ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Eszi eléggé kétszínû lett. Bár eddig is voltak megnyilvánulásai,amibõl következtetni lehetett rá...

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Hát ezzel a huzásával elbukta az esélyeit !
Off: és Nagy Lacika bekaphatja. Remélem az a féreg a válogatott közelébe nem jön mostanában.
ascii
mindenképpen büszkék lehetünk rájuk, végre valamire!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Így vagy úgy ez az Eszti nem szimpatikus, megnyerhette volna a mûsort, ha járja a saját útját, így meg szánalmas.
wesker24
Csak abban az esetben ha nem Csabit hivja ki akkor egyértelmû hogy bent lesz !
gduck
Hát ha egy párbajt se bír ki, akkor felesleges lenne a fináléig maradni neki <#confused> Bármit mondtok, sztem bárkit kint hagyna. Úgy féltitek mint a hímes tojást <#idiota> Csabát meg túl nagyra tartjátok 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szerintem inkább kiszámolta, hogy Péter kiesésével a másik oldal került helyzetbe Vera vezetésével. Most jön elõ az igazi számító énje.
Off:Én bíztam a srácokban 5 ropit nyomtam rájuk. 4 éve is vertük õket.
ascii
ne temesd már Ateszt! benne lesz a dobogósok közt! 100%

wesker24
Ha esztike ilyen kétszinû féreg akkor még egy Kinga is kint hagyná !

Esztik ezzel szerintem elbukta a döntös esélyeit !
ascii
én nem is birom nézni, mert elpattanna egy ér az agyamba, annyira szurkolok! 😊

Szerintem Eszter megharagudott Attilára, mert nem látja benne a nõt és bosszúra szomjazik.
wesker24
Csak abban reménykedek hogy Attilának lesz annyi esze hogy nem Csabát fogja kihivni vagy ha mégis a müsornak vége !
majd ha lesz valami unalmasabb nap akkor leadják 😄
egyébként meg eszti de egy kétszínû féreg xDDD ennek ám örülök és bízom benne,hogy sok szavazatot ezért veszteni fog és a népszerûsége esni fog.
Ezért mondom, hogy jellemileg Kinga is elõrébb van nála ilyenkor, pedig õt nem komálom.
wesker24
Na baz meg ez meg mi a faszom ???

Esztikének mibõl lett elege ?

Hát nagyon ugy látszik hogy Vasárnap Attila lesz a kiválasztott !

És akkor Attilának annyi !
na..esztike rábassza...mi ez a 180 fok?
aztán mi a faszomnak fõzettük az ebédet csabival,ha nem lett belõle videó?😊)
wesker24
Hátha Attila lesz a kiválasztott csak akkor van esélye ha nem Csabit hivja ki !
Eszter, tegnap h mondta h nem rakna Attilára, mert az nem fér bele tõle...
szánalom

gduck
Csabát is kint hagyná. Olyan szürke karakter, semmit nem látok benne <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

OFF: kéziben lenyomtuk a köcsög franciákat 8 as oddsért!!!!!!!!!
akkor nem lesz nevettesd meg a csajt játék?😊
deniro2
Bocs, nem láttam a tegnapi és a mai összefoglalót. Szóval Eszter Attilára tenne? Csak azért kérdezem, mert 2 élõvel ezelött kategorikusan kijelentette, hogy õ ilyet soha nem tenne....

Undorító alatt azt értem, hogy szembe mosolyog, háta mögött meg kígyót békát mond rá.
Blueblood
kizárt, volt egy ilyen udvarlós játék az onlineban, hogy 5ször meg kell nevettetni a csajt, természetesen csabika csúnyán besült, szerintem újrapróbálkozhott

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Igen, Kingát gyûlölöm, de nála bekalibrálható, hogy köcsög nõszemély, neki nincs hova esnie jellembelileg és az a minimális jó ami Kingában megvan még az is többre értékelendõ, mint Eszti undorító viselkedése.
akkor fecó féltérdelése mi volt?
Blueblood
Egyébként azon töprengtem, hogy Atesz nem gondolt arra, hogy nem szimpi a nézõknek az, hogy magára akarja pakoltatni a jeleket, de így a mai adást szemléve, már simán úgy vélem, hogy azzal, hogy most viszakozik, és mégis megszórják jelekkel, ezzel nem hogy unszimpatikus lesz a nézõk szemében, hanem egyenesen mártírt is tud magából csinálni. Ha ez így van, akkor zseniális

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ascii
amugy Csaba lesmárolja Cseresznyét?

wesker24
Én se tudok rajtad ki igazodni vazee te aki gyülölöd Kingát azt mondod hogy fényesebb jelleme van KIngának ??

xD
Igazából az RTL kaszált, bõ 1 hónap lenne Attila nélkül a mûsorból, nem szakadnának bele anyagilag.
gondolod szabad térdelni??? emberek ne nézzétek már ilyen hülyének õket.....😄 nem szabad átlépni a vonalat lábfejen kívül más nem érhet a földhöz(talán a talpon kivüls sem)....
ascii
Atesz megint egy fontos dolgot jegyzet meg, a többiek nem tudnak elvonatkoztatni mi játék, és mi morális/erkölcsi kérdés!

Eszteren nem tudok kiigazodni, de úgy néz ki, hogy nem egy fényes jellem, talán még Kinga is jellemesebb nála.
deniro2
Péterék beszélgettek egyszer arról, hogy, ha az ember nem nyerhet, akkor van egy optimális idõszak, amikor érdemes kiesni a játékból... Mikor már elég ismert vagy és még a mûsor is fut annyi ideig, hogy fenntartsa az érdeklõdést annyira, hogy megfelelõen tudj profitálni a szereplésébõl... Ez nem hülyeség. Úgyhogy, bár a vv egy szar lesz Atec nélkül, de, ha nem nyerhet, akkor most van itt az ideje távozni szerintem...

istenem...két térdre éskész
Hát viszont a Csabival necces lesz h visszamegy

Akkor igaza volt a HG-nek és ennyivolt a vv5

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

wesker24
Eszti milyen hajlékony ! XD
deniro2
Egyrészt Fecó védett, másrészt Attila az éjszakaiban Csabáról beszélt, mint kihívott... Sajnos.

uhh..Eszti milyen jól tudhat lovagolni😊))
Ja igen tényleg 😄 Sry

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Azért kérdem, mert hiába törlöd, ha regel egy újat, aztán nyomja be újra.
ilyen bénát..letérdelni nem lehet,aztán ráhajol és kész?😊
csak kezet nem lehet letenni nem?😊
wesker24
jó kérdés nem tom !
Csak Fecó védett.
wesker24
Fecó védett te nem hivhatja ki !
A friss alregeknek hány napig kell várni, hogy hozzászólhassanak?
wesker24
Ezért is kéne Esztit vagy Verát kivinnie ellenük csak lenne esélye !