ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A párbajjal kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy hajrá Kinguci! Köszönöm a megtisztelõ figyelmet. Jah azt elfelejtettem, hogy Attila pediglen szánalmas.
Egy részt nem iszok alkoholt a betegségem miatt másrészt hétfõtõl kezdve nyugodtan írogathattok tovább !
Ha kinga megy vissza az is jó mert Attila egyedül marad és ha így is meg tudja állni a helyét a végéig a sok szemétkedõ nép között akkor megérdemli a nyereményt.
Ha meg Peti megy vissza az csak ideig-óráig fog tartani.
Kizártnak tartom,hogy nyerhet õ itt.
Ha meg Peti megy vissza az csak ideig-óráig fog tartani.
Kizártnak tartom,hogy nyerhet õ itt.
Mar ne is haragudj, de egy nyilvanos forumon neked miert lehet szemelyes problemabol fakadoan olyat tenni, amit masnal kifogasolsz?
Igyal egy sort, menj ki setalni, es hetfotol Kingaval, vagy nelkule irogatunk itt tovabb.
Vegul is tokmindegy ki esik ki
Igyal egy sort, menj ki setalni, es hetfotol Kingaval, vagy nelkule irogatunk itt tovabb.
Vegul is tokmindegy ki esik ki
Az milyen lesz moderátoros topikban?
"Lemondok a vv topikban a házigazda jogomról mert a népek szidták az egyik villalakót"
lol
igyál egy sört aztán menj kicsit lazulni...
"Lemondok a vv topikban a házigazda jogomról mert a népek szidták az egyik villalakót"
lol
igyál egy sört aztán menj kicsit lazulni...
Mondom,utóbbi 5 napban teljesen vettél egy 180 fokos fordulatot...
Bár tagadhatod,ezt már mindenki végre belátta.
Régen te szidtad janokát,mert Attilát baszogatta... meg még elején Eszter=teheneztél...s még sorolhatnám,ami persze természetes volt számodra. Most meg,hogy vki olyat ír,v. sértegetik Kingát(jogosan) akkor fogod,s besértõdöl. Grat.
Házigazdaként nem kéne ennyire elfogult lenned. Ha eddig kibírtad,h olyanokat basztattak/basztattál akiket utáltál,akkor ezt a pár napot is kibírod. Amúgy se VV Kinga Fan a címe a topiknak...
Ez meg,hogy ha kiesik,utána nem nézem,hányan eljátszották tavaly is,funny.
Bár tagadhatod,ezt már mindenki végre belátta.
Régen te szidtad janokát,mert Attilát baszogatta... meg még elején Eszter=teheneztél...s még sorolhatnám,ami persze természetes volt számodra. Most meg,hogy vki olyat ír,v. sértegetik Kingát(jogosan) akkor fogod,s besértõdöl. Grat.
Házigazdaként nem kéne ennyire elfogult lenned. Ha eddig kibírtad,h olyanokat basztattak/basztattál akiket utáltál,akkor ezt a pár napot is kibírod. Amúgy se VV Kinga Fan a címe a topiknak...
Ez meg,hogy ha kiesik,utána nem nézem,hányan eljátszották tavaly is,funny.
Glory, Glory Man. United!
nem értelek. Miért jó ha kinga megy vissza? Erre válaszolj légyszíves.
Ha kinga kiesik akkor végre mindenki kussba lesz és nem lesz kinga gyülõlõ hsz a topicban.
Tavaly a topic döntõt többsége Alekosz fan volt és ezzel se volt semmi gond.
Egyszerûen az emberek többsége így érez a villalakók iránt.
Ha kinga kiesik akkor végre mindenki kussba lesz és nem lesz kinga gyülõlõ hsz a topicban.
Tavaly a topic döntõt többsége Alekosz fan volt és ezzel se volt semmi gond.
Egyszerûen az emberek többsége így érez a villalakók iránt.
ha egyszer utáljuk kingát akkor mit tegyünk ellene? Ne mond már,hogy inkább kinga rinyáját néznéd mint sem péter poénkodásait, showjat...stb
Attila meg egyértelmû,hogy péter mellé kéne ,hogy álljon!
Petivel nem veszett össze egyszer sem míg kingával számtalanszor és végül Attila rájött,hogy egy számító picsa aki csak kihasználja a másikat.
