158
Astonia 3 MMORPG
-
gaspar0828 #158 hi valaki mjég szokott játszani?
a fő karim neve:magyarii
írjatok vissza pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#157 azóta már megtaláltam, csak éppen 3 napos kiránduláson voltam, és kicsit lemaradtam a dolgokról. -
#156 RYL vagyis Risk Your Life -
#155 hova? -
#154 Gyere, nezd meg a RYL-t!
Odairtam a letöltest es a regisztracio linkjet! En most töltöm le -
#153 egyedül énis untam, azért hagytam abba 10 nap után... de ha szoltál volna...
na mind1, én must brutália MUD-ozok -
#152 En egyszer raneztem, de nagyon nem tetszett, azert nem is szoltam be ide eddig...
Kb 1 ora utan otthagytam... -
#151 hát igen, ténleg jobb lett volna, ha többen próbáljuk ki, és akkor talán még mmindig játszanék.
köszi, és neked is Astoniában. -
SacroSanctus #150 Ja és Sok Szerencsét a többi játékban.
Remélem ott több magyarral találkozol - itt is jó lett volna ha többen próbálják ki, mert jelenleg a magyar közösség csak belőlem áll, én pedig nem tudok állandóan online lenni, pláne azért sem mert nekem már annyira nem új a játék és a felfedezés/új játék inspirációja engem nem vonz már olyan erővel a gép elé mint korábban.
Azért lett volna jó ha 2-3 ember kipróbálja és egyszerre indulnak neki, együtt, hogy közben segíthessenek egymásnak, és akkor is legyen kivel beszélni, amikor én nem vagyok bent.
Végülis én már megszoktam, a nem magyarokkal is jókat lehet dumálni, dehát azért az mégse az anyanyelvemen folyik....
Na Bye, mégegyszer sok szerencsét, és azért kösz, hogy te legalább szántál rá időt és kipróbáltad a game-et. -
SacroSanctus #149 Szoktam.
Egyébként sajnálom, hogy így "felbaszott" a játék. Nekem is volt számtalan olyan pillanatom, amikor valami akkora orbitális marhaságot csináltam, én vagy a karim, amitől falnak vertem a fejem, és szidtam az eget, a laggot stb, de ha többet idegeskedsz rajta, mint amennyi örömet nyújt akkor valóban nincs érteleme játszani - mert az már nem is játék.
-
#148 szoktál még elnézni ide? -
#147 najó, bye game, felbaszott. nemigazmá a jó kurva isetnit, hogy egy kbiaszott ajtón nem birok ekresztül jutni!!!!!!!!
jó a karim, de ez a geci f*szopoó labyrintusok felbasszák az agyam,. és már 4 savet buktam el!!!!!
további jó játékot, én lemondtam róla.
keresek másik játékot, ahol találkozok magyarokkal -_-. -
#146 Remélem benntvagy, emrt most megyek beé... :) -
SacroSanctus #145 Hmm nos a Lab 3-ben ugye az a lényeg, hogy azt a Death-fibrin nevű botot kell megszerezni, persze ezt valószínűleg már tudod.
Néhány tipp:
- A death-fibrinből egyszerre többet is kivehetsz abból a dobozból ami azt adja. Ez hasznos ha van nálad mondjuk 3, arra az esetre ha nem sikerül rögtön az elsővel kinyirnod az Immortal Mastert.
- A lényeg az, hogy a death-fibrint ugye nem érheti fény, vagyis a fáklyás termekben mindig le kell oltani a fáklyákat mielott oda beviszed a deathfibrint.
Ehhez először is hasznos, hogy általában minden fáklyás terem előtt van egy sötét terem, ahol nincs fáklya - ezekben a termekben tedd le a death-fibrin(eke)t a földre (vigyázz hogy lehetőleg olyan helyre, ahol ha az ajtót kinyitod akkor a beszűrődő fény nem éri őket).
Ezután menj be a fáklyás terembe, nyírd ki ott az ellenségeket, mert azok mindig megpróbálják majd felgyújtani a fáklyákat. Ha kinyirtad őket, oltsd el a fáklyákat aztán gyorsan menj vissza a sötét terembe, kapd fel a death-fibrineket, aztan vidd át őket a most éppen elsötétített fáklyás termen egy újabb sötét terembe.
