ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
<#ijedt><#vomit>

Blueblood
jaja ezt én is észrevettem, tuti így van. ráadásul ultra gáz ez a spar budget, én attól h õk ezt isszák, tutira nem veszek. ha nagyon ritkán iszom egy energiaitalt, akkor már hellt vagy burnt veszek. de ha meg szart olcsót és nem feltétlenül olyan jót akarok akkor keresek vmi 100 ft-osat. így meg tuti felmegy a spar budget, tehát szart, drágán vehetünk, béna, igénytelen csomagolásban.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Hát igen, vissza a régi szakmához.
Fecó nem ismeri a moly irtót😊))))<#mf1>
elõzõ szériának is az volt a szerencséje hogy a 7-nél Gigi ESETT KI ..UTÁNA meg szinte egybõl (max 1hét elteltével) feladta a Laci...különben ha bent marad Laci és Éva esik ki Gigi helyett...ott is laposság lett volna....
Sajnos az egész mûsor nagyon ellaposodott, amióta Péter kiesett. Attila egyedül nem tud ellenpólust képezni a többiekkel szemben. Nekem úgy rémlik, hogy az elõzõ szériában, amikor még 7-en voltak élvezhetõbb volt a játék. A hátralévõ egy hónap így elég nyögvenyelõsnek ígérkezik. A bent maradottak közül a legtöbb energiát Attila ölte ebbe a játékba, ezáltal Õ érdemelné meg a fõdíjat az én véleményem szerint. Amennyiben kiesne még a döntõ elõtt, akár egy szanatóriumból is sugározhatnák az adást.
Rash87
Csak nekem tûnt fel,hogy mióta bejött ez az új támogató,Sparos energia ital,mindig a kezükbe van? Biztos véletlen amúgy...
Itt is látszik,még direkt a feliratot is a kamera felé fordítja,hát nincs megrendezve ez sem.

Glory, Glory Man. United!

1. Attila
2. Csaba
3. Kinga
4. Seherezádé
5. Fecó
6. Eszter és Vera

18. perc 15. sec epic 😄😄

Szegény Attila 😄😄 már a fejét fogja kínjába 😄😄😄 De nem csodálom, ez a fecó sík agyatlan 😄😄

Baszki elkezdtem lesni az esti online, és 5 perc alatt agyhalált kaptam... Elsõ 5 perc arról szól fecó ész nélkül vihog a semmin verával... kibaszott idegesítõ....

kaposi1
Bottal sem piszkálnám meg.
Illetve dehogy nem.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ascii
ez ugy helyes:

Néma gyereknek anyja sem látja a fától az erdõt! 😄

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

ascii
"Rosszul formázott videoazonosító van az URL-ben."

pajti
Vajon a Sanyi csinálja még neki a rántottát?

mocskosul le van élve..:S:S:S:SS:S::S:S
ascii
VV Szandika a szexbõl él és boldog, írja szintén a Blikk. Most éppen Sandra Celebrity címen nyomul erotikus show-ban, és így néz ki. A képet csak erõs idegzetû olvasóinknak ajánljuk, illetve nekik sem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ascii
persze a Budgetet mindenki, még országunk 2 nagy szinésze is imádja...aztán meg majd a heti hetesben szidják az egészségtelen táplálkozást...képmutató társaság.

wesker24
Jah Angéla kapott 2 millát az RTL-tõl ahelyett hogy Fecó családján segítene inkább szilikon mellekre költi mert az fontosabb neki !
kaposi1
Inkább el sem olvastam volna, mert csak fel b....ta az agyam.
Szerencsére ahogy olvastam a hozzászólásokat a kommentelõk is áttlátnak a szitán.
Ha jól tudom Angéla kis megbocsátása az RTL-nek két millát ért. Támogassa após- anyóst meg a pereputtyot abból, ne a szilikon melleken járjon az esze..
Amúgy meg ahogy elnéztem ezt a takony Christofelt reggel a tv-ben a Disco hakniból is felmarkol vagy 80 -100 rugót alkalmanként. Majd ha nem nyeri meg a fõdíjjat az országjáró magamutogatással is szépen fog kaszálni.
Szóval ne sírjon itt nekem a családja hogy az utolsó reményük az hogy Fecó nyeri meg a fõdijjat.
Mert ez undorító kampány!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

1.Attila
2.Sehi
3.Csaba
4.Eszter
5.Kinga
6.Fecó
7.Vera
várható volt...most majd sorban lesz a legtöbb bent lévõ villalakónak beteg valakije,vagy adós valakije...stb.. stb... utálom hogy mindig a sajnáltatással akarnak nyerni.....
Rash87
1. Attila
2. Seri
3. Csaba
4. Kinga
5. Eszti
6. Fecó
7. Vera

Glory, Glory Man. United!

