Earth 2160

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
hát az, mint mondjuk egy SWAT-ben, FPS nézetben mondjuk a jobb felsõ sarokban van egy kis monitor ahol más kameraállásból láthatsz valamit...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Az UCS elég Skynetesnek hangzik hehheh...

Remélem a 2160-ban már lesz free-for-all játékmód single-ben és egymással is harcolnak majd az AI-k nem csak velem

Ez pontosan mit jelent? :
"Multiple Window Cam display with first person view "

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Új képek:
Túl szépek ahhoz hogy igaz legyen

1 kép
2 kép
3 kép
4 kép
5 kép

Carlos
Szerintem render vagy fotosop.
De szépek.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Nekem talán annyi hogy fantasztikusan szépek meg még valami de nem tudom mi az mintha nem is igaziak lennének!

Carlos
Amúgy csak nekem gyanúsak ezek a képek?????

Þór vígi þessi rúnar

grebber

grebber
ezt nem ide szántam szedjétek ki légyszives!

grebber
10 évvel járunk az elõzõ rész eseményei után, azaz 2160-ben. 4 fõ oldal közül választhatunk, akikkel a legkülönfélébb küldetéseket kell végrehajtani a gyõzelem érdekében. Újdonságként hat miden fanatikusra, hogy immáron ügynököket is felbérelhetünk, akik speciális képességeik révén segítik népünket egy-egy terület fejlõdésében (pl. kutatás). A játék a legújabb Earth III motort használja, melynek egy óriási elõnye van: szép külsõt kölcsönöz a stratégiának, ugyanakkor nem kell neki erõmû, hiszen a lehetõ legkevesebb hardwaret használja.

grebber
Ismét egy második világháborús FPS. Jelen esetben a negyvenes évek francia ellenállójának hõsalakját testesítjük meg, akinek a náci megszállókkal és a Gestapóval szemben kell helytállnia, gyilkolással, kémkedéssel, mentõakciókkal. Örvendetes újítás, hogy egy nagyobb támadás esetén "megjátszhatjuk" majd a halottat, így van esélyünk arra, hogy az ellenség továbbmegy. Nem rossz.

Sadun Tryst
nalátod. jelenleg szerintem ez grafikában a No.1 (RTS szinten)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
jobban mondva itt legalább már vannak gyalogosok... 😊

shim
legalább lehet látni a gyalogosokat.

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

kira!!!! az egyik kedvenc játékom a 2150!!!!!!!!!

traXion
pass

Sadun Tryst
mondj 1 RTS játékot ami ennél szebb lenne legyél olyan szíves!

ez a játék ultra-brutál lesz ha hozzá a 2150 hangulatát! 😊

traXion
Hát nézz utána...

Mellesleg nem néz ki rosszúl, DE! mostanában sokkal jobb grafikával adnak ki játékot, ez kb 1 éve elment volna.

grebber
Remélem ezt is kiadják majd magyarul is!

HuAn82
A 2150 is nagyon bejött,ez is befog. Hurrá!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Cobra.
Jól néz ki, de az egységek méretarányait itt se találták el.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Serpa
nem nézz ki rosszul.

grebber
<2004-04-02 @ 13:42 - ZeroCool>

Noha az Earth 2150 elég jó játék volt a maga idejében, távolról sem gondoltam, hogy ezt hozzák ki a folytatásából. Professzionális grafika, elég részletes csatatér, és akkor még semmit sem láttunk belõle. Remélem az irányítást sem ronccsssáák el a jó munkás emberek 😊 A játék hamarosan beinduló oldalát egyébkéntitt találhatjátok meg.

Info : Gamestar!

grebber

← ElőzőOldal 9 / 9