Így kell ezeket elcipelni addig a teremig ahol az immortal master van. A Master előtti terem fáklyákkal szembeni vége éppen hogy csak 1 négyzet széles sávban de sötét - oda nem ér el a fáklyák fénye és oda le lehet tenni a deathfibrineket aztán ha minden szörnyet elintéztél a master körül és leoltottad a fáklyákat akkor bemész egy death-fibrinnel és amikor elkezdessz harcolni a Master-ell akkor csak simán Bal-Klikkelj az inventory-dban lévő death-fibrinre, amíg a Master be nem dobja a törülközőt.
Ennyi. -
#144 argh, etz a lab 3 is egy fasság.
nem birok elég gyorsan mozogni, hogy ne gyújtsák fel azt a rohadék fáklyát. -
#143 /shout? :-/
ok, thx, én /shot-ot próbáltam, mert az volt oda írva. -
SacroSanctus #142 Hmm hát a lényeg, hogy onnan még akkor nem szabad kimenni, hanem be kell állni pont középre és a démon (aminek a rituáléját csinálod) valódi nevét (amit a második helyes tábla megnyomása után kapsz meg) kell /shout paranccsal használni.
pl:
/shout Fao Thals
vagy valami ilyesmi peld az egyik demon neve.
Ez a /shout(meg van meg az erősebb /holler) amivel a sime fehér chatted messzebre elhallatszik. Így lehet péld a banktól távol is pénzt kivenni a bankból pl.
/holler withdraw 500
Egyébként ma egész nap (reggel 9től este fél 7ig vagyis több mint 9 órán keresztül) az angol OKTV döntőjében üldögéltem, szal ma ezért lett volna elég bajos hogy a game-en találkozzunk. Pontosabban ez tegnap volt mivel ma már péntek van (éjjel 1:25) - mindez csütörtökön történt.
Mindenesetre addig is sok szerencsét a játékban. -
#141 na ez fasza. ma kb 10 órát gámoltam, de nem találkoztunk :(
sztem legkorábban csak holnap este körül, vagy szombat hajnali órák körül leszek itt...
ja és vmi:
én gyakran nézem a fórumot, és krvára diegesítő, ha 1 eprcel utánad írok, de te már rég elmentél :( -
#140 jaja, ezt mind tom, be is megyek a táblával szemben, utána kiírja, hogy folytatódik a rituálé, ennyi. utána beremrre mennék ki, zöld vllám mászik fel a seggemben. -
SacroSanctus #139 Elolvasom én de a labirintussal sokat nem tudok segíteni, mivel az én karim, aki már arch és az összeset megcsinálta (a 2eset is beleértve) nem tud visszamenni a labirintusokba.
Mellesleg a csapdás problémára egyszerű a megoldás: ne menj rá a csapdára. Senki sem mondta, hogy rá kell menned, meg az egész terem nincs tele csapdával csak egy része. Ha jól figyeled a padlót akkor láthatod hol vannak a kis lyukak a padlóban - ott van a csapda. Egyszerűen csak sétálj el mellettük. Melleseleg azt a labot az uj jatekosok nem igazan szeretik, viszont 19edik szinten simán meg lehet csinálni, persze akkor simán ha nem rohansz bele mindig egy csapdába.
Amikor en legeloszor csinaltam ezt a labot akkor fingom nem volt mit kell csinálni, figyeltem arra amit az öreg csavo mond de nagy zagyvasagnak tunt.
Utana kezdtem rajonni hogy itt mindig valami tablat kell megnyomni eloszor a foteremben aztan meg valamelyik tablas teremben de meg igy is sokat eltököltem vele mert mindig a rossz tablat sikerult megnyomnom.
Mindenesetre egy tippem azért van: nekem általában (nem minding) bejött, hogy ha a főteremben megnyomtam egy táblát, ami mondjuk D-felé néz akkor a táblás termekben is egy D-felé nézőt kerestem.
És még egy dolog: nem tudom, hogy a jó párosításokat sikerül-e megcsinálnod, de lehet hogy igen és azért kapsz mindig zöld villámot a seggedbe mert a rossz iránybol akarsz bemenni a főterem középső, táblák közti részébe.
Ott mindig abból az irányból kell bemenni középre ami az eredetileg megnyomott főtáblával szemben van.
