Áprilisi tréfa volt az AMD új modellszámozása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Más: Amúgy meg még az sem lett volna olyan hihetlen, ha tényleg átveszik az intel típusjelzéseit, hisz mit is takar az 2500+? Nem valami olyasmit, hogy milyen P4-nek felel meg?
Janos666: remelem egyszer tenyleg 100-150 ezret fogsz fizetni a kozepkategorias processzoraidert 😄
Forza.
Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Dzse jó pojén vót! hehehe.
Jõvõre meg eladják magukat az Intelnek, csak remélem az már nem vicc lessz!
ilyenkor mindig minden oldal bezár, a klánok felbomlanak, emberek abbahagyják a játékot, megszûnik minden cég, stb.
vhogy ezekbõl nekem nem jön le, hogy nevetnem kéne.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Debilpistike egyszerû poénja...
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
ezzel akarták menteni kicsit a korábbi jelölésüket... ;-)
Steam acc: kange82
majd besz@rtam a röhögéstõl akkora poén volt! 😊)
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Tudom, csak en vagyok ilyen savanyu alak, aki nem erti a viccet...