153993
ValóVilág 12
-
#153671 VV Pirosnak eldurrant az agya és ez akár a játékába is kerülhet.
hol lehet nézni ezt a mocskot? -
#153670 De amúgy tényleg hogy ezt a Barna gyereket nem veszi elő senki, ennyire példa értékű amit csinál? Az életbe nem talál magának normális nőt, értem én hogy most csak az számít hogy legyen kit megdugni, de mi lesz majd ha társra vágyik? -
Fantasico #153669 Henrikkel semmi bajom nem volt, ő most járulékos veszteség volt. Ennek a mostani párbajnak egy Bibi - Melina vagy egy Kriszti - Melina párbajnak kellett volna lennie és mindkettőt ugyanigy megnyerte volna sőtt Bibi ellen sokkal nagyobb különbséggel jött volna vissza, csak Sajti hathatós lebeszélése miatt lett Henrik az áldozat, hosszú hosszú napokon keresztül rágta Melina fülét hogy nehogy Bibit vigye és végül révbe is ért mert elbizonytalanitotta Melinát, ezért kicsit Én is nehezteltem rá, hogy nem volt olyan tökös hogy megfogja Bibit és kivigye mert mindenki döbbenten nézte volna azt a kivégzésszerű párbajt ugyanis ez a szánalmas hulladék örülhet ha 10-15 százalékot összekapar majd bárki ellen. Mindenesetre Melina megérdemelten van itt egyenlőre, intelligens, értelmes lány aki az elejétől fogva be van állitva a leggyengébnek csak azért mert nem fekszik össze fűvel fával és tud értelmesen beszélni és érvelni. Hát Én személy szerint sokkal szivesebben nézem őt még ha semmit nem csinál csak ül a sarokban akkor is mert ha beszél legalább értelmes összefüggő mondatok hangzanak el a szájából, nem az a szánalmas ócska proli óbégatás, meg szinvonal alatti szitkolózás, amire itt már senki nem vevő, az ilyen embereket a holdra kéne kilőni ott aztán puffoghatna meg duzzoghatna magában az a szerencsétlen balfék.
Utoljára szerkesztette: Fantasico, 2022.12.04. 01:14:15 -
Ironman2 #153667 Persze,mert a szobanövény biztos nagyon szórakoztató volt idáig.Én Henriket vártam vissza,lettek volna jó kis bulik,ehelyett nézhetem ezt a gyönyörüséget,aki kb semmit se ér bent. -
kozi001 #153666 bipolár sztem -
#153665 valahogy így igen, akinek van egy kis esze kiviszi -
Fantasico #153664 Annyira jó Bibi búvalbaszott fejét nézni, most hogy Melina visszament, már csak ki kell repiteni a villából a következő párbajon. -
#153663 Azért a Krisztinél is vannak bajok fejben xD
-
#153662 mekkora egy féreg ez a Bibi, nincs rá jobb szó, színtiszta rosszindulat -
Fantasico #153661 Természetesen nem az határozza meg az embert hogy van e neki vagy sem, de legalább az ismerősöd szakmát tanult, de nemis ez a lényeg, itt azon van a hangsúly, ez a szerencsétlen, végtelenül undoritó teremtés olyan büszkén ecseteli ezeket a dolgokat mintha Nobel dijat kapott volna. Azt meg nagyon visszataszitónak érzem, hogy semminek nem érzi a súlyát, sem a végtelenül alpári, és proli viselkedésénél, a köpésnél sem, neki ez teljesen természetes, meg azt hogy már többször röhögve és élvezve mondja hogy Őt már többször lehugyozták, meg imádja ha az arcára verik, és leköpik, hát bazdmeg ezeket a privát személyes dolgait mi a fenének teregeti ki amikor ultragáz, és egyáltalán nem érzi azt hiszi ez menő, miközben brutálgáz, de mindenben teljesen vakon van mint az egész játékával is totálisan vakvágányon van. -
#153660 amúgy más téma, most mutatja meg a valóvilág a legjobban hogy mennyire megnyeklett a világunk, lásd milyen hatással van rájuk a követő szám növekedés, pl Bibi, azt hiszi mekkora maca, mert jönnek a követők... -
#153659 én ismerek olyat aki szakmát tanult érettségi helyett, nem határoz meg egy embert hogy van-e neki vagy nincs, de tény hogy én se büszkélkednék vele hogy nincs -
kozi001 #153658 Vagy legalább ne lenne büszke rá. -
Fantasico #153657 Most livestream-ben Bibi és Kriszti beszélget, Kriszti elkezdi mondani ha nem nyerem meg a műsort ki kell dolgoznom a belem és közben csinálni a főiskolát meg ezt meg azt, Bibi büszkén nevetve nekem még érettségim sincs, nem tudom ti ismertek olyan embert a közeli vagy távoli ismerősötök között akinek ne lenne ez annyira alap hogy szerintem csak a fogyatékosoknak és a retaldáld embereknek nincs Én személy szerint még nem találkoztam olyannal akinek ne lenne. -
