424
  • grebber
    lol egyátalán nem béta csak mert előbb jött ki.
  • Lupis
    Váó ott a catapult ha lrmezni akarsz
  • Thanatos
    a bővebb kifejtés: fogod a vulture-t midnen fegyvert elszedsz róla és rávágsz 4db clrm15-t (vagy clrm20at ha felfér, de ahoz asszem már nagyon le kell csupaszitani a péncélját) vagy 2clrm20 2clrm15 vagy bármiylen kombinációban ahogy jólesik, esetleg egy largeot ha nagyon sok a fölös ehlyed 8nem lesz sok fölös hely :P) azt kész, és máris kész az lrmboat amivel max rangeről pütyögtetheted enemy-t :P
  • Thanatos
    pontosan és igy is gondolom de én inkább a full rendes verziokat probálgatom és nem a bétát... (öszintén emgmondom ha ezt nem irtátok volna be hogy a németek a bétateszterek egyesek szerint akkorse szedtem volna le a német verzuiot) bétákat és demokat és idegen nyelvű (magyarul nem magyar vagy angol :P) gamekat csak akkor szedek le és probálok ki ha nagyon nagy ász 8pl bf2, etc) szal itt inkább várok szeptemberig :) )
  • Zsolo007
    Azért egy tesztet megér....pont te mondtad azt egy másik toicban hogy inkább letöltesz mindent és saját tapasztalat alapján döntesz mintsem másokra hallgatsz és esetleg kihagysz egy jó gémet....szerintem megéri leszedni :))) (főleg hogy ingyé' van :)) )

UI.: Ezt fejtsd ki bővebben pls mert nem egészen sikerült felfognom hogy mit is akarsz mondani:"vulture lrmboatnak összreakva"
  • Thanatos
    asszem akkor maradok annál hogy bevároma rnedes angolt :)
  • grebber
    IP lapján van multi.

Én eddig egy hibát láttam egy kis részen kocka alakokba mintha hiányzott volna a textúra.

Más eddig nem vettem észre.Nagyon szép a game csilli-villi.
  • Thanatos
    egyértelműen vulture lrmboatnak összreakva, mk2 suxx, gagyi jumpsniper :)
  • Zsolo007
    :DDDDD Hát nem mindennap járok ICQn annyi szent :))) Dehát a mechwarrioroknak minden idejük elmegy kedvenc mechjük ápolására (tudod polírozgatom a lábait, tisztíto az üveget, hogyha szembejönne egy másik mech a pilóta megvakuljon :D,amúgy tudod milyen nehéz a döntés?? nemtudom eldöntni hogy a Vulture-t vagy a MAd Cat Mk. 2-t szeretem jobban :) )

De térjünk vissza a témához: Az nforce fórumon olvasottak alapján azthiszem értem miért kellenek hónapok ahhoz hogy kijöjjön az angol verzió: Többek állítják (akiknek már megvan) hogy komoly balance-AI-kutatási problémák vannak a játékkal, sőt! aztmondják hogy olyan bugok is vannak benne hogyha valamit nem az eredeti elképzelés szerint oldasz meg egy küldiben akkor bizony megakad a story és nem tud továbblépni (ha jól értelmeztem). Magyarul a németek akarva akaratlanul "bétateszterek" lettek :). Nem véletlen hogy már van kint hozzá patch is, gondolom az angolon ezeket a hibákat amiket most felfedeznek kijavítják (hiszen az angol lényegesen szélesebb körben kerül piacra).
  • Thanatos
    amugy te nagy mechwarrior néha ha már igy unatkozol hogy itt esza forumon a fene felmászhatnál icukára is :D
  • Thanatos
    nem a gombrol van szó mert arra tényleg rájön az ember hanem úgy az egészre én nem csak rpg-knél szeretem érteni a kerettörténetet meg úgy mindent hanem midnen más gameban is :)
  • Thanatos
    ott a pont :DDDD
  • Zsolo007
    Pedig ez az igazi kihívás! két csata közt rájönni hogy melyik gomb mire való :D
  • Zsolo007
    Hát ez egyéni szoc. probléma, mellesleg szerintem te nem tanultál 9 évig németet....neked tanították! nem mind1! :)
  • Thanatos
    najó többi se oylan gáz ki lehet találni szabvány rts alapján de én szeretem érteni mi történik körülöttem nem csak csilivili effectekre vagyok kiváncsi :)
  • Thanatos
    amugy én 9 évig tanultam németül de szókincsem a wasserban kb ki is merül :D
  • Thanatos
    ez csak lupis 5leteire votl a váalsz hogy menyire kurvára hasonlit az angolra :P
  • Thanatos
    hm erre az angolositásra kiváncsi leszek milyen :)
  • Zsolo007
    VAzz nehogymá' szótárazzak :D gyorsan el kell bukni a küldit és akkor egyből kideül mi volt a cél :DDD

