ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
fecó nem elég,hogy buta és primitív de úgy röhög rajta mintha akkora nagy poén lenne
szánalmas
bizonytalanságát hiperaktív óbégatéssal..😊))
desigo
köszönöm,hogy intézted
ascii
ez nagyon unalmas lesz ez a hét, sebaj, ugyse érek rá!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Dency
Na megint egy újabb hét ami nem nagyon érdekel :S <#levele>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Passz, nekem fel se tûnt.
wesker24
Anyádat azt Fecó már Attila ellen hangolja Esztit !

Ha Esztit Attilát viszi akkor Esztike neked löttek ! xD
wesker24
Én a fórum hátterére mondtam hogy nem látszott !
nálam jó

nekem látszik
wesker24
Csak közben bekrepált a tárhely ahol a kép volt !
wesker24
Vazze eltünt a háttér na mindjárt intézkedek lehet probléma van a tárhellyel !
Rash87
Kifolyik a szemem :\\

Glory, Glory Man. United!

desigo
Hello!
Miért jó ez a vakító fehér háttér?
Bort is beszereztünk + a bazárban közepes nagyságú baseballütõt akciós áron.
Az lehet, általános iskolás koromban voltam ott, nem nagyon emlékszem a nevére.
Rash87
Gyalogsági ásóval vagy kettõt rá kéne verni Verára 😄

Rash87
Klon
pizza?

meg ha egy finom borrol beszelnetek... 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Fortuna?😄
<#eljen>

Eger király hely, osztálykiránduláson ott ettem eddig a legjobb pizzát.
Bakker ezek Egerbe voltak? Most nézem az ÖF-et, de ez a Hotel számomra nem ismerõs😄 PEdig itten lakok😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Remélem, Eszter Verát hívja ki, és valami csoda folytán kint marad mind a kettõ! 😄

Rash87
Szerintem egyértelmû.
Õszintén ha Vera menne ki szinte bárki ellen,szkeptikus vagyok az sms szavazásban,de tuti nyomnék egy ellen szavazatot,a lelki békém miatt 😄D

Szerintem arra meg van penz, hogy valakire szavazzanak, de hogy valaki ellen.....

En nemhiszek az ellenszavazokban
wesker24
Ha Eszter Attilát hivja ki akkor az Attila ellenes tábor úgyis Esztire fog szavazni !

Vagy ez csak akkor érvényes ha Csabival menne párbajozni ?
http://www.youtube.com/watch?v=lDue5bsybrQ
O.K. politika PFF

Attila errol a 3 objektumrol beszelt este

http://www.youtube.com/watch?v=__MkWkUoxCc
politikai off: mindegyik csak parasztvakításnak használja fel a saját kampányát...Ígérgetünk ezt meg azt, aztán az ellenkezõjét csinálják. Itt nem is kormányzás kéne, hanem anarchia😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na jahh

Orban is mondta, elobb tesz rendet, es ad mindenkinek joletet az orszagban, minthogy levaltsak, de ugynez ki, neki sem jon ossze <#mf1>

De en remelem, ha lesz terhalytomu prototipus, akkor onkent jelentkezik, es kiprobalja majd.
Hát star trekel kapcsolatban már mondták hogy elõbb lesz térhajtómû a valóságban, mint hogy megszûnnek a Földön a háborúk/szegénység stb.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

En meg annak orulnek, ha mindenki, koztuk en is megelnek a fizetesembol, sot, tovabbmegyek, annak orulnek, ha mindenkinek lenne fizetese.

Aztan majd ha jol elunk, vagyis inkabb ugy mondom, hogy elunk, akkor lehet gondolkodni azon, hogy juttassunk ki minnel gazdasagosabban minnel tobb sulyt az urbe.

De amig itt idelent is napi bajok vannak, addig ne mashol oldjunk meg problemat
Hát én már annak is örülnék ha 1$ lenne 1kg ûrbe juttatása, ami ma kb 6,000-10,000$ 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

reméljük, hogy megtörik a jég:S

Eszti, ha kihívja Attilát akkor szerintem csúnyán ellene szavaznak mondván egyáltalán nem volt tõle korrekt lépés arról már ne is beszéljünk, hogy Attila tartotta szavát és Eszter ellen nem áskálódott😊

most megint jöjjek a dumámmal, hogy na, de megmondtam?😊<#eplus2>

Attila is érzi...

még várjuk meg a szerdát😊

pajti

Rash87
Azt tudom,csak úgy írtad volna,mintha ha a Gina mondja,akkor az úgy is lesz 😊

Rash87
Ez kb. Chris esetében is fennállt,s Petinél is.
Én nagyon tartanák a párbajtól. Sose azt ment vissza,akit szerettem. Illetve a mindig az ment vissza,akit kiválasztottak.

wesker24
Jah ennyi ha Már Attila eszti ellen is kikap akkor már nincs értelme tovább bent maradnia a játékban akkor már egyértelmû hogy Csabi fogja meg nyerni !

A müsornak annyi lesz és nézhetjük az unalmas ÖF-eket !
wesker24
Gina a VV4-ben volt és szerinte ha Attila eszti párbaj lesz akkor Attila menne vissza !

De ez csak az ö véleménye !
egyszerû ..ha nem akkor meghal a mûsor.....ennnyi 😊
Rash87
S ha nem? Miért Gina kicsoda? 😄 Bennfentes? 😊

wesker24
Ha ez igy lesz akkor megtörik a jég és most az 1x a kihivott megy vissza !

Szerintem vagy csabi vagy Attila lesz ezek után !
wesker24
Hát akkor Esztitõl búcsuzunk és Attila megy vissza !

Ahogy Gina is mondta ha Eszti Attila párbaj lesz akkor Eszti veszit Attila megy vissza !

+tegnapi öf-ben meg azt mondta hogy Vera most nem esedékes jelrakásra..szal gondolom kihívni se fogja.....minden Attila ellen szól...rmélem jó beég Eszter a párbaj végén...😊
Eszti Attilát fogja kihívni...esti online elején hosszasan sorolta hogy milyen érveket hozna fel ellene...míg pl Kingára azt mondta hogy nem híná ki mert hitelét vesztené...szal érdekes...meg azt is mondta hogy õ és Attila külön tudják választani a játék részét és a személyes szimpátiát...
ebbõl Attila lesz...szép....:S:S:S::S
Rash87
Ezek az összefoglalók egyre unalmasabbak... Már nem tudnak mibe belekötni,annyira unatkoznak õk is.
Tegnap ÖF is,majd elaludtam.

Fecó: blablabla
Attila: HAZUDSZ
Kinga: bugyógóóó
Vera: Attila te hazudsz megint
Fecó: Blablabla!!Bla és bla!!
Attila: HAZUDSZ!!!
Kinga: de hát a bugyóóógim!!!!

Jó kis ÖF volt...😄

kill3r21
"bugyogóóóóóóóóóóóó" váááááááááááááááááááááááááá 😄
kill3r21
télleg fingot valaki az összefoglalóban?