ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rita79
Peti barátjai elõször szóltak a fókuszban ma 😊)

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

wesker24
Ugyanez volt a Béci-Jerzy párbajnál ott is 90 %-ba lehetett venni hogy Béci fogja megnyerni a párbajt Jerzy ellen még se ugy lett !
majd csak figyeld utána😊
sajnos KInga megy vissza 😞😞😞😞😞:😞(: itt is kihisztizi magának hogy Attila semleges legyen újra...aztán megszarik a fejére és este megválsztja szolgának..:SS:S:S:S::S
zaki
utálom kingát, de van egy olyan érzésem, hogy simán ki fog esni peti :S
gyakorlatilag eddig mindig meglepi volt.
most is az lenne az alap, hogy peti bent marad, kinga kiesik, de sanszos, hogy peti fog kiesni vasárnap.

Dency
De ne vedd magadra 😄 Mindenkinek van véleménye én ezt leírtam.
Nincs ezzel baj szerintem.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

bency
Hát eddig is arra vártam énis hogy menjen már a picsába,most meg aztán pláne alig várom hogy húzzon elfele!Egy hisztis picsa,pont úgy beszélünk róla.

:) Semmi okosság :P

mint minden párbajnál,ha a többség kint akarja látni az egyiket
wesker24
Azt tudom észrevettem és ezzel nem is volt eddig gond csak most hogy Kinga lett az egyik párbajozó kicsit elöjött volna jobban az utálat !
Chidori55
Érdekesen kezdenek itt alakulni a dolgok. Már majdnem olyan mint a villa. 😊 Dráma meg minden. Miért nem lehet az, hogy mindenki elfogadja, hogy a másiknak ki a kedvence és arról a véleménye. Építsen fel pártfogoltja mellett érveket vagy éppen a másik ellen kritikát, de ne egymást kezdjétek bántani, egy mûsor miatt.
Mások vagyunk más véleménnyel. Ezt el kell fogadni ha közösségben akarunk élni vagy éppen most itt beszélgetni.

ezt hívják pártfoglalásnak
te verát szapulod,janóka attilát..mivel jobb?
eddig is utáltuk,ha észrevetted volna
wesker24
Semmi csak már elegem lett az egészbõl !

Ugy beszéltek Kingáról mint valami bûnözõrõl most hogy ö lett a kiválasztott egybõl hogy rászállt mindenki mint légy a döghúsra !
Rash87
Sajnáltasd már még magad... úristen,mi történt veled????

Glory, Glory Man. United!

ennyi...király..ribanc miatt barátot dobni soha😊

Kinga brühühü..mit vártál?😊
jaja..végre nem kell elfogultságodat látni a kiesett Kinga miatt😊)
wesker24
Na már látom hogy hétfõtõl kezdve végre normális kezekben lesz a topik ugy ahogy kell majd ! <#eljen>
nyiulván...csak az arányok összehasonlithatalanok.....
Rita79
Azért õ is csak egy érzékeny nõ. Nyilván nem egy született gonosz, ezt leszögezhetjük. Az, meg hogy látod a mindennapjait és kibuksz a megnyilvánulásain, arra azt tudom mondani, hogy vedd fel saját magad családi/magán életét és próbáld vissza nézni. Szerintem nem fogod tudni önkritika nélkül megtenni.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

wesker24
Neked is már csak vasárnapig tudok neked puszikat küldeni !

Mert hétfötöl már nem én leszek a HG !

<#puszis><#szeret><#puszi>
magának is köszönhette hogy nem érezte jól magát...elején sírt hoy miért nem bulizik a nép...aztán meg sírthogy miért bulizik a nép...:S:S:S:S:
jah értem.....akkor ha én fejberúgom párszor...utánna már nem is számitana ha ütném...mert a rugáshoz képest semmiség...😊 ilyen elven..😄😄😄
Zeraa
jóestét

wesker24
Amugy egyébként megértem hogy rossz kedve lett nekem is az lett volna én se igy képzeltem volna el egy bucsúbulit !
wesker24
Az nem volt olyan vészes volt már sokkal durvább hisztije eez semmis e volt ahhoz képest !
ember...talán mert szeretne nem kiesni??? 😮😮😮
bazzz probál jókislány lenni mert fél a kieséstõl....nem megy neki túl jól..amugy meg nem hisztizik?..nézd meg a tegnapi online-t..:S:S:S:
Szerinted miért?
wesker24
Én a kiválasztásra értettem hogy nem tört össze ahogy Geri amikor megkapta a zöld kendõt söt olyan magabiztos lett hogy Petikét hivta ki akitõl mindenki fosott !