Számomra az lenne a legdurvább ha attila kinga mellé állna
Attila meg egyértelmû,hogy péter mellé kéne ,hogy álljon!
Petivel nem veszett össze egyszer sem míg kingával számtalanszor és végül Attila rájött,hogy egy számító picsa aki csak kihasználja a másikat.
Számomra az lenne a legdurvább ha attila kinga mellé állna
Na már megy a szavazás..Attila 46% eddig nyerõ
Hétfõtõl kezdve azt csináltok amit akartok !
Engem már nem fog érdekelni !
Hétfötöl kezdve mindenkinek szive joga azt mondani amit csak akar bármit le írhat !
bigoldman: Az az én személyes problémám volt senki másé !
Meg tényleg ez a legnagyobb bajom ha valakit túlságosan is szekálnak még ha meg is érdemli nem tudok elfogulatlan lenni !
Hétfõtõl lehet az lesz a legjobb hogy más házigazda lesz helyettem aki megtudja õrizni a hidegvérét elfogulatlan hideg fejjel tud gondolkozni !!
Engem már nem fog érdekelni !
Hétfötöl kezdve mindenkinek szive joga azt mondani amit csak akar bármit le írhat !
bigoldman: Az az én személyes problémám volt senki másé !
Meg tényleg ez a legnagyobb bajom ha valakit túlságosan is szekálnak még ha meg is érdemli nem tudok elfogulatlan lenni !
Hétfõtõl lehet az lesz a legjobb hogy más házigazda lesz helyettem aki megtudja õrizni a hidegvérét elfogulatlan hideg fejjel tud gondolkozni !!
Azert ne uld mar forditva a lovat pls.
Nem mi raktunk anno tehenet a bannerbe, mert ruheltunk valakit.
Tarts rendet, moderalj, mond el a velemenyed, de ne csinalj ugy mint a kormany, hogy megmondod mi legyen a mi velemenyunk
<#wave>#wave>
Nem mi raktunk anno tehenet a bannerbe, mert ruheltunk valakit.
Tarts rendet, moderalj, mond el a velemenyed, de ne csinalj ugy mint a kormany, hogy megmondod mi legyen a mi velemenyunk
<#wave>#wave>
wesker, én nem ismerek rád! és ezzel többen is vagyunk! mindig földön járó objektíven érvelõ figurának ismertelek meg!
Kingát itt jópáran a kezdetektõl fogva ki nem álljuk, nincs emberi oldala, amiért szerethetõ lenne.
Petit a kezdetekben utáltam mert ellenszennves volt, de a csalás a csalásban hadmûveleteivel, és Attilával összefogva egy szerethetõ páros ismertünk meg, evidens, h kiállunk mellette!
Ez a Kingautálat kezdetektõl jelen volt a topikban, éppugymint az Attila bálványozás, minden fõtopiklátogató így gondolkozik.
Szósincs itt az utobbi idõkben átbillent mérlegrõl, csak végre elérkezett, h remény van Kinga kiesésére, és ezt most mindenki meglovagolja. Ennyi
Kingát itt jópáran a kezdetektõl fogva ki nem álljuk, nincs emberi oldala, amiért szerethetõ lenne.
Petit a kezdetekben utáltam mert ellenszennves volt, de a csalás a csalásban hadmûveleteivel, és Attilával összefogva egy szerethetõ páros ismertünk meg, evidens, h kiállunk mellette!
Ez a Kingautálat kezdetektõl jelen volt a topikban, éppugymint az Attila bálványozás, minden fõtopiklátogató így gondolkozik.
Szósincs itt az utobbi idõkben átbillent mérlegrõl, csak végre elérkezett, h remény van Kinga kiesésére, és ezt most mindenki meglovagolja. Ennyi
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Az már a te bajod..engem nem nagyon izgat hogy nézed-e tovább vagy sem.
Hát pedig kinga röpülni fog haza.
Azt várhatod ha ez bekövetkezik és tényleg Péter megy vissza utána az volt az utolsó adás amit néztem !
Én egy ilyen emberre nem vagyok kíváncsi söt már a topik se arról szól amirõl kéne mert simán át lehetne nevezni Hogyan szidjuk alázzuk meg rühelljük Kingát !
