Áprilisi tréfa volt az AMD új modellszámozása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mostmár csak az Intelnek kéne visszavonni a saját tréfáját.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

mir
akkor a te értelmezésed szerint a PC vásárlóknak mindösszesen max az 5-10%a mondható értelmesebbnek, mert több nem.

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

janos666
Nem gond. Nem szokásom megsértõdni. Fõleg meg ilyen fórumokon. Hisz tudom, hogy én is hülyeségeket írogatok. De telik vele az idõ.
[HUN]PAStheLoD
eddise érdekelt a számozás hanem az hogy mit tud ..szal egy kicsit elbaszott poén volt

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nem azt takarja, hogy a régi Thunderbird magos Athlonokhoz képest mekora teljesítményre képesek

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

janos666
Hópáhopá. Na: Ugye ez a #12/3.sor ilyen AMD-intelszámozás stílusú viccnek ment. Aztán: A "Jó pézé' mindent" egy olyan örök és idõtálló életfilozófiám aminek nem sok köze van ahhoz, hogy mi van a gépemben. NEM azzal vágok fel mekkora gépem van, hisz jól tudom, hogy ezen márkákon belül is vannak még jóval drágább/jobb cuccok is. Ezért is van köztük egy sor kihagyva, bár féltem tõle, hogy sokan így értelmezik. Na. Szerintem is elfér az az AMD.
Más: Amúgy meg még az sem lett volna olyan hihetlen, ha tényleg átveszik az intel típusjelzéseit, hisz mit is takar az 2500+? Nem valami olyasmit, hogy milyen P4-nek felel meg?
Lazarus
Durva oltás az intelnek 😄D
janos666
Reméljük....
arty
a The Inquirer legalabb aprilis elsejen probalna meg megbizhato lenni ...

Janos666: remelem egyszer tenyleg 100-150 ezret fogsz fizetni a kozepkategorias processzoraidert 😄

Forza.

A legjelentõsebb tévinformációkat végülis õk közlik le😊)
shim
The Inquirer mint jelentõs hw lap 😊)

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

janos666
Ezt csak irónikus befejezésnek szántam, hagy legyek már én is ilyen csudavicces. ( félreértések elkerülése végett ez a csudavicces-t szándékos, témához igazított szóhasználat).
😄DD
3P
Amilyen "lángész" lehetsz, nem csodálom, hogy nem jösz rá, hogy mi történne, ha az Intel egyedül maradna a home procik piacán...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

janos666
Na, végre egyetértünk valamiben.
janos666
He, he he.
Dzse jó pojén vót! hehehe.
Jõvõre meg eladják magukat az Intelnek, csak remélem az már nem vicc lessz!
dikki*yysw
Mondjuk poén ez a 6 kép 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
utálom ápr. 1-et
ilyenkor mindig minden oldal bezár, a klánok felbomlanak, emberek abbahagyják a játékot, megszûnik minden cég, stb.
vhogy ezekbõl nekem nem jön le, hogy nevetnem kéne.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Manoi
na ja!
Debilpistike egyszerû poénja...

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

hát, ha azonnal lehetett volna tudni akkor nem jelent volna meg ennyi helyen 😊

Kange
ha lehett tudni, hanem, akkor is iszonyatosan gyenge és sz@r...
ezzel akarták menteni kicsit a korábbi jelölésüket... ;-)

Steam acc: kange82

Pheel
Hú de mekkora volt. Mintha nem lehetett volna azonnal tudni... Barmok.
Manoi
mit is mondjak?
majd besz@rtam a röhögéstõl akkora poén volt! 😊)

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Ligend
Szemely szerint en ki nem allhatom az ilyen aprilisi trefanak titulalt baromsagokat - az egyik magyar Unix portal pl. a sajat bezarasaval trefalkozott, ami ugyan elegge atlatszo, de velemenyem szerint folottebb izetlen volt.

Tudom, csak en vagyok ilyen savanyu alak, aki nem erti a viccet...

ha-ha