Fantasico #153656 Annak azért örülök, hogy bárhol bármilyen VV-vel kapcsolatos fórumot vagy hozzászólást olvasok 10-ből minimum 9 embernél totálisan kiveri a biztositékot ez a szánalmas, hulladék, ócska proli Bibi, már csak azért kell imádkozni, hogy vagy kiválasztott vagy kihivott legyen, mert ha ez megtörténik akkor tuti ki is esik, és az biztos, hogy nem birom még 2 hétig ezt a szánalmas búvalbaszott retek fejét nézni, és a rosszindulatú, gonosz szúrkálódásait hallgatni, nem is tudom mikor volt ennyire visszataszitó játékos a villába. -
IXEMGabeo #153655 Na mi a helyzet kiszavaztak a gambiai alkesz? Most meg kB másfél hét után kizarnak vkit dobalozas miatt? Ennyit bírnak ezek? :D -
#153654 Anita, Piros és Rico, valamit dobálóztak, ennyi derült ki eddig -
#153653 valami történt odabent a streamben a kizárások a téma a narancs és ilyesmi -
#153652 Ez a Bibi tényleg a legalja ember, érdekelne miért lett ilyen, de brutál huszon X évesen ennyire egy nulla -
#153651 Lamin és ő az aki nem való tvbe, nem is értem h szerepelt a másik műsorba?? (nem néztem) vagy ott annyira megvágták? és ő meg csodálkozik h nem jött össze -
Fantasico #153650 Nekem ebből a szériából nagyon sok únszimpatikus játékos van, de ők eddig elviselhetőek a számomra, egyetlenegy ember az Bibi aki számomra teljességgel vállalhatatlan és elviselhetetlen, fizikai fájdalmat érzek amikor a búvalbaszott fejét kell néznem egyszerűen elképzelni nem tudom mitől tartják bent erősnek, mivel egész nap ágyban fekszik, néha felkel és ok nélkül porig aláz teljesen jogtalanul embereket, amikor olyan emberrel találja szembe magát aki a sarkára áll és keményen észérvekkel visszaszól és helyreteszi akkor megint visszavonul a barlangjába és duzzog és morog magában, érvei, normális indokai nincsenek soha nem is voltak, hirből sem ismeri ezeket a szavakat, az ilyen játékosok bárkivel mennek ki párbajra tuti kint végzik ráadásul hatalmas különbséggel. De a tegnapi nap verte ki teljesen a biztositékot amikor először Melinával kellett volna érvekkel megvivnia Henrik mellett, na 5 percen keresztül megállás nélkül csak azt hajtogatta hogy, "horpadtfejű" "fogyatékos" "pusztulj" "gyenge jellem" ezt a 4 jelzőt felváltva 5 percen keresztül, majd ezek után pár órával ok nélkül elkezdte baszogatni Ákost aki már inkább le se szarta, ott is akarta hagyni, erre Bibi mondta neki gyere ide, Ákos odament erre Bibi arcon kőpte, na ez volt az I-re a pont, ez a legalja, de Ő erre rendkivül büszke volt és utána órákon keresztül ecsetelte nem is érti miért van mindenki kiborulva hiszen Ő csak leköpte Ákost, és bármikor újra megtenné nincs abba semmi "csak" leköpte, és Ő amúgy nagyon szereti ha Őt leköpik. Na erre nem tudok mit mondani, csak annyit hogy 2022-ben egy ilyen hulladéknak nincs helye a villában. -
kozi001 #153649 Mindeközben a VV9 ügyeletes szépfiúja/rendőre(...) Hunor drog botrányban.
https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/drog-kabitoszer-krnni-vv-hunor-eljaras/6d6eecf -
Ironman2 #153648 Igazat adok neked,meg Zsoltinak is,persze.Én is úgy vagyok vele hogy amíg az ember a 4 fal közt művel ilyen perverziót,addig nincs gond,akkor van gond,ha már el is terjeszti amit csinált.Mindenkinek magánügye hogy odahaza miket csinál,vagy itt pl a takaró alatt.
Sajnos ez a műsor nem erről szól,ezt a mai adásból is láthattuk,kibeszélőshow megy,hogy ki mit csinált a takaró alatt,meg berakta,vagy nem rakta be,vagy jó érzés volt-e,vagy se.Ráadásul az tereget ki,aki érintett volt a dologba,szóval ocsmány dolog az egész.Ez a törpe cigánycsaj is kap egy csókot,aztán szinte behugyozik tőle,és ő nevezi magát baszógépnek.Hagyjuk már! Az egész műsorról,most sajnos lejön,hogy némely jelenet megrendezett,mint az ÉNB-ben!
