158
Astonia 3 MMORPG
  • pityogo2
    bent vagy?
  • SacroSanctus
    Nos először is:
    Ha egy helyen minden ellenséget kinyírsz akkor úgynevezett "Strike" exp-et kapsz, ami nem más mint egy kis bónusz exp, többször is meg lehet csinálni, alacsony szinten egész jó az az exp amit ad, később már annyira nem érdemes.

Az a 3 dolog amiket keresel azok egy virág, egy gomba és egy bogyó.

A virágot aston bejáratánál vagy a cameroni erdőben találod meg, a bogyót úgyszintén, a gombát pedig peldaul a skelly 1-ben.

Mellesleg adhatok neked még 10,000 ezüstöt, azzal a feltétellel, hogy ezúttal nagyon vigyázol rá és beteszed a Depot-ba (a Depot elérheted cameronban a kereskedő (Trader) házában, vagy Aston főterén több épületben - úgy néz ki mint egy szekrény). Olyan mint egy második inventory, csak az ebben tárolt cuccokat nem veszted el ha meghalsz.
  • pityogo2
    megcsináltam egy csomó questet :)
    már lvl 9 vagyok.
    ezeket merre találom?:
    eliath
    firula
    beelough
  • pityogo2
    úgynézem egy picuri extra expet ad.
  • pityogo2
    mi van akkor, ha az adott területen minden ellenséget kinyírunk, azon kívül, hogy kírja: good work!
  • pityogo2
    a mostani karim emgpróbálom fizikai segítség nelkül megcsinálni.
  • pityogo2
    ma egész nap astoniázok, ha tudok, és megpróbálom utolérni a másik karim.
  • pityogo2
    hát bazzeg, ekkora faszokat. egy lvl 2-esre ráeresztenek egy halom csontit, mikozben regenel :((((
  • pityogo2
    najó, megint új kari. lvl 6-on már csak 3 savem van.
  • pityogo2
    de akkor is nagyon sajnálom, mert azt ajándékba kaptam, és nagyon féltettem :(
  • pityogo2
    most emg megyek be, és próbálkozok :)
    ja és még1: csak az ezüstöt lopták el.
  • pityogo2
    már nemkell, lenyugodtama zóta.
    csináltam 1 karit, de az meg bug miatt halt be...
    lvl 5-on. (nem itta meg az italt)
    a 98 exp akkor kezd sok lenni, ha már 3x van.
    a többire a válasz: ne vedd magadra, csak szimplán felbszódtam, de azóta már rég lenyugodtam.
    majd esetleg ma játszhatunk.
    egy lvl 1-es erősségű karival szereztem meg 3 maszkot, meg az elixírt egyszerre :))
  • SacroSanctus
    Hát erre most nagyon nem tudok sokat mondani....

Én elmondtam mindent, amit tudni kell a halál elkerüléséhez.

Ebben a játékban igazán 3 dolog miatt halhatsz meg:
    - Ha a lag olyan szitut eredményez, hogy nem tudod iranyitani a karit és az meg olyan marhasagot csinal hogy behal tőle.
    - Ha nemtudod mi van az ajtó mögött (pl milyen erős ellenségekkel találkozol)
    - Nemtörődömségből/Figyelmetlenségből/Könnyelműségből

Az utóbbi a leggyakoribb ok.

Megpróbálhatok esetleg csinálni egy lvl 16os karit és azt továbbvihetnéd vagy nemtudom.
    A dagger fontos, de en mondtam tobbször is hogy tartsd egyensúlyban a többi fontos skillel. Az is mondtam hogy nem kell rögtön rárusholni a 30as daggerre, hanem kb a 20adik szinten legyen 30 daggered.

Az ezüst, amit neked adtam annyira nem számít...Azt hogy a cuccaidat hogyan "lopták el" azt csak tippelni tudom: Szerintem miután meghaltál és a hulládhoz nem tudtál visszamenni, /allow-oltál valami vadidegen n00b-ot aki meg szépen kihasználta a helyzetet.

