ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a vicces az egészben hogy pont leszarja Alekosz az egészet.Õ élni akarja az életét.
Amúgy most fáj az RTL-nek,annak idején meg a TV2-nek fájt mikor elcsábították Pongót a Való Világba.Kölcsön kinyír visszajár

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Majd kiderül a bíróságon h mit tud...!
gduck
Ne bonyolítsátok túl, tök mind1 hogy mit esztek, CSAK VÁLTOZATOSAN! Persze hogy beteg lesz aki csak MCDonalds bácsinál eszik, de az is ugyanúgy aki fõzeléken kívül semmi mást nem eszik. Szóval egyétek azt ami jól esik és ízlik, de ne mindig ugyanazt XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

elsõ sorok teljesen hamisak, mert Olivérrel a játék eleje óta jóban voltak nem pedig az 1. kiválasztás után lettek barátok, kiválaszthatták volna, de már akkor is népszerû volt és amiatt a bizonyos Lacis székes eset miatt (amit Anikó gerjesztett), amiatt "fogtak össze" ellene. Igen mázlija is volt, mert Éva volt az elsõdleges célpont, egyébként, ha Alekot kiválasztják akkor elõször akkor viszont Anikó lett volna az, aki idõ elõtt búcsúzik és még mûsort sem vezethetne...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alekosz tündöklése és bukása

Ezt most rossz volt így olvasni.Jó nagy marha lett,vagy lehet hogy mégse?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

http://www.youtube.com/watch?v=hMbj_zEooR4&feature=player_detailpage

Kihívás stream
<#eljen>

Eszter el van tûnve

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
super size me
ez a film címe
Van benne logika.
ha hamarabb meghalunk nem kell nyugdíjat fizetni utánunk <#wave>

<#eplus2><#vigyor5>

Ja, tényleg félelmetes, hogy ipari vegyszereket etetnek a néppel. Kõkeményen oda kell figyelni.
Guargumi kimaradt -> E412 <#eplus2>

Carte' Dor fagylaltok pl

OFF vége

Chidori55
Hova el nem jutottatok 😄

ja, és az is kiderült, hogy a zsír ami abba van és lerakódott az zárta el az érfalát emiatt volt az állandó vérnyomás problémája és a szívelégtelensége is...

kényes téma mit lehet enni és mit nem..nyilvánvalóan, aki vega, az sem egészséges, mert hús nélkül élni óó, nem jut elég tápanyag/fehérje a szervezetébe ami által erõt és energiát nyerne a test...

kettõ közt kell megtalálni az egyensúlyt, normális étkezés reggeli, ebéd, vacsora minimális zsírral és cukorral, fehérje, vas, foszfor, magnézium, kálcium bevitelével

<#taps><#worship> errõl van szó kérem

én mondjuk eléggé fogom a fejem mikor meghallom, hogy egy elkényeztetett gyerek azt se tudja mi az, hogy gulyásleves...

Annak sem volt semmi értelme. Ha almát eszel egész életedben (még ha az alma magában egészséges is) bajod lesz. Az a barom csak mekis kaját evett hetekig, persze hogy baja lett.
Én is vidéki vagyok.<#eljen>
Piszok nehéz egészségesen élni az tény.
A gyrost adom én is.
wesker24
Én mivel vidéki paraszt vagyok ezért én nagyon ritkán eszem Mekis kaját nálunk a házi kolbász a disznósajt a töpörtyü a szalonna a kövesztett sonka van meg a kenõmájas uborka paprika paradicsom meg ilyenek vannak ! 😄
van az a film, egy amerikai csávóról szól, aki csak mekis kaján élt több, mint 100 kilóra hízott azt egy sovány ember volt...dokumentumfilm a címe nem ugrik be, de elég durva...õ maga mesélte el mennyire megutálta