UI.: Amúgymeg ha tudsz angolul akkor németól már pont eleget tudsz ahhoz hogy egy ilyen játékot nagyjából megérts, a többit meg megszokod :)

UI2.: Mivel a nyugati nyelvek a latinból származnak így viszonylag nagy hasonlóság van közöttük, szal ha tudsz angolul akkor valójában tudsz méág németül, franciául, olaszul stb :DDDD
  • Thanatos
    igen de azt meg angol nélkül is kilehet szal megint ott vagyunk hogy angol alapján te nem fogsz semmit kitalálni..., ha meg már szótár akkor már bármi más is lehet azt is ki lehet szotárazni... :)
  • Zsolo007
    Az nem semmi :D. Nah megvan az angolosító program, holnap leszedem a játékot és akkor kiderül a dolog :D de addig is itt lehetne egy link, de az igazság az hogy olyan nagyon fáradt és lusta vagyok hogy nem keresem elő megint :DD Valahol az nforce fórumon be van linkelve! keressétek! :))
  • Lupis
    mondom én hogy tök egyszerű:D sőt vmi dragonballos gamét anno japánúl toltam végig de az már régen volt:D
  • Zsolo007
    Elvileg van angolosítás :))) most nézelődök, persze csak az tudja megmondani hogy jó e akinek megvan :))

UI.: Szilicon a 3. nyersanyag
  • Zsolo007
    A harmadik meg egy hawkins kráterre kíváncsi :D
    a negyedik szerint meg kell vizsgálni bizonyos szempontok szerint
    az ötödikben a vízről van szó :D
    a hatodikban fémről
    a hetedikben meg azt az M.R.F-et el kell szílltani valamin valami fedélzeti számítógéppel együtt :))) kira
  • Zsolo007
    Szedem is le! Egy kis némettudás amúgy sem árt :)
    Amúgy is hozzászoktam a némethez az SH3-ban :))))
  • Lupis
    első túl kell élni második találj meg vkit a labirintusban :D megy ez:D
  • grebber
    Természetesen.

Küldetések: Semmi bonyolult nincs benne.
  • Lupis
    Még 1 nap mire meglesz :I utánna volna kedved többjátékos módot kipóbálni?
  • grebber
    Hát eddig nem sok volt a küldetés elején nyomatott pár tippet mit csinálj mert csak ugy enged tovább.
    De utánna nem beszél sokat.Meg a küldetések leirása sem hosszú.

Holdfényes vonulás
  • Lupis
    kilehet következtetni főleg szótár segítségével ,mivel nem rpg gondolom nincs olyan sok szöveg
  • grebber
    Németet tanulok azaz már csak tanultam 7 évig.

Nekem nagyon bejön pl lehet köveket lavinaként használni azt szészuzza az ellent.Fedezékbe lehet bujni azt onnan sniperral szedni ellent.Kék fő alapanyag eddig nemtom lesz ez még a víz és a fém (metál).

Hát némettudás nélkül csak rájössz max közösen megoldjuk ha valami gázos :)

• Thanatos
    jah, kb amenyire a japán...
    amenyire meg tényleg hasonlit azzal nagyábol semmire se mész ha csak angolul tudsz és németül nem...
  • Lupis
    Már írta hogy tud németűl.Német meg úgyis hasonlít az angolra.
  • Zsolo007
    Te tudsz németül? Mennyire "zavaró" hogy német? Mit gondolsz német tudás nélkül is el lehet vele boldogulni? :)
  • Lupis
    Csudijól néz ki a hangulata is van ilyen jó?
  • grebber
    Egészen szépre megcsinálták.
    Pár kép az első pályáról: 1.2.3.4.5.
  • grebber
    Tudom "hülye azért nem vagyok" :)
  • Esrohnoil
    2005 Q2-nek mindjárt vége. :D
  • grebber
    Gamespoton és az IGN-en is csak 2005 Q2 van.
    Gamespy-on : August 26, 2005.
    3D gamers: Jun 2005
  • Thanatos
    nem hiszem el hogy 3-4 hónap kell egy kruva forditásra + szinkronra egy profi csapatnak... :(