Mondjuk az értékes de nem folyamatsan használt cuccaidat lehetne a depot-ban tartani (az egy szekrényszerű dolog pl a bankban). A pénzt meg a bankban.

Egyébként abból a 106 hozzászólásból, ami ezen a topicon van az a 17 amit én írtam összesen kb 3-szor olyan hosszú mint az a 90 amit te. Ezt nem szivatásból mondom, csak azért jegyzem meg hogy azért ne gondoljuk már azt hogy én egyáltalán nem foglalkoztam ezzel a topiccal.

16odik szinten 98 neg exp az nem sok. De mondom csinálhatok egy 16os karit én is egy trial accounton ha akarsz még játszani tiszta lappal, de ennél többet én sem tehetek.
  • pityogo2
    ráadásul másik haverom(márha haverom) elbaszta a DS cd-m a kibaszott karcolós geci dvd írójával, most szinte át van jukadv a a cd-m, nem birok róla 5 filet leolvasni, é ez kiSSÉ ZAVARÓ.
    most szívesen játszaék azzal, de mivel nincsen cd-m, ezért inkebb még pár óráig ilyen felbaszott hangulatbanm leszek!E G
  • pityogo2
    és jókor kiritzálsz... bezzeg más milyen témában/időben az a kis kacsót elsorvadt volna, ha 1 kibaszott betűt odaír mi?
    kissé falbasz, hogy nincs 1 normális és ingyenes rpg se a világos, mindegyik szar, és szar grafikja is van(bár ez a legkiseb gond).már ebbe a fórimba 102 üzenetből 95öt én írtam, és kissé unatkozom, tudod?
    Szval NE irkiljá inkább kritikát, ha mást nemtudsz, OKÉ?
  • pityogo2
    csak egy játék, na igen, azért baszódtam fel csak ennyire.
    sztem teis ideges lennél, ha annyi értékű cuccot lopnak el tőled, amit ne birsz emgszerezni 1 hónap alatt se!!!
  • insp
    Nyugi Csak egy játékról van szó.

Vagy hívjam Doktor Csernust?
  • pityogo2
    CSAK AZZAL TUD MOST VKI ELNYUGTATNI, HA MOND 1 JÓ ONLINE RPG-T.
  • pityogo2
    A LEGJOBB RPG, A MUDOK, OTT AKÁRMIYLEN GYORSAA MOZOGHATSZ, !!!!!VAN TÁRSASÁG!!!!.