Gyrost én is bírom. Ez a mûkaja dolog viszont nem hoz lázba. Annyi mû szarságot megetetnek velünk, mit számít, hogy mekis vagy nem. Én úgy vagyok vele, ha az ember normális életmódot él, mozog stb. akkor egyen azt, ami jólesik, és én szeretem a mekis kaját.
wesker24
Az smse-ke nagy része Kinguciról és Attiról szólt ! xD
épp ez az😄, hogy ennéd

nem rég nyertem egy tálca energia italt F1-nek köszönhetõen, aztán el is passzoltam jó pár ezerért, mert én ilyen szart (sokan imádják) nem iszok meg az még a legtöbb piánál is egészségtelenebb...

mekis kajával ugyanígy vagyok 1 évben egyszer, mert ízre tényleg nem rossz csak mûkaja, hamár útközben megéhezem inkább egy Gyrososhoz megyek be az legalább színtiszta hús😄

Látszik a sittesen, hogy fogva van.
Kinga megkapta SMS ben.
A Mekdonaldsos kaja mindennek nevezhetõ csak egészségesnek nem, ennek ellenére meg tudnék enni vagy 6 sajtburgert egyszerre.
Hú, én nem vagyok ennyire megfigyelõ típus.
Eszteren nem Kinga csizmája van?
a Mekikaja mondjuk eléggé mû...1 évben egyszer még elmegy, amúgy nem túl egészséges kaja...házikoszt meg a magyar konyha, fõzelékek, tészták, hal még mindig az igazi persze mértékkel a fûszerezést tekintve...

Micsoda kajákat kapnak ezek ott bent. Kinga is ezt magyarázta a faternak, + most is, amikor Attiláék korcsolyáztak, Petiék nyomták magukba a sajtburgert és a sültkrumplit
wesker24
Na ugy látszik a vezérlõsöket se érdekli Vera véleménye ! xD
wesker24
Csak azért se tudjuk meg miért döntött igy eszter ? xD
na mibe, hogy ebbõl még nagy vita lesz a végén? Szerintem sikerült megbontani a nyugalmat

meg unták a nyugiszobás dolgot😄
Azt kellett volna mondani, hogy nem tartozik rátok, nem pedig hazudni.
kell valami feszkó nincs jobb ötletük...

Bandee1987
Nemtom, de ezt az Eszteres dolgot, most a készítõk akarják nagyon felfújni. Látszik, hogy a villalakók erõsen leszarják, és sztem az emberek többsége is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Chidori55
Ezt, meg azt hogy "Peeersze"

na Csabával ki fog szúrni Eszter😄 õ szerinte hazudott mondjuk sosem kedvelték egymást xDDD

Eszter is rászokott már a különbözõ pofák vágására.
ez picsa kamu indok..azért küldték,mert látni akarják fecóék szembe mondják-e,amit nemrég nyomtak
desigo
fecónak az "ez durva" annyira unalmas már
mindenre ezt mondja...
Eszter megint kap valami büntit😊

emelt díjas SMS-es online nem biztos, hogy manapság megérné...egy 7-8 éve nagyobb kuriózum volt egy valóságshow, akkor pedig még az Internet sem állt kétlábon MO-n, megérte valahogy, mert az emberek is többet áldoztak rá...Mamár nagyobb szegénység van örülnek ezek, ha a párbajokra elég szavazat érkezik nemhogy még az online-ért fizessenek az emberek:S:S

wesker24
Simán meg lehetne oldani ez már csak direkt kibaszásból megy Öf-et ugy rakják össze ahogy akarják aztán ami nagy részt Online alatt megy azt jó formán bele se rakják az ÖF-be !
Bandee1987
Régen simán megoldották ezt az online közvetítést: aki akarta nézni, az emelt díjas sms fejében megtehette. Ha már annyira manipulálni akarták a játékot, akkor ezt még ennek ellenére is meg lehetett anno feltûnésmentesen tenni (riportszobában). Most ezt nem lehetne így megoldani? Lófaszt nem.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Serit.