34
  • valaé valaé ná
    Mostmár csak az Intelnek kéne visszavonni a saját tréfáját.
  • mir
    akkor a te értelmezésed szerint a PC vásárlóknak mindösszesen max az 5-10%a mondható értelmesebbnek, mert több nem.
  • janos666 #31
    Nem gond. Nem szokásom megsértődni. Főleg meg ilyen fórumokon. Hisz tudom, hogy én is hülyeségeket írogatok. De telik vele az idő.
  • [HUN]PAStheLoD
    eddise érdekelt a számozás hanem az hogy mit tud ..szal egy kicsit elbaszott poén volt
  • GABOR16
    Nem azt takarja, hogy a régi Thunderbird magos Athlonokhoz képest mekora teljesítményre képesek
  • janos666 #27
    Hópáhopá. Na: Ugye ez a #12/3.sor ilyen AMD-intelszámozás stílusú viccnek ment. Aztán: A "Jó pézé' mindent" egy olyan örök és időtálló életfilozófiám aminek nem sok köze van ahhoz, hogy mi van a gépemben. NEM azzal vágok fel mekkora gépem van, hisz jól tudom, hogy ezen márkákon belül is vannak még jóval drágább/jobb cuccok is. Ezért is van köztük egy sor kihagyva, bár féltem tőle, hogy sokan így értelmezik. Na. Szerintem is elfér az az AMD.
    Más: Amúgy meg még az sem lett volna olyan hihetlen, ha tényleg átveszik az intel típusjelzéseit, hisz mit is takar az 2500+? Nem valami olyasmit, hogy milyen P4-nek felel meg?
  • Lazarus
    Durva oltás az intelnek :DD
  • janos666 #23
    Reméljük....
  • arty
    a The Inquirer legalabb aprilis elsejen probalna meg megbizhato lenni ...

Janos666: remelem egyszer tenyleg 100-150 ezret fogsz fizetni a kozepkategorias processzoraidert :D
  • Borg
    A legjelentősebb tévinformációkat végülis ők közlik le:))
  • shim
    The Inquirer mint jelentős hw lap :))
  • janos666 #17
    Ezt csak irónikus befejezésnek szántam, hagy legyek már én is ilyen csudavicces. ( félreértések elkerülése végett ez a csudavicces-t szándékos, témához igazított szóhasználat).
  • Chappy
    :DDD
  • 3P
    Amilyen "lángész" lehetsz, nem csodálom, hogy nem jösz rá, hogy mi történne, ha az Intel egyedül maradna a home procik piacán...
  • janos666 #13
    Na, végre egyetértünk valamiben.
  • janos666 #12
    He, he he.
    Dzse jó pojén vót! hehehe.
    Jővőre meg eladják magukat az Intelnek, csak remélem az már nem vicc lessz!
  • dikki*yysw
    Mondjuk poén ez a 6 kép :D
  • dikki*yysw
    utálom ápr. 1-et
    ilyenkor mindig minden oldal bezár, a klánok felbomlanak, emberek abbahagyják a játékot, megszűnik minden cég, stb.
    vhogy ezekből nekem nem jön le, hogy nevetnem kéne.
  • Manoi
    na ja!
    Debilpistike egyszerű poénja...
  • Cat #8
    hát, ha azonnal lehetett volna tudni akkor nem jelent volna meg ennyi helyen :)
  • Kange
    ha lehett tudni, hanem, akkor is iszonyatosan gyenge és sz@r...
    ezzel akarták menteni kicsit a korábbi jelölésüket... ;-)
  • Pheel
    Hú de mekkora volt. Mintha nem lehetett volna azonnal tudni... Barmok.
  • Manoi
    mit is mondjak?
    majd besz@rtam a röhögéstől akkora poén volt! :))
  • Ligend
    Szemely szerint en ki nem allhatom az ilyen aprilisi trefanak titulalt baromsagokat - az egyik magyar Unix portal pl. a sajat bezarasaval trefalkozott, ami ugyan elegge atlatszo, de velemenyem szerint folottebb izetlen volt.

Tudom, csak en vagyok ilyen savanyu alak, aki nem erti a viccet...
  • davos80
    ha-ha