Blueblood
de igazából atesz a favorit, serit még nagyjából bírom, csabával nekem semmi bajom, de a többit lehúznám a vécén, szóval a 3. hely után nálam nagy a szakadás

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
1. Attila
2. Seri
3. Csaba
4. Eszti
5. Kinga
6. Fecó
7. Vera

wesker24
Miért erre most mit mondjon ! xD Én is ezt mondtam volna ! xD
deniro2
1. Attila
2. Sehi
3. Kinga
4. Csaba
5. Eszti
6. Fecó
7. Vera

ascii
1. Attila
2. Sehi
3. Eszti
4. Kinga
5. Csaba
6. Fecó
7. Vera

pajti
Jók az sms-ek <#idiota> Kinga elsõ szava: Ba...meg <#wilting>

ascii

wesker24
Most hogy már csak 1 hónap van hátra kellene egy újabb szimpátia szavazás

Mert ami a bannerben van az már tavalyi sorrend volt !

Nálam ez a sorrend :

1. Attila
2. Sehi
3. Kinga
4. Eszti
5. Csaba
6. Fecó
7. Vera
én is hasonló képen számolgattam...😊
wesker24
Hát jah lassan vége a VV5-nek is ki gondolta volna hamar elrepült az idõ amikor még csak a VV4 topikot folytattuk szeptemberben amikor kezdõdött a VV5 !

De ugyis jön majd a VV6 talán még idén télen vagy jövöre valamikor !
ascii
lassan végefelé közeledünk, széthullik itt a kis csapatunk 😞
keresnem kell egy ujabb Gabeot, akit tudok majd oltani! 😛

ascii

wesker24
Az elég érdekes lesz mert néztem a mûsor újságban hogy a mai vasárnapi párbajt leszámítva a következõ párbaj február 12-én lesz !

Ugye most lesznek 6-an február 12-én lesznek már csak 5-en a következõ párbaj elvileg február 26-án lenne de akkor is már csak 4-en lennének de akkor egy személynek még ki kellene esni !

Lehet az hogy hogy az utolsó 2 párbaj 1-1 hét alatt lesz !

Szóval most vasárnap 6-an lesznek
Február 12-én 5-en
Február 19-én 4-en
Február 26-án meg a három döntös marad
és utána meg már a Finálé !
Eszter!!!!!!!!!!!!!
ascii
ki van a képen?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a tegnapi online -ban kiderül az egyik levélbõl hogy ezután a hét után már csak 4 hét a végéig....
ÁHH AKKOR MÉGJÓBBAN NYOMQATNÁ A MÁRTÍRT..HOGY Õ EGYEDÜL MARADT BENT JÓ MEG STB. ...:s:s:s::
ha Eszter Attilát hívja ki akkor kiválasztott tuti nem lesz...mert akkor 1 potenciális jelel biztosan kevessebb...Csabi,vera,Kinga nem rak rá...max Sehi meg aki visszajön a párbajról..
wesker24
Fecónak is kéne már egy nagy pofon akkor lehet hogy visszavenne az arcából vagy megváltozna !

Gondolok itt Csabi vagy Vera elvesztésére kint a párbajon !
szerintem egyre nehezebben tûri a bezártságot és kijön a valódi énje...Meg az, hogy már senki nem vevõ a hülyeségére õ meg erõlteti továbbra is, hát...újítania kéne. Elején még õ szépen ellavírozott, ha 6-an maradnak bent akkor nagy valószínûséggel õ lesz a soros kiválasztás szempontjából...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ascii
fogyatékos, mostmár egyértelmû, ha megmaradt volna a saját kis mezsgyéjén, akkor még pozitiv figuraként lett volna elkönyvelve...de amit az utobbi idõben tesz, az vállalhatatlan...lehet épp eddig is ilyen volt, de a többi karakter elnyomta.

Engem mar Feco rettenestesen idegesit. Jelenleg o idegesit legjobban. Egyre irritalobb szamomra.

Es eszrevettetek, hogy allandoan ragcsal valamit?
http://www.youtube.com/watch?v=9NFdzAAT3NU&feature=player_detailpage

stream 01.24.-25.
gduck
Hát esküszöm Verát és Fecót nézni már kész kínszenvedés 😞 Vera a tévedhetetlen én vagyok a szent megnyilvánulásaival ("Ezek nem értik a poént" kijelentésétõl majdnem leestem az ágyról. <#idiota> ), Fecó meg a mérhetetlen butaságával és vihogásával ("Eszter hogy el van szállva a kendõjétõl" Te meg a lilától csak nem látod magad <#lama> ) <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Oziris666
A csimpánzok sokkal értelmessebbek😄

Indianmore mit vártál...😄