Ha ez igy megy tovább és nem tudnak egyesek uralkodni a gyûlöletükön akkor átadom másnak a házigazda jogot mert én ilyen emberekkel nem vagyok hajlandó egy topikban lenni !
Én egy ilyen emberre nem vagyok kíváncsi söt már a topik se arról szól amirõl kéne mert simán át lehetne nevezni Hogyan szidjuk alázzuk meg rühelljük Kingát !
Ha ez igy megy tovább és nem tudnak egyesek uralkodni a gyûlöletükön akkor átadom másnak a házigazda jogot mert én ilyen emberekkel nem vagyok hajlandó egy topikban lenni !
Már írtam korábban: az elején rühelltem Pétert, de a játék során megkedveltem, mert szórakoztatóan játssza ezt a játékot. Az tény, hogy nem egy erõs jellem, de ez a mûsor nem errõl szól.
Hátha neked bejön Petike ahhoz csak gratulálni tudok váljék egészségedre !
Szerencsére nekem már csak vasárnapig kell néznem a VV5-öt !
Szerencsére nekem már csak vasárnapig kell néznem a VV5-öt !
csak vasárnapig tart..utána hapy lessz mert kinga kiesik.
És mi van akkor egyértelmû hogy rosszul esett neki hogy nem áll ki mellette inkább a manipulator haverja mellett állt ki!
Mint tudjuk Kinga lehet hogy hisztis és mindent a szivére vesz és érzékeny és akkor mi van !
Ez a topik lassan már nem VV5 topik hanem hogyan szidjuk és utáljuk Kingát !
Már túlságosan is átment a topik az egyik oldalra !
Mint tudjuk Kinga lehet hogy hisztis és mindent a szivére vesz és érzékeny és akkor mi van !
Ez a topik lassan már nem VV5 topik hanem hogyan szidjuk és utáljuk Kingát !
Már túlságosan is átment a topik az egyik oldalra !
Én is bírom, de attól még egy kis szarházi. Attilánál is jobb valóságshow játékos szerintem.
Peti jó arc
Akármennyire is szarház Peti mégis jobb embernek hiszem, mint Kingát. Amióta Vera a féligazságokat tartalmazó levelével betámadta Kingát azóta Kinga védõ lettél, szíved joga, de nem értem, hogy mi fogott meg ebben a nõben.
Pfff ezt nézzétek 😄 Na ezért rühellem már kingát. Attila nem áll mellé a párbajon(jelen állás szerint) egybõl elkezd sírni, ezzel akarja meghatni. Remélem atti átlát ezen és kinga nem tudja meghatni a sírásával.
http://valovilag.hu/video/155069
http://valovilag.hu/video/155069
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ha nem Peter megy vissza, akkor 90%, hogy Attila parbajozik legkozelebb.
Ugyanis Feco visszaadja a jelet, Csaba es Vera meg egyszeruen rateszi, ha Attila osszeszovetkezik Esztivel es Sehivel, akkor is max egyenloseg van, es ki tudja ki dont. Akkor jo, ha kozuluk van a vedett.
De ha esetleg Fecot valasztjak ki, akkor is Attila parbajozik, ha Csabat, akkor is, ha Verat, akkor is.
Ezert kell Peter
Ugyanis Feco visszaadja a jelet, Csaba es Vera meg egyszeruen rateszi, ha Attila osszeszovetkezik Esztivel es Sehivel, akkor is max egyenloseg van, es ki tudja ki dont. Akkor jo, ha kozuluk van a vedett.
De ha esetleg Fecot valasztjak ki, akkor is Attila parbajozik, ha Csabat, akkor is, ha Verat, akkor is.
Ezert kell Peter
Egyik nagyobb bolond mint a másik! 😊
http://www.hir24.hu/root/sites/hir24/szines/2012/01/11/macskaharc-eden-szandra-majdnem-megtepte-vv-evat/
Kinga maximum csak bronzos mögöttük...!
http://www.hir24.hu/root/sites/hir24/szines/2012/01/11/macskaharc-eden-szandra-majdnem-megtepte-vv-evat/
Kinga maximum csak bronzos mögöttük...!
most nézem a tegnap elõtti részt
kinga " nem fogok,biztos nem fogok éjjeli õri szolgálatot ellátni" a faszom kivan ezzel a libával már,hogy mindenért hisztizik! Baszki ez mit csinálna ha dolgoznia kéne és éjjeli mûszakja lenne?????? Komolyan legszívesebben jól fejbe rúgnám !
kinga " nem fogok,biztos nem fogok éjjeli õri szolgálatot ellátni" a faszom kivan ezzel a libával már,hogy mindenért hisztizik! Baszki ez mit csinálna ha dolgoznia kéne és éjjeli mûszakja lenne?????? Komolyan legszívesebben jól fejbe rúgnám !
