153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #153711 Nem meri kivinni,kicsit meg is fogják manipulálni majd a játékmenetet hogy Bibi javára dőljön szerintem,van egy olyan érzésem. -
Fantasico #153710 Piros egyébként Anita ellen is simán vissza fog menni, igazából majd arra leszek kiváncsi hogy a következő kiválasztás után amikor Melina meg lesz szórva, kiviszi e Ő Bibit vagy inkább nem viszi ki hogy ott maradjon Pirosnak és le tudják meccselni majd ők ketten, pedig az lenne a legfullosabb ha Melina vinné ki és végre meglenne az aminek az első párbajnak kellett volna lennie egy Melina - Bibi párbajnak és az még nagyobb aránnyal lenne meg Melinának mintha Piros vinné ki, mekkorát néznének ezek a totál vakon lévő balfaszok, hogy a totál alábecsült Melina agyonkúrná az "alfanőstényt", szánalmas ez a Bibi hogy örül a retek fejének hogy megúszta. -
#153709 poénból megnéztem az instáját hogy tényleg van-e ember aki kedveli, hát nem találtam még olyan kommentet ami pozitiv lenne xD -
Fantasico #153708 Persze ma livestreamben már azt ecsetelte hogy holnap változtat és majd bocsánatot kér Ákostól, de aztán ha visszajönne a párbajról amiben biztos volt ez a hulladék, azt mondta utána hetekig lelki terrort alkalmazna a többieken, és ezt ecseteli, miközben 10 szer böfög, meg fingik, egy ilyen ótvar embert még nem láttam, mert hogy ezt nem lehet nőnek titulálni az biztos. De legalább most kiderült már csak a párbaj lehetőségétől is hogy be volt szarva, tele volt a pelus, hát majd amikor biztos párbajozó lesz és amikor majd jó nagyot koppan. -
Fantasico #153707 Hiába volt szerencséje most, előbb utóbb elfogy és inkább előbb, annyira mű szar, és annyira útszéli ócska hogy biztos kiviszik vagy Melina a következő párbajon, vagy Piros azután, teljesen mindegy akkor ugyanúgy kinn marad mert nincs az az isten hogy ez a retkes ócska ribanc bárki ellen visszajöjjön. -
#153706 meg érted meg akarta taktikázni hogy bocsánatot kér a köpésért , szánalmas xD
De remélem ha Anitát kiviszi az is kintmarad, mert az a nő is egy katasztrófa
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2022.12.11. 22:43:03 -
Fantasico #153705 Mekkora kamu, direkt mindig úgy modta "vagy" Bibi "vagy" Anita, de tökmindegy most kiviszi Anitát, aztán a következőn, Melina majd kiviszi Bibit, vagy Piros következőre, de hogy ez a mocskos retkes ótvar mindig megússza, és hogy megkönnyebbült televolt a pelusa Bibinek, de ami késik nem múlik, az ótvar proli repülni fog. -
#153704 na jó, szerintem én most offolom a vv-t, az RTL nagyon akarja ezt a proli lényt... -
#153703 hasonlóképp gondolom mint te és várom hogy igy történjen minden -
Fantasico #153702 Remélem a szerdai kiválasztás után csak Melina , Dani és Ákos fog Piros mellé állni és mindenki más Bibi mellé áll, mert a "taktikai zseni" Sajti és a "Tudományos Akadlmia Professzora" DR Barna szerint ha ők és a rengeteg követővel rendelkező szintén ultraproli Rico, Bibi mellé állnak simán visszamegy, és úgy ha mindenki Bibi mellé állna és megszégyenitő vereséggel kiesik, na akkor majd öröm lesz nézni a csőcselék fejét. Akinek Bibihez köze van, vagy volt és szimpatizál vele, annak vége van halálra van itélve, Henrik is ennek az áldozata lett, de aki ezt nem ismeri fel az meg is érdemli. -
Fantasico #153701 Piros már úgy egy hete megkérte a saját támogatóit hogy tegyék rá a jelet, hogy ki tudja vinni Bibit, ez tudatosan fel lett épitve a részéről. -
Fantasico #153700 Hogy erősödött volna meg, mindig is hullagyenge volt és azóta csak gyengült, a tegnapi élő adásban is legalja volt, nemhogy elnézést nem kért a köpésért de büszkén mondta hogy mostis igy csinálna mindent, ez az ótvar, proli senki ellen nem menne vissza, Piros esze ágában nincs felhasználni a kendőt, kiviszi és simán agyonveri Bibit. Ráadásul tegnap éjszaka a streamben mondta is hogy most elképesztő türelemre lesz szüksége mert a párbajig biztos benne hogy mindenki provokélni fogja tudatosan amikor kiderül kit visz ki, és nagyon vissza kell fognia magát nehogy hülyeséget csináljon amikor napokon keresztül oktalanul savazzák, de a másik csapat ezzel csak tovább ássa a vermet maga alatt ami már úgyis olyan mély, hogy nemigaz, és akkor mondta Ákosnak és Melinának meg Daninak hogy semmiképp nem használja fel a kendőt most kiviszi azt akit tervezett nem mondta ki de egyértelmű Bibi, és ha visszajön akkor majd amikor lekerül róla a lila kendő ugyis megint ki fogják választani és majd akkor fogja áttenni valakire a zöld kendőt. Ennek a mostani párbajnak egy Piros-Bibi összecsapásnak kell lennie és olyan 85-15 lesz Pirosnak. -
#153699 dehogy erősödött, undorító lény továbbra is, ha a népnek ez kell akkor bentmarad, de kétlem -
Ironman2 #153698 Fel fogja használni a piros kendőt szerintem is.Nem elég bátor.Bibi mostanra megerősödött kicsit összeszedte magát.Ki az aki megdugta,mert láttam hogy terhességi tesztet csinált magán tegnapi adásban?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.12.11. 11:36:47 -
Ironman2 #153697 Piros csak 10 jelet kapott tegnap :) Talán taktikáznak a többiek,hogy kivigye Bibit valaki végre? -
kozi001 #153696 Kár.
