ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
gyakorlatilag eddig mindig meglepi volt.
most is az lenne az alap, hogy peti bent marad, kinga kiesik, de sanszos, hogy peti fog kiesni vasárnap.
Nincs ezzel baj szerintem.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
:) Semmi okosság :P
Mások vagyunk más véleménnyel. Ezt el kell fogadni ha közösségben akarunk élni vagy éppen most itt beszélgetni.
te verát szapulod,janóka attilát..mivel jobb?
Ugy beszéltek Kingáról mint valami bûnözõrõl most hogy ö lett a kiválasztott egybõl hogy rászállt mindenki mint légy a döghúsra !
Kinga brühühü..mit vártál?😊
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Mert hétfötöl már nem én leszek a HG !
<#puszis>#puszis><#szeret>#szeret><#puszi>#puszi>
bazzz probál jókislány lenni mert fél a kieséstõl....nem megy neki túl jól..amugy meg nem hisztizik?..nézd meg a tegnapi online-t..:S:S:S:
Amiota megkapta a zöld kendõt azóta sokkal kevesebbet histizik káromkodik vagyis sokkal kevesebbett mint szokott !
Erõs nõ? Volt olyan összefoglaló,amikor nem láttuk rajta,hogy sírt,hisztizett,illetve káromkodott?
Ha neked ilyen egy erõs nõ,akkor gratulálni tudok.
Glory, Glory Man. United!
Kicsit megemberesedett a kiválasztás óta. És nem hittem volna, hogy ilyen dolgokat fog belõle kihozni a kiválasztás. Ugyanis azt gondoltam róla, hogy kifogyott már szinte minden emberi méltóságból, tartásból. Viszont ez a hét ékes példája annak, hogy gyakorlatilag Attila "nélkül" is talpra tud állni, sõt meg is tud erõsödni.
Természetességben Eszti Szilikonban Kinga ennyi !
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
Ha kinga megy vissza akkor továbbra is jönni fognak a szidalmazó hozzászólások. Ez nem fog zavarni? Nem értem a döntésed okát! Ha péter megy vissza akkor pont,hogy neked lesz jó mert a számodra kedvelt nõ bennt marad. Bár értem azon részét is ,hogy a számodra utált emberke megy vissza és nem akarod nézni õt.
Csaba-Attila a döntõben lesz ez számomra nem kérdés. Félek,hogy csabi nyer de bízom Attila sikerében. Egy valami bosszantana ha Kinga nyerné meg a vv-t az kb olyan bosszantó lenne mint MUri Enikõ x faktor nyertes lenne 😄
Hétfõtõl elvállalnád a házigazda jogot?
Semmi extra,banner frissítése meg a neked nem tetszõ posztok törlése.
Ugyis pont egy éve regisztráltál.
Viszont a férfiakkal megfogalmazott álláspontjaimban is elég reális tudok maradni. Nem vezetnek elfogult, érzelmekkel túlfûtött szenvedélyek egyik villalakó felé, illetve ellene sem.