ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szánalmas
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ha Esztit Attilát viszi akkor Esztike neked löttek ! xD

Glory, Glory Man. United!
meg ha egy finom borrol beszelnetek... 😄
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Eger király hely, osztálykiránduláson ott ettem eddig a legjobb pizzát.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Õszintén ha Vera menne ki szinte bárki ellen,szkeptikus vagyok az sms szavazásban,de tuti nyomnék egy ellen szavazatot,a lelki békém miatt 😄D
En nemhiszek az ellenszavazokban
Vagy ez csak akkor érvényes ha Csabival menne párbajozni ?
Attila errol a 3 objektumrol beszelt este
http://www.youtube.com/watch?v=__MkWkUoxCc
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Orban is mondta, elobb tesz rendet, es ad mindenkinek joletet az orszagban, minthogy levaltsak, de ugynez ki, neki sem jon ossze <#mf1>#mf1>
De en remelem, ha lesz terhalytomu prototipus, akkor onkent jelentkezik, es kiprobalja majd.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Aztan majd ha jol elunk, vagyis inkabb ugy mondom, hogy elunk, akkor lehet gondolkodni azon, hogy juttassunk ki minnel gazdasagosabban minnel tobb sulyt az urbe.
De amig itt idelent is napi bajok vannak, addig ne mashol oldjunk meg problemat
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Eszti, ha kihívja Attilát akkor szerintem csúnyán ellene szavaznak mondván egyáltalán nem volt tõle korrekt lépés arról már ne is beszéljünk, hogy Attila tartotta szavát és Eszter ellen nem áskálódott😊
Attila is érzi...
még várjuk meg a szerdát😊
Én nagyon tartanák a párbajtól. Sose azt ment vissza,akit szerettem. Illetve a mindig az ment vissza,akit kiválasztottak.
A müsornak annyi lesz és nézhetjük az unalmas ÖF-eket !
De ez csak az ö véleménye !
Szerintem vagy csabi vagy Attila lesz ezek után !
Ahogy Gina is mondta ha Eszti Attila párbaj lesz akkor Eszti veszit Attila megy vissza !
ebbõl Attila lesz...szép....:S:S:S::S
Tegnap ÖF is,majd elaludtam.
Fecó: blablabla
Attila: HAZUDSZ
Kinga: bugyógóóó
Vera: Attila te hazudsz megint
Fecó: Blablabla!!Bla és bla!!
Attila: HAZUDSZ!!!
Kinga: de hát a bugyóóógim!!!!
Jó kis ÖF volt...😄