424
-
maniac001 #144 Grebber!
Válasz privi ment.
THX -
#143 Csak megemlítem bugal nem igen találkoztam még.
-
#142 Privi ment. -
#141 Az AI nem buta korábban leírtam, BUGOS, de nagyon! Hadd ne írjam le megint #96ban már megtettem.... -
maniac001 #140 GREBBER!!!
A #134-es hozzászólásomra mit mondasz?
Elküldöd nekem postán ha jól megfizetem??? -
#139 Nem buta az AI nemtudom honnan szedted.LOL nem igazi.
-
#138 Kiváncsi leszek az általatok hőnáhított angol verzióban mi lesz ami a német verzióban nincs. -
maniac001 #137 Zolo007, ESROHNOIL!
Köszönöm a gyors választ! Nem számít mennyire nem az igazi a német verzió, nem baj ha buta az AI, nem baj ha szaggat, MINDENKÉPPEN játszani akarok vele minél előbb.
Nem akarom megvárni az angol verziót. Különben meg majd angolosítom. Ha lehetséges, megcsinálom. Van olyan szoftverünk a cégnél ami német szöveget sec perc alatt lezúz angolra.
Zsolo! Kérlek, küldddd el nekem. Csörgess meg, visszahívlak és megbeszéljük az árat. Nekem ez NAGYON fontos.
Köszönöm szépen. -
#136 Nekem nincs meg, csak az előző részei.
Addig meg sem lesz amíg nem jelenik meg vmi emberi nyelven... mondjuk angolul. -
#135 Nem akarok beleszólni, de szerintem várd meg az angol kiadást, abban már egy rakat dolog javítva lesz......a német hát nem az igazi..... -
maniac001 #134 GREBBER, ESROHNOIL vagy akinek megvan az EARTH 2160!!
Sajnos csak a munkahelyemen van net, azt sem szabadna használnom csak gyári célra, sajnos nem tudom letölteni az EARTH 2160-at. Viszont már évek óta várom. Azt szeretném kérni Tőletek, hogy elküldenétek ha fizetnék érte?
Az árat mebeszéljük. Fizetek, csak kérlek Titetek, segítsetek nekem ebben.
Ha rámcsörögsz, visszahívlak és megbeszéljük, vagy írj mail-t.
06-20-546-6441
[email protected]
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Thanatos #133 ő tud németül :))) te meg az egyetlen vagy aki baxik felmászni icukára mán megen :D -
#132 Úgytűnik te vagy az egyetlen aki játszik a német verzióval.. :) -
#131 Mit ne mondjak nem egy könnyű game ez. -
#130 SE = 2. kiadás.
Állítólag az első széria hibás volt. -
#129 Sajna nekem kilépés után halál van.
Gef 5600XT SE (nehogy félreérts nem lenézem) de ilyenről még nem hallottam. -
#128 Nekem semmi bajom vele. 1G-s pIII, 512 Mb SDRam, Gef 5600XT SE. -
#127 Majd megnézem azt leirom most GTA-zok amig müködik mert amint kilépek belöle nem indul töbé csak újratelepítés után.Most is alt+tab-al vagyok :) -
#126 Olcsóbb mint a többi? Mi a neve? -
#125 Az lehet mert elég jól birja a lövéseket de sokan hamar leszedik.
Nagyba örültem amikor kifejlesztettem ezt erre nemtud löni :) -
#124 Lol :D
Mire jó az a 4 ágyú az elején?
V. ez egy dísztank?
Nem lehet h. fake? Azaz csak arra való h. az ellenség ne az igazi gépeidet lője?
Az előző részekben volt ilyen. -
#123 Valaki tudja hogy ez a szerkezet mire lő :) ?
Mert semmire nem tüzel. :( -
#122 Új fejlesztés:
-
#121 Hát ha hiszed ha nem 1024x768-ba tolom és nem akad játék közben csak a menüben a háttér meg az átvezető videok. -
#120 Nah összeszenvedtem hogy értelmes FPS-sel fusson, dehát így nagyon ronda szegényke, meg még hozzá ez a nyelv :P, szal inkább várok szeptemberig addigra úgyis új gépem lesz :) -
Thanatos #119 jah ezért a legigazibb a 2... de leginkább ha hanyagoljuk a szim témát és inkább táblásozunk számitogépesitve ala megamek/mekwars -
#118 Az MW3 szerelésre is jobb volt, mindenben jobb ahogy thantos mondta... -
Lupis #117 Na ja de 3ban pl simán felraksz olyan fegyókat is amik tökre nem illenek a mech külsejéhez. -
Thanatos #116 tény de akkoris..., amugy mw3 MINDEN tekintetben jobb mint mw4... szerelhetőségben is mert sokkal jobban btech hű nem mint az az arcade mw4 :/ -
Lupis #115 Attól függ melyik részt nézed mechwarrior3 sztem jobb mint a 4 grafikát meg irányítást tekintve ,sajna a mech szerelhetőség nem olyan jó mint a 4ben :I -
Thanatos #114 én tudom max én lehagytam, de az értelme ugyan az, nem az első ilyen hogy németeknél elöbb jön ki és angolba már sokminden javitva...
(azt meg már nem is modnom hogy manapság gamek 99% leginkább béta állapotban jön ki full cimszo alatt :P) -
Thanatos #113 vulture jobb lrmboatnak nem gagyesz catapult..., catapult egyike azon mehceknek amiknek semmi értelme lrmezni :P amugy elgjobb lrboatnak a loki :) -
#112 ??? Merre vagy? Játszol? -
Lupis #111 Honnan töltötted? Priviben légyszi^^ -
#110 LOL
Úgylátom hasonló géped van mint nekem, neked milyen felbontással beállításokkal megy? Ugyanis tökmind1 hogyx állítom be iszonyúan akad, még halálrabutítva 640x6480ban is!!!! valami tipp? (patch fentvan) -
#109 Letámadtam vagy 30 járművel a 2 tornyot 1-et sikerült likvidálnom a másik még áll.
De most a populáciomat megemelem ezt lerohanom 100 emberrel ha lehet egyátalán annyival. -
#108 Nem a gond nem veled van....emléxel még mit írtam #96-ban? Biztosan nem, na segítek egy picit: "komoly balance-AI-kutatási problémák vannak a játékkal"
A balance sz alatt többek közt azt lehet érteni hogy iszonyúan erősek lettek a bázisok tornyai......mindent fejlessz ki.....úgy menni fog.
UI.: Nekem most jött le, rakom fel és nézem meg :) -
#107 Bazzeg lehet én vagyok gyenge stratéga de az 1-es pálya végén amikor le kéne zuzni az ellent van két kibaszott lézertornya és esélyem nincs ellene.
Na majd rágyurok. -
#106 Catapult....az elavult van annál jobb is :D a LONGBOW AZ IGAZI! -
#105 nem nem béta ezt én sem mondtam (pontosabban mondtam, de nem véletlen van ott az idézőjel)....Thantos nem tudja mit jelent az idézőjel... :D