Én annak idején is megneveztem a 3 szimpatikus játékosomat,tudom sok embernél nem fog tetszeni most se,de én ezen egyelőre nem változtatok.A sorrend lényegtelen,nem számít,szóval:
1.Bibi
2.Ákos
3.Sajti
Ezek közül,legalább kettő ott lesz a fináléban szerintem.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.12.02. 04:06:58 -
Fantasico #153647 Lamin már megdugta Bibit azt hiszem pont a kiesése előtti éjszakán, addig mindig ment a huzavona a paplan alatt esténként amikor egy ágyban voltak, de aznap elég egyértelműen és félreérthetetlenül ment az akrobatika a paplan alatt és amikor mozgás közben lecsusszant a takaró teljesen egyértelmű volt hogy Lamin levarta. Barna és Reni között is egyértelmű volt már az első napi akció is bár Barna elég jól próbálta leplezni és próbálta "okosba" csinálni de igyis egyértelmű volt a dolog. De ez is mindent elmond bibiről, hogy egy ilyen emberrel mint Lamin lekúratja magát, mondjuk azok után nem csodálkozom, hogy mondta valamelyik nap live-ban hogy a Hollandiában volt egy Szomáliai exe aki alaposan lehugyozta és ez szerinte nem gáz, még az a végtelenül únszimpatikus Kriszta is odament hozzá, hogy ilyen dolgokat nem kéne mondania és erről nem kéne beszélnie itt, de erre a Bibi válasza az volt őt nem zavarja és nem érzi gáznak, hát csak gratulálni tudok neki. -
Ironman2 #153646 Meg fogsz utálni,de én nekem már a beszavazás óta a kedvencem.Imádom az ilyen vad lányokat.Igaz némi viselkedésével nem értettem egyet,mikor nyalakodott Laminnal.Mintha ezer éve ismerték volna egymást,úgy smároltak.Szerintem a dugás is meglett volna,vagy lehet már villán kivül megvolt,csak mi még nem tudjuk.Majd idővel kiderül hogy itt mindenki,mindenkinek az ismerőse. -
Ironman2 #153645 Atyaég,ezt nem hagyhatom ki.
Alekosz elvenné az internetet a munkásoktól.
Persze csak polgárpukkasztás az egész,mást amúgy sem tud csinálni,de nem kéne ilyen baromságokkal ötletelni,mert lehet hogy még odafentről valaki komolyan veszi az egészet. -
Fantasico #153644 Ezt a büdös proli Bibit rakják már ki a villából, egy ótvar, rosszindulatú, gonosz, proli nő, aki büszke arra hogy már lehugyozták az életben, és teljesen megengedettnek veszi hogy lekőpheti az embereket a villába, és még élvezi is. Ha minimális tartás lenne az RTL- nél még ma kiraknák ezt a retkes, büdös kurvát, de majd várnunk kell még a következő szavazáson rápakolják a jelet, aztán mehet párbajra, és majd akkor nagyot fognak nézni, Sajtika meg a többi nagyokos villalakó akik szerint Bibi nagyon erős, és alfahőstény, vicc kategória, az emberi selejt mintapéldánya, bárkivel megy ki párbajozni minimum 85-15 el kint marad. -
#153643 Hogy lehet, hogy ennek az ocsmány Bibinek ennyi követője van? -
Ironman2 #153642 Nahát! Melina drága berezelt Bibitől,nem merte kihívni,ehelyett Henriket választotta.Okos csaje ez a Melina. -
kozi001 #153641 -
#153640 mikor Lamin hazament, Bibi is elég sok %-t kapott -
Ironman2 #153639 Látom az új szavazásnál,sokan nem akarják Bibit a villában látni.Kiküldenék Melissával párbajozni.Lesz itt még meglepi szerintem.Az utóbbi influenszeres szavazás is közbeszólt,hogy Bibi elég erős egyéniség a villában. -
Ironman2 #153638 FAsz kivan már evvel a Piroskával,meg a féltékenységeivel.Már a 3. adás szinte róla szól.Jobban néztem volna Rico hülyeségeit.Mekkorát eshetett a fürdőben.Heheh -
#153637 Naná :D -
Fantasico #153636 Ez a Bibi és Kriszti frankón orvosi, klinikai eset, ez attól független hogy mindketten agyhalottak, és azt sem tudják milyen rendezvényen vannak, de ennek a két nőnek kényszerzubbonyban és sárgaházban lenne a helye, botrány mindkettő, elképesztően vállalhatatlanok. -
#153635 pedig az is kiderült h ő bármikor megy párbajozni kint is marad, elég sok %-t kapott Ő is -
Fantasico #153634 Remélem mindenki látja és nem csak nézi az online streameket, illetve akik csak az összefoglalókat tudja nézni, nagyon remélem ott is átjön mekkora egy mű, szánalmas, és helyezkedő szinésznőcske ez a Kriszti, mivel véget ért az ÉNB valahova be kellett nyomni szegénykét, csak legalább normális egyenes nő lenne de nagyon nem az, ezek a látványos és annyira mű sirásai meg már a sirba visznek, annyira átlátszó és szar. Hajrá Melina!!! -
Ironman2 #153633 Eléggé bosszús képe van. :) -
#153632 most a streamben Bibi fejét mutatják, hát majdnem sikerült kicsit megsajnálnom -
Ironman2 #153631 Na,szerintem az Ákos be fog pisálni ha meglátja a két új szépfiút :)