyon bejött,ez is befog. Hurrá!! 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Jól néz ki, de az egységek méretarányait itt se találták el.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
<2004-04-02 @ 13:42 - ZeroCool>2004-04-02 @ 13:42 - ZeroCool>
Noha az Earth 2150 elég jó játék volt a maga idejében, távolról sem gondoltam, hogy ezt hozzák ki a folytatásából. Professzionális grafika, elég részletes csatatér, és akkor még semmit sem láttunk belõle. Remélem az irányítást sem ronccsssáák el a jó munkás emberek 😊 A játék hamarosan beinduló oldalát egyébkéntitt találhatjátok meg.
Info : Gamestar!
Noha az Earth 2150 elég jó játék volt a maga idejében, távolról sem gondoltam, hogy ezt hozzák ki a folytatásából. Professzionális grafika, elég részletes csatatér, és akkor még semmit sem láttunk belõle. Remélem az irányítást sem ronccsssáák el a jó munkás emberek 😊 A játék hamarosan beinduló oldalát egyébkéntitt találhatjátok meg.
Info : Gamestar!
← ElőzőOldal 9 / 9