ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg tudja csinálni a tojásrántottát, szóval...
most ettem jó kis pörköltet nokedlival

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lol és felzabálná az egészet😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez ritka csóró köret😊
én már a mosogatónál énekléskor alá nyúltam volna😊
matyi0323
Mondjuk ha jól értelmeztem, akkor odamentek vissza, ahol tavaly szétosztottak valamit, hogy megmutassák a fejlõdést, javulást.

Gondolom ezt amiatt, hogy még többen szavazzanak, ha látják az eredményét..

A cigányokról meg nem mondok semmit, rühellem õket, de van normális is.
Van egy cigó "haverom", a bõr színén kívül semmibõl nem jönnél rá, hogy cigány.. sok magyar megirigyelhetné.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

de beszóltam volna Seherének, hogy remekül kézimunkázik😄😄

és tényleg vörös

nem tudom hogyan csinálta de annak a lötynek tényleg vöröses színe lett XD
gondolom azért, mert akkor rögtön rájöttek volna a többiek, hogy a cékláról van szó😊

Csaba te farok a cékla lilás...miért vörös vitaminbombaaaaa?????
Aha, jó duma Serike 😄DD
párolt retek
meg céklaleves

már 1es nálam😊
ForzaInter
nem azért de ezek sztem nem voltak cigók.

Yo, Bitch!

áá a lila Hádzsmával keverte😄😄😛

Azt hitte, hogy a vöröshagymának a húsa vörös vagy mi?
Krisztiam
Sehere: ez nem vöröshagyma, ez sima hagyma 😄DDDDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

éltembe nem ettem még céklalevest

az mondjuk igaz hogy vannak náluk sokkal csóróbbak is...
szerintem õk éppen nem cigányok voltak...és ha azok is ,akkor is totál normális családnak látszottak....szal nem tudom mit kell pattogni...igen én is rühellem hogy az adónkból tartanak el egy halom élõsködöt,de nem kell mindjárt mindenkire ezt ráolvasni....
Amúgy a sofõr egész végig a kocsiban fagyoskodott? Nem szállt ki Kingáékkal egyidõben és búcsúzáskor is már az autóban volt.
<#eplus2>

pedobear
Jó lenne ha magyar adókból igazi magyarokat támogatnának, nem pedig a senkiházi élõsködõ, mocskos, büdös, cigányokat!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

még sose volt alkalmam,hogy kiganézzak egy disznó ólat..

a szobádat anyu rakja rendbe?😊
ascii
Kanga ganézik, priceless! 😄

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

matyi0323
Nem tudom hová viszik õket, mi szerint van ez a családlátogatás, de közel sem ezek az emberek a legszegényebbek Mo-n.

Eljönnének ide a környékemre, ahol már az ajtófélfával tüzelnek, kölykök meg pénteken délben esznek utoljára a suliba, akkor megtudnák mi is ez valójában. Mert amíg a kiscsávó fülében fülbevaló van, addig szerintem nincs mirõl beszélni.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

pedobear
Ezek csak CIGÁBNYOK-nak segítenek???

Mocskos RETKESKLUB!!!!!!!!!!!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

deniro2
Miért lóg ki az a 2 virsli a szájából és miért festette õket pirosra?

desigo
sose élt másból...
szerencsétlen
Geronazzo Mária Nr. 2 újra lecsap

Újra a testébõl él Szandika
desigo
Meg fog lepõdni fecó,hogy már el lesz költve elõre a nyeremény...
ascii
Én a szerkesztõk helyében összevágnék egy olyan mondatot Fecótol:

Hozzá nem bírnék nyulni olyan nõhöz, akinek szilikonjai vannak!

😄D

FrezeR
Új mellekkel várja Fecót párja

Megvan már a "helye" a 2 milliónak.<#nevetes1>

+1 -ha gigit nem "ismerném" akkor igen de így nem csípem annyira 😄
anikó viszont best, a hangja meg izgató xD
de ahogy most kinéz szegénykém 😞
ascii
viszont gigi & anikó ezen a videon elég kurható állapotban vannak.

zsófi nagyon csúnyán elhízott 😄 ha nekem valaki a beköltözésekor benyom egy ilyen fotót akkor el se hiszem ,hogy ilyenre bárki is képes lehet.

pff Körmendi itt is itt volt...

Szerintetek Balazs mennyire van kepben, hogy tulajdonkepp mi is tortenik korulotte?
Szerintem fingja sincs arrol, mi is tortenik bent, csak amit bemutatnak az osszefoglaloban.

Pld. tegnap : " Mar lathattuk, ki hogyan fozott, de meg hatravoltak a foszekacsok, Kinga es Feco...."

Eddig csak Vera fozott, Kinga a masodik. Vagy lemaradtam valamirol?
Most nezem a tegnap esti osszefoglalot.

A bemutatott csaladnak sok sikert, es egeszseget kivanok, szimpatikus emberek voltak.

Viszont

Ugy remlik, az elozoeknek /VV4/ mindnek eszebejutott vinni valami kis aprosagot, ajandekba a gyerekeknek.

Hat, ez most elmaradt.
szerintem is jó volt még SMS-ekben is megkapták valakitõl, hogy ez a széria sokkal jobb, sokkal szórakoztatóbb, mint a 4-es volt <#eljen>

Vera az utóbbi egy hétben azt az arcát mutatja, amit én a beköltözésekor elképzeltem róla. Úgy gondoltam akkor, hogy a csajok közül õ lesz a favoritom, ehhez képest számomra a legnagyobb csalódás volt 4 hónapon keresztül.

stream 02.02.-03.

http://www.youtube.com/watch?v=n3BGKfBXqqY&feature=player_detailpage
Már nem olyan gebe ez a lány!
zaki
jesszusom

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Tnapi ÖF kivételesen jó volt.
Amit Kinga "fõzött",meg ahogy,zseniális volt. 😄

UFO leves 😄
Fecó: "Délben még ennek zöld színe volt" 😄

Nem volt semmi...

Meg ahogy Attila hozzáállt ehhez a jótékonysági dologhoz,mikor Csabiék visszamentek,érzõdött az irónia,õ sem hisz ebben 😄

Glory, Glory Man. United!

elismerésem,hogy fecó -10ben is fut
és tessék..inkább khf😊
ezen a napon valahogy nem is volt KHF ismét mûszakváltás volt...

Kinga most hadd rágódjon😄