Pl a D-felé néző táblánál D-ről kell (É-felé) bemenni (úgy, hogy miközben mész a karid mindig farkasszemet nézzen a táblával aminek a rituáléját aktiváltad). Mindez persze csak akkor van ha már találtál legalább egy jó párosítást. -
#138 najó. hanyagolom. pár napig gondolom úgyse olvasod el, szval tök felesleges mos törnöm magam. már kb 30x nyomtam meg minden táblát megfelőlen párosítva, jó helyen mentem be, és csak mindig egy zöld villámot kapok a hátsómba. :(((( -
#137 hát nemigazmá!
mit kelle bben a geciben csinálni?
ennek a segítségével csinálom, de nem emgy :(
megnyomom mindig e megfelelőt, bemegyek a emgfelelő helyet, beírom hogy pl
shot fao thals
fao thals
SEMMIT sem fogad el, csak az a rohadák varázsló nyög mindig egy nyamvadt stámot.
-
#136 mit lehet élvezni a gámban, ha folyton behal az ember kibaszott unfair csapdáktól?
van 47 mana pajzsom, meg 18 életem, de ha rámegyek arra a geci csapdára, egyből behalok. -
#135 ez a geci labirintus kezdi elvenni a kedvem a gámétól. -
#134 képtelenség megcsinálni lvl 19-en a 2.-at. van 17 életem, és 1 csapda leveszi simán. hát erre mondom hogy baz+! -
#133 faszom, ez a geci labirintus egy nagy faszság. 2x-ra halok emg 1 kibaszott csapdától. -
#132 én már reggel fél 5 óta fennvagyok. -
#131 na ez sajnos nekem azért nem megy, emrt nem aenyém a gép, és pl az emúlt 4 napban kb 6 órát tudtam gépezni.
(ennyit a tavaszi szünetről)
sose tom mikor leszek. LEHEt, hogy ma este, BIZTOS hogy holnap reggel 6-tól kb 11-12-ig.
regeljél 1-et az msnmessengerre, és tudom mikor vagy, illetve vagyok bennt.
-
SacroSanctus #130 Oké majd, segítek csak mondj egy időpontot, ami lehetőleg ne olyan legyen hogy peld:
"Mondjuk most...?"
Mert amikor ezt olvasom akkor lehet hogy mar tobb ora is eltelt azota miota azt irtad, szal probalj meg valami jovobeli idopontot kivalasztani :) -
#129 majd segítenél megszerezni az imm övet?
én kicst beszívtam, mikor 5 fire meg 3 cold dög, +10 stone creeper támadott rám.
elfogyott a mana... :-/
behaltam magyarul
na mind1, még ígyis van 7 savem. -
#128 éjfélküröl legyélmár fennt lécíííí -
#127 honna tudok szerezni jó cuccoakt szerezni?
kéne valami jó vest, meg gatya. -
#126 a csatornázás semmit sem ér :(
eddig még csak pénzt találtam, és az se volt 0,65G felett...:( -
#125 -_- ... -
#124 na jóccakát, elmentem aludni.
megszereztem ma a ruby tőrt, igaz csak +3-as, de legalább lvl 20-as.
Jó8 -
#123 majd leszel éjfél körül? -
#122 damit, klán jewelt klán nélkül nem lehet megfogni. :( -
SacroSanctus #121 A +Weapon nem tartozik bele a mennyiseg beszamitasanal, de az is fel fog menni, mivel ha ezustozol mondjuk egy lvl 10es daggert akkor az lvl 20as lesz tehat a +weaponje is annyi lesz mint a tobbi 20as szintu daggeré.
Egy lvl 13-14es ember meg tudja csinalni a Gold Skullos Rubyt, ha valakitol vesz vagy kap egy Swamp Beast fejet akkor a Swampos ruby-t is, meg a ruby-t a Bányában. Ennyi mar valszeg eleg ahhoz hogy a muki által max hasznalhato statos fegyvert megkapd.
Kesobb segitseggel el lehet jutni Exkordonba es ott az erdoben is van egy ruby meg a városban is, azok szinten nagyon egyszeruek.
Meg van egy a csatornaba csak ahhoz lvl 30+ ratlingeket kell kinyirni. -
#120 a fegyverek ezüstözésénel ugye a tulajdonságokhoz nem tartozik bele a +weapon?
mert ha igen, nem éri meg fegyót ezüstözni :-/
(bár sztem nem, de azért még nem árt megkérdezni) -
#119 mik azok a küldik amiket megtudna csinálni a rubysok közül egy lvl 13-14-es?