34
-
valaé valaé ná #34 Mostmár csak az Intelnek kéne visszavonni a saját tréfáját. -
#33 akkor a te értelmezésed szerint a PC vásárlóknak mindösszesen max az 5-10%a mondható értelmesebbnek, mert több nem. -
#31 Nem gond. Nem szokásom megsértődni. Főleg meg ilyen fórumokon. Hisz tudom, hogy én is hülyeségeket írogatok. De telik vele az idő. -
#29 eddise érdekelt a számozás hanem az hogy mit tud ..szal egy kicsit elbaszott poén volt -
GABOR16 #28 Nem azt takarja, hogy a régi Thunderbird magos Athlonokhoz képest mekora teljesítményre képesek -
#27 Hópáhopá. Na: Ugye ez a #12/3.sor ilyen AMD-intelszámozás stílusú viccnek ment. Aztán: A "Jó pézé' mindent" egy olyan örök és időtálló életfilozófiám aminek nem sok köze van ahhoz, hogy mi van a gépemben. NEM azzal vágok fel mekkora gépem van, hisz jól tudom, hogy ezen márkákon belül is vannak még jóval drágább/jobb cuccok is. Ezért is van köztük egy sor kihagyva, bár féltem tőle, hogy sokan így értelmezik. Na. Szerintem is elfér az az AMD.
Más: Amúgy meg még az sem lett volna olyan hihetlen, ha tényleg átveszik az intel típusjelzéseit, hisz mit is takar az 2500+? Nem valami olyasmit, hogy milyen P4-nek felel meg? -
#26 Durva oltás az intelnek :DD -
#23 Reméljük.... -
#22 a The Inquirer legalabb aprilis elsejen probalna meg megbizhato lenni ...
Janos666: remelem egyszer tenyleg 100-150 ezret fogsz fizetni a kozepkategorias processzoraidert :D -
Borg #20 A legjelentősebb tévinformációkat végülis ők közlik le:)) -
#18 The Inquirer mint jelentős hw lap :)) -
#17 Ezt csak irónikus befejezésnek szántam, hagy legyek már én is ilyen csudavicces. ( félreértések elkerülése végett ez a csudavicces-t szándékos, témához igazított szóhasználat). -
Chappy #15 :DDD -
#14 Amilyen "lángész" lehetsz, nem csodálom, hogy nem jösz rá, hogy mi történne, ha az Intel egyedül maradna a home procik piacán... -
#13 Na, végre egyetértünk valamiben. -
#12 He, he he.
Dzse jó pojén vót! hehehe.
Jővőre meg eladják magukat az Intelnek, csak remélem az már nem vicc lessz! -
#11 Mondjuk poén ez a 6 kép :D -
#10 utálom ápr. 1-et
ilyenkor mindig minden oldal bezár, a klánok felbomlanak, emberek abbahagyják a játékot, megszűnik minden cég, stb.
vhogy ezekből nekem nem jön le, hogy nevetnem kéne. -
#9 na ja!
Debilpistike egyszerű poénja... -
Cat #8 hát, ha azonnal lehetett volna tudni akkor nem jelent volna meg ennyi helyen :) -
#7 ha lehett tudni, hanem, akkor is iszonyatosan gyenge és sz@r...
ezzel akarták menteni kicsit a korábbi jelölésüket... ;-) -
#6 Hú de mekkora volt. Mintha nem lehetett volna azonnal tudni... Barmok. -
#5 mit is mondjak?
majd besz@rtam a röhögéstől akkora poén volt! :)) -
#4 Szemely szerint en ki nem allhatom az ilyen aprilisi trefanak titulalt baromsagokat - az egyik magyar Unix portal pl. a sajat bezarasaval trefalkozott, ami ugyan elegge atlatszo, de velemenyem szerint folottebb izetlen volt.
Tudom, csak en vagyok ilyen savanyu alak, aki nem erti a viccet... -
davos80 #3 ha-ha