Nem én kezdtem fel sem hoztam ma a témát egész nap !
Ha nem tudja elviselni hogy vannak emberek akik Kingára szavaznak az már nem az én bajom !
Mert miért baj az hogy ha valaki Pont Kingára szavaz csak azért mert nem komálja Pétert ?
Meg ahogy beszélt milyen stílusban na álljon már meg a menet !
Ha nem tudja elviselni hogy vannak emberek akik Kingára szavaznak az már nem az én bajom !
Mert miért baj az hogy ha valaki Pont Kingára szavaz csak azért mert nem komálja Pétert ?
Meg ahogy beszélt milyen stílusban na álljon már meg a menet !
így van, Wesker, most te is ugyanilyen vagy, sót ascii még kevesebbet is dobja be.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
mintha te nem pont ugyanezt nyomatnad mar napok ota...
en is unom, h admin letedre mast se csinalsz, csak a faraszto commentjeidet nyomatod...
en is unom, h admin letedre mast se csinalsz, csak a faraszto commentjeidet nyomatod...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ha az embereknek az kell hogy egy köcsög szarházi manipulátor menjen vissza akkor csak rajta akkor legalább kiderül hogy az emberek többsége aki Péterre szavazott mind agy halott zombik !
És leszarom hogy csinálja-e a müsort vagy sem !
Ha Peti visszamegy akkor Attilával uyganolyan egyeduralom lesz mint eddig itt az ideje hogy valaki megbontsa ezt az egyeduralmat mert már baromi unalmas !
És leszarom hogy csinálja-e a müsort vagy sem !
Ha Peti visszamegy akkor Attilával uyganolyan egyeduralom lesz mint eddig itt az ideje hogy valaki megbontsa ezt az egyeduralmat mert már baromi unalmas !
Azok nem Kingára szavaztak hanem Péter ellen és már be lehet fejezni az ilyen témát ! Már unom már hogy állandóan ez megy !
Ki lesz a VV5 VII párbajának gyöztese ?
Kinga (Princess Queen) 68
Péter (Waffen SS) 144
Ki az a nyomorult 68 ember , aki erre a hisztis picsagépre szavazott?
Mindnek kívánom, h ilyen felesége legyen, vagy legjobb barátnõje!

Kinga (Princess Queen) 68
Péter (Waffen SS) 144
Ki az a nyomorult 68 ember , aki erre a hisztis picsagépre szavazott?
Mindnek kívánom, h ilyen felesége legyen, vagy legjobb barátnõje!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:
ValóVilág | Ki esik ki a ValóVilág5-bõl 2012.január 15-én?
Péter 1.5
Kinga 2.2
FortunaWin
<#szomoru1>#szomoru1>
Péter 1.5
Kinga 2.2
FortunaWin
<#szomoru1>#szomoru1>
http://www.napiszar.hu/showPost/VV_Kinga_1
Háhá..Finga
Háhá..Finga
Alig várom hogy Vera megtudja hogy mi van itt kint,meg a többiek is tudják...nagyon nagy lesz a pillanat.
:) Semmi okosság :P
1:19 körültõl ódák fingucinak, egész jók lettek most fecó és csabié is, petié se rossz, viszont ateszé magához képest nem olyan nagy cucc
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Attila: "Jelentem, a Sheri egy vedett allatot, egy lamantint tart az agyaban." 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Miert erzem azt, hogy Attila megszepulhet Kinganak, ha megnyeri a VV5-ot?
Péter egyetlen esélye ha Kinga ilyen marad vagy még rosszabb lesz..+ugyebár reménykedjünk hogy Finga ezen arca kerül az öf-be...nem az amikor sír szegényke bánatában...