Amiota megkapta a zöld kendõt azóta sokkal kevesebbet histizik káromkodik vagyis sokkal kevesebbett mint szokott !
Rash87
Nem tört össze? Te õszintén,melyik mûsort nézed? 😄D
Erõs nõ? Volt olyan összefoglaló,amikor nem láttuk rajta,hogy sírt,hisztizett,illetve káromkodott?
Ha neked ilyen egy erõs nõ,akkor gratulálni tudok.

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Azért az "ütötte" ahol érte az egy kicsit erõs de a többivel egyetértek !
Pontosan, õ egy erõs nõnek mondható minden hisztije ellenére. Kingát egy villatársa /nevezzük sérültnek/ hónapokon keresztül alázta/gyalázta, alaptalanul féltékenykedett rá, "ütötte" ahol érte stb. stb., mégsem tört össze. Ráadásul Kinguci inkább a jó oldalt erõsíti.

desigo
micsoda komoly érv
egyetlen elõnyét is apu vette
muhaha
wesker24
Végre egy értelmes normális jó fej csaj/nõ aki jól látja a dolgokat ! <#puszis>

Rita79
Egyébként nem amiatt kéne rászavazni (ha már rá akar valaki), hanem, hogy láthatóan mélyrehatóan megváltozott az utóbbi pár napban. ezt taktikának az õ részérõl nem tudnám betudni, mivel ahhoz egyszerû 😊
Kicsit megemberesedett a kiválasztás óta. És nem hittem volna, hogy ilyen dolgokat fog belõle kihozni a kiválasztás. Ugyanis azt gondoltam róla, hogy kifogyott már szinte minden emberi méltóságból, tartásból. Viszont ez a hét ékes példája annak, hogy gyakorlatilag Attila "nélkül" is talpra tud állni, sõt meg is tud erõsödni.

Chidori55
😊 Értem. Kár, hogy csak ezzel lehet.( Vagy ezzel sem)

wesker24
És mi van akkor ha nem igazi akkor is övé a legjobb akár szilikon akár nem !

Természetességben Eszti Szilikonban Kinga ennyi !
Valamivel meg kell fogni, a Kinga utálókat is...

ami nem is igazi 😄DDD
Chidori55
Felszínes...

Férfitársaim! Kinguci nem tökéletes, vannak kisebb hibái neki is, de az TÉNY, hogy gyönyörû mellei vannak. Ha másért nem, hát ezért szavazzatok rá!

ja szeretem 😄 még jó,hogy nem vagyunk egyformák 😊
Nem volt elég a Farbatosz nevû bolond, egy éve? Most még egy szellemi nyomorékot akarsz viszontlátni más mûsorokban? Ha szereted az ilyen Attila féle pszichopatákat, akkor jelöltesd magad jövõre képviselõnek és beszavazunk a Kossuth téri mentál kórházba😊

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

nekem nincs bajom veled de ez nekem is sok! ha kinga megy vissza maradsz hg ha viszont peti akkor nem ? Ez számomra érthetetlen és... inkább nem mondok többet.

Ha kinga megy vissza akkor továbbra is jönni fognak a szidalmazó hozzászólások. Ez nem fog zavarni? Nem értem a döntésed okát! Ha péter megy vissza akkor pont,hogy neked lesz jó mert a számodra kedvelt nõ bennt marad. Bár értem azon részét is ,hogy a számodra utált emberke megy vissza és nem akarod nézni õt.
Még viccnek is rossz. 😊

peti gyõzelmét én is! netes szavazásokon is rengetegszer minimális %-ot szokott kapni.
Csaba-Attila a döntõben lesz ez számomra nem kérdés. Félek,hogy csabi nyer de bízom Attila sikerében. Egy valami bosszantana ha Kinga nyerné meg a vv-t az kb olyan bosszantó lenne mint MUri Enikõ x faktor nyertes lenne 😄
Rita79
Rendben

wesker24
OK benne vagyok ha vasárnap Péter megy vissza Hétfõtõl kezdve te leszel az új házigazda ! Sok szerencsét hozzá !
desigo
hello
Hétfõtõl elvállalnád a házigazda jogot?
Semmi extra,banner frissítése meg a neked nem tetszõ posztok törlése.
Ugyis pont egy éve regisztráltál.
Rita79
Ajánlj engem házigazdának. Alapjában a bent lévõ nõket támogatom, mivel valahol megértem õket. 😊
Viszont a férfiakkal megfogalmazott álláspontjaimban is elég reális tudok maradni. Nem vezetnek elfogult, érzelmekkel túlfûtött szenvedélyek egyik villalakó felé, illetve ellene sem.

wesker24
<#eljen>