ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszi eléggé kétszínû lett. Bár eddig is voltak megnyilvánulásai,amibõl következtetni lehetett rá...
Glory, Glory Man. United!
Off: és Nagy Lacika bekaphatja. Remélem az a féreg a válogatott közelébe nem jön mostanában.
Így vagy úgy ez az Eszti nem szimpatikus, megnyerhette volna a mûsort, ha járja a saját útját, így meg szánalmas.
Hát ha egy párbajt se bír ki, akkor felesleges lenne a fináléig maradni neki <#confused>#confused> Bármit mondtok, sztem bárkit kint hagyna. Úgy féltitek mint a hímes tojást <#idiota>#idiota> Csabát meg túl nagyra tartjátok 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szerintem inkább kiszámolta, hogy Péter kiesésével a másik oldal került helyzetbe Vera vezetésével. Most jön elõ az igazi számító énje.
Off:Én bíztam a srácokban 5 ropit nyomtam rájuk. 4 éve is vertük õket.
Ha esztike ilyen kétszinû féreg akkor még egy Kinga is kint hagyná !
Esztik ezzel szerintem elbukta a döntös esélyeit !
Esztik ezzel szerintem elbukta a döntös esélyeit !
én nem is birom nézni, mert elpattanna egy ér az agyamba, annyira szurkolok! 😊
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Szerintem Eszter megharagudott Attilára, mert nem látja benne a nõt és bosszúra szomjazik.
Csak abban reménykedek hogy Attilának lesz annyi esze hogy nem Csabát fogja kihivni vagy ha mégis a müsornak vége !
majd ha lesz valami unalmasabb nap akkor leadják 😄
egyébként meg eszti de egy kétszínû féreg xDDD ennek ám örülök és bízom benne,hogy sok szavazatot ezért veszteni fog és a népszerûsége esni fog.
egyébként meg eszti de egy kétszínû féreg xDDD ennek ám örülök és bízom benne,hogy sok szavazatot ezért veszteni fog és a népszerûsége esni fog.
Ezért mondom, hogy jellemileg Kinga is elõrébb van nála ilyenkor, pedig õt nem komálom.
Na baz meg ez meg mi a faszom ???
Esztikének mibõl lett elege ?
Hát nagyon ugy látszik hogy Vasárnap Attila lesz a kiválasztott !
És akkor Attilának annyi !
Esztikének mibõl lett elege ?
Hát nagyon ugy látszik hogy Vasárnap Attila lesz a kiválasztott !
És akkor Attilának annyi !
na..esztike rábassza...mi ez a 180 fok?
aztán mi a faszomnak fõzettük az ebédet csabival,ha nem lett belõle videó?😊)
Eszter, tegnap h mondta h nem rakna Attilára, mert az nem fér bele tõle...
szánalom
szánalom
Csabát is kint hagyná. Olyan szürke karakter, semmit nem látok benne <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
OFF: kéziben lenyomtuk a köcsög franciákat 8 as oddsért!!!!!!!!!
akkor nem lesz nevettesd meg a csajt játék?😊
Bocs, nem láttam a tegnapi és a mai összefoglalót. Szóval Eszter Attilára tenne? Csak azért kérdezem, mert 2 élõvel ezelött kategorikusan kijelentette, hogy õ ilyet soha nem tenne....
Undorító alatt azt értem, hogy szembe mosolyog, háta mögött meg kígyót békát mond rá.
kizárt, volt egy ilyen udvarlós játék az onlineban, hogy 5ször meg kell nevettetni a csajt, természetesen csabika csúnyán besült, szerintem újrapróbálkozhott
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Igen, Kingát gyûlölöm, de nála bekalibrálható, hogy köcsög nõszemély, neki nincs hova esnie jellembelileg és az a minimális jó ami Kingában megvan még az is többre értékelendõ, mint Eszti undorító viselkedése.
akkor fecó féltérdelése mi volt?
Egyébként azon töprengtem, hogy Atesz nem gondolt arra, hogy nem szimpi a nézõknek az, hogy magára akarja pakoltatni a jeleket, de így a mai adást szemléve, már simán úgy vélem, hogy azzal, hogy most viszakozik, és mégis megszórják jelekkel, ezzel nem hogy unszimpatikus lesz a nézõk szemében, hanem egyenesen mártírt is tud magából csinálni. Ha ez így van, akkor zseniális
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Én se tudok rajtad ki igazodni vazee te aki gyülölöd Kingát azt mondod hogy fényesebb jelleme van KIngának ??
xD
xD
Igazából az RTL kaszált, bõ 1 hónap lenne Attila nélkül a mûsorból, nem szakadnának bele anyagilag.
gondolod szabad térdelni??? emberek ne nézzétek már ilyen hülyének õket.....😄 nem szabad átlépni a vonalat lábfejen kívül más nem érhet a földhöz(talán a talpon kivüls sem)....
Atesz megint egy fontos dolgot jegyzet meg, a többiek nem tudnak elvonatkoztatni mi játék, és mi morális/erkölcsi kérdés!
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Eszteren nem tudok kiigazodni, de úgy néz ki, hogy nem egy fényes jellem, talán még Kinga is jellemesebb nála.
Péterék beszélgettek egyszer arról, hogy, ha az ember nem nyerhet, akkor van egy optimális idõszak, amikor érdemes kiesni a játékból... Mikor már elég ismert vagy és még a mûsor is fut annyi ideig, hogy fenntartsa az érdeklõdést annyira, hogy megfelelõen tudj profitálni a szereplésébõl... Ez nem hülyeség. Úgyhogy, bár a vv egy szar lesz Atec nélkül, de, ha nem nyerhet, akkor most van itt az ideje távozni szerintem...
istenem...két térdre éskész
Hát viszont a Csabival necces lesz h visszamegy
Akkor igaza volt a HG-nek és ennyivolt a vv5
Akkor igaza volt a HG-nek és ennyivolt a vv5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyrészt Fecó védett, másrészt Attila az éjszakaiban Csabáról beszélt, mint kihívott... Sajnos.
uhh..Eszti milyen jól tudhat lovagolni😊))
Ja igen tényleg 😄 Sry
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azért kérdem, mert hiába törlöd, ha regel egy újat, aztán nyomja be újra.
ilyen bénát..letérdelni nem lehet,aztán ráhajol és kész?😊
csak kezet nem lehet letenni nem?😊
csak kezet nem lehet letenni nem?😊
Csak Fecó védett.
A friss alregeknek hány napig kell várni, hogy hozzászólhassanak?