Remélem nem valami újabb Éjjel Nappal szökevényt raknak be. -
Ironman2 #153695 Nádai Anikó búcsúzik a képernyőtől,ma vezeti utoljára a Való Világot! -
Fantasico #153694 Nagyon vicces a fogyatékosok taktikai megbeszélése, Sajti, Barna, Rico mindhárom olyan szinten van agyilag hogy azt öröm nézni, de hogy mindhárman ennyire vakon legyenek az már hihetetlen. Szilárd meggyőződésük hogy Piros felhasználná a kendőt és mást küldene ki párbajozni mert szerintük retteg Bibitől és nem merne vele kimenni, ezzel szemben Piros 1 hete lebeszélte a saját táborával hogy mindenki tegye rá a jelet hogy biztosan ki tudja vinni párbajozni és hülye lenne egy Bibi elleni párbajnál felhasználni ezt az előnyt. Kriszti továbbra is szánalmas, mű, erőltetett szar alak, Anita meg olyan szintem tahó és magabiztos a nagy büdüs semmire, Bibi után Anita a leggyengébb simán kihullana bárki ellen. Ez a csőcselék tábor igen nagyokat fog nézni az elkövetkező hetekben hónapokban mert annyira nem látják és érzik az erőviszonyokat, hogy az már botrányos. -
Ironman2 #153693 Vazze,mekkora feje lett ennek :) Szóval Nádai Anikóval,és Alekosszal volt együtt a VV4-ben Szandika.Akkor is szopós szája volt neki. -
Ironman2 #153692 Szopós szájú VV Szandika öreganyátok megmutatta magát hogy néz ki manapság.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.12.09. 11:30:19 -
xido #153691 Ha már Alekosz..tudom,hogy spin-off,de mégis benne van..a héten Hal a tortán egyik szereplője és pont ma fog főzni :) -
#153690 Na a kedves Bibike lehet terhes Lamintól, még eggyel több ok hogy menjen szépen haza xD
-
#153689 bánat ez az élő közvetítés. bent megy a balhé, erre kiváltanak a mosókonyha kamerára, bánat szerkesztők ha olvassátok ezt a fórumot, mitől féltek? hogy nem lesz anyag az összefoglalóba? -
Fantasico #153688 Azért arra kiváncsi lennék ebből a Barna, Sajti, Anita, Rico négyesből láttak e már valaha egy percet is a régebbi VV adásokból, mert akkor tudhatnák, hogy az ilyen visszataszitó, ultraprosztó viselkedéssel nemhogy a végjátékot de a Top 6-ot sem érik meg. ennek a négyesnek összesen nem üti meg az agyi kapacitása a 30-as IQ szintet, komplett agyhalott az összes és olyan szintem vakon vannak, hogy öröm nézni, hullani fognak egytől egyig mint a legyek. Pedig egykor olyan sziporkázó és szórakoztató villalakók voltak mint Szabolcs VV1, Laci VV2, Alekosz VV4, és Ati VV5, tehát voltak itt parádés játékosok, sajnos már régen voltak, azóta inkább a csőcselék és hulladékok vannak túlsúlyban de hátha egyszer még a szemünk láttára kinő és lesz egy sziporkázó játékos, aki még gondolkodni is tud. -
kozi001 #153687 Tényleg ez az Anita nem Alekosz feleség keresőjéről maradt még meg az RTL-nek... :P -
Fantasico #153686 Ez a Kriszta is egy hányinger, borzalom egy nő, annyira mű, annyira erőltetett szar karakter, szánalom. -
#153685 Nem linkelem, de VV Zsolti videóját most érdemes megnézni (ZsHow) -
Fantasico #153684 Bibi mindig tud lejjebb és lejjebb süllyedni a saját maga proli és alpári világában, miközben egyre jobban kristályosodik ki a benne rejlő elképesztő rosszindulat. A mai játéknál is mindenki próbált vállalható néha még kedves leveleket irni de ez a retkes fejű ótvar féreg, megintcsak minden ok nélkül egy végtelenül prosztó és rendkivül rosszindulatú levéllel lepte meg Melinát, majd amikor látja mennyire nagy suttyó volt és sikerült a lelképe gázolnia igazi mélyrőljövő boldogság öntötte el. Annyira remélem hogy hétvégén kiválasztott lesz, vagy legrosszabb esetben kihivott, de a most következő párbajt semmiképp nem kerülheti el egy ilyen hulladék, ha pedig egyszer párbajra megy akkor számára ott az a végállomást is jelenti, de azt a búvalbaszott retek fejét öröm lesz nézni, úgy fog puffogni, meg duzzogni amikor az ellenfele földbe döngöli a párbajon. -