• pityogo2
    4SZOPJON LE A BÜDÖS TOLVAJ
  • pityogo2
    NEM ELÉG, HOGY ELBASZTAM A KARIMAT AMIATT A KIBASZOTT DAGGER MIATT, MERT AZ ELVETTE MINDEN ELOL A PONTOT, ES NEM BIROK MAR GYAKNI, DE MEG EL IS CSORJAK MINDEN CUCCOM, ES MOST KIBASZOTT SOKKAL TARTOZOM NEKED, A FASSZOPO ELCSORT MINDENEM, KIVEVE A CUCCOM, HOGY NE LEGYEN ANYIRA FELTUNO....
    HAT BAZZEG, ES MEG EKEZDTE MONDOGATNI, HOGY NEM O CSORTA EL. CSAK NEKI ES NEKEM VOLT ENGEDELY AHHOZ, HOGY HOZZANYULJON A CUCCOMHOZ.
    AZ ILYEN GAMEK FELBASZNMAK.
    DIABLO KLON, CSAK SZARABAN.
    A VILÁGON NINCS MÁR EGY KIBASZOTT NORMÁLIS JÁTÉK, MINDEN FIZETŐS, MÉG EZ A SZAR IS.EZ IS CSAK ÜSD-VÁGD, NEM APÁD JÁTÉK, NINCS SEMMI NORMÁLIS DOLOG BENNE, CSAK LEGYÉL MINDIG MAGASABB, ÉS LEGYEN NEKED A ELGJOBB CUCCOD... NA IGEN BAZ+, CSAK ÉPPEN HA FOLYTON MEGHALOK A KIBASZOTT LVL 14-ES DÉMONTÓL LVL 16-ON, AKKOR MI A TÖKÖMET CSINÁÁLJAK.
    RÁADÁSUL AZ A KIBASZOTT BEÁLLíTÁS IS FELCSESZI AZ AGYAMAT. A : HELYETT TÖK MÁS VAN, A KÉRDŐJEL HELYETT IS, STB.
    ANYAGILAG CSŐDBE MENTEM, KARILAG CSŐDBE MENTEM, AGYILAG CSŐDBEMENTEM, ÉS MÁR AZ SEM ÉRDEKEL, HA KIBANNOLNBAK SG-RŐL, MERT KIBASZOTTUL FELIDEGESEDTEM.
  • pityogo2
    FELBASZODTAM
    EKKORA SZTART
    NEM IGAZ MÁR
    ELLOPTÁK AZ ÖSSZES SILVEREM, MEGHALTAM, VAN KIBASZOTT SOK NEGATIV PONTOM, ES ENYHENSSZOLVA IS UTALOK MINDENKIT.
    SENKI SE JON SEGITENI, MEGCSAK VISSZA SE VALASZOLNAK. HAT BAZDMEG.
  • pityogo2
    holnap ráérsz majd gamolni?
  • pityogo2
    hm... csak 1 óra volt....
    van msn accod? ha van, akkor mond már meg a címed, ha nincs akkor meg csinálj pls :)
    ott mindig láthatnám, hogy fennt vagy-e, és ha üzenek, akkor meg kiadna 1 kis hangot.
  • pityogo2
    jeeeej, ledolgoztam a 114 negative expet :)
  • pityogo2
    fele leküzdve
  • pityogo2
    114, és majdnem elbuktam minden cuccom... fakk :(((((
  • pityogo2
    kezdek egyre jobban felbaszódni ezen a kibaszott játékon. már 98 negativ expem van.+RWDF
  • pityogo2
    eddig a játékban 95%-ban egyedül gámoltam... kicsit így uncsi.
    na mind1, majd akkor később ha benntleszünk mind a 2-en, akkor game..
    különben mi a célja a gámnak?
  • pityogo2
    lehet, hogy én vagyok csak ilyen, lehet hogy csak az van, hogy nincs más, lehet hogy az, hogy kissé kezdetleges a mágiarendszer, de én már kicsitt kezdem unni ...
  • pityogo2
    unatkozom :(
  • pityogo2
    megcsináltam: gold skull, mine, most fogom a swampost
    ezt ugye nem 1 nap kell mindet?
  • SacroSanctus
    Hát, most gyorsan pár percre bemehetek és adhatok neked SU-t ha most bentvagy.
  • SacroSanctus
    Egyébként van egy pár Ruby Quest....a Community oldalon van egy csomó fansite - pl a Fanzine-en listázva van hogy hány van, hol vannak azok és mit kell csinálni....

Amit te e te szinteden meg tudnál csinálni az a Gold Skullos, a Bányás, meg majd az én segítségemmel az Exkordonos és az erdős. Ez elég is egy jó ruby daggerhez.
  • pityogo2
    lvl 16-on 1 savem sincs ....:(
  • pityogo2
    mond meg neki, hogy aztmondom, ggyógyuljon meg mihamarabb :)
  • pityogo2
    Jesszusom. ok, rendben.
    ezüstöt valahonnan kellene szereznem, de jó olcsón.
  • SacroSanctus
    Sajnos most nem tudok - nemsoká bemegyek a kórházba anyukámhoz, mert kedden elütötte egy autó.....szerencsére annyira nem súlyos, viszont jópár csontja eltörött, szóval most egy darabig nem valószínű hogy bentleszek, csak ritkán, viszont ide a fórumba azért írogatok majd.
  • pityogo2
    na eszondom, mindig elkerüljük egymást.
  • pityogo2
    miér, hány quest van?