Fantasico #153683 Ma már nagyon sokszor volt elvéve az adás a livestreamen ráadásul többször elég hosszú időre, nem igazán tudom mi lehet olyan dolog ami ennyi ideig tarthat és nem hallhatnánk. Egyébként meg most pont elég izgalmas szervezkedés megy mind a két oldalon, Sajti próbál szervezkedni és azt hiszi mindenki előtt van már a tervezésben, de arról még fogalma sincs hogy a másik oldal már egy lépéssel előtte van. De amig abban a hitben van hogy Piros nem merne kimenni Bibivel és biztos benne hogy fel fogja használni a piros kendőt, azzal szemben pont a gyökeres ellentéte történik magára akarja pakoltatni a jeleket hogy biztosan ki tudja vinni Bibit. Sajti jó nagyokat fog még nézni ebben a játékban, csak ha igy folytatja akkor nem sokáig mert Ő is repülni fog. Mindenesetre jó lenne ha nyomatnák a live-ot mert pont érdekes volt amikor elvették. -
Ironman2 #153682 Na ennek örülök,köszi! -
Ironman2 #153681 KHF van úgynézki,vagy csak nálam nincs adás? -
Fantasico #153680 Nem gondoltam volna hogy valaki megcsinálja, fura is volt amikor ránéztem az oldalra nem olyan volt mint eddig, igy azért mégis csak más! Köszönjük a beletett időt és munkát! Lamint jó is hogy nem tetted már rá a puszta látványától felidegesitettem magam, amikor meg megszólalt arról inkább ne is beszéljünk, nem véletlenül esett ki elsőnek, Bibi ugyanez csak nőben. -
Ironman2 #153679 Na nézzétek el nekem,ezt a lökött bannert,de azért jobb a semminél,majd dolgozok még rajta,egyelőre csak ennyit tudtam produkálni.Lamin már nincs rajta,gondolom sok embernek nem is hiányzik.MAjd alakítok rajta még,csak most ennyire tellett.Ha szar lett azt is megirhatjátok. :))))
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.12.04. 23:44:22 -
Fantasico #153678 Persze, féltékenyek hogy nála van a piros kendő. De hogy ez a cirkuszi bohóc Sajti is mennyire vakon van az elképesztő. Ő már levezette az "Akadémiai Társaságnak" Rico, Anita, Bibi, hogyan is fognak ők simán bejutni a Top 6-ba, olyan szinten van vakon hogy az elképesztő, öröm lesz nézni amikor mindenki kihullik mellőle aztán Ő is repül. -
#153677 amúgy csak én nem értem hogy Pirosra miért ugranak ennyire? A kendő miatt lenne? fosnak tőle? -
Ironman2 #153676 Én nem látok ott ütést,csak lökést! Dehogy azt a drága lisztet rászórja,azért durva,ne is haragudjatok,ekkora pazarlást véghez vinni. -
Ironman2 #153675 https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo
regisztrálj bankkártyával! első hónap ingyenes! utána 2 rongy havonta -
Fantasico #153674 Sajti és Barna taktikai érzéke is a nullával egyenlő illetve az erőviszonyok megitélésében is teljesen vakon vannak. Sajti komolyan azt hiszi hogy Piros levenné magáról a kendőt és már most elhasználná ezt a lehetőséget és kihátrálna egy Bibi elleni párbajtól, mert nem merne vele kimenni, hát szakadok a röhögéstől. Piros pár napja pont azt mondogatta még a saját táborának is hogy még azon is gondolkozik hogy mindenki tegye rá és mindenképp kiviszi Bibit, mindegy is egy a lényeg vagy kiválasztott vagy kihivott legyen Bibi és akkor végre megszabadulhatunk ettől a vállalhatatlan nőszemélytől. -
kozi001 #153673 Lehet még a Westend tetején töcsköl. -
#153672 vv radicsot vissza kéne szavazni