ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint egy frigid, karót nyert vaskalapos tanítónõ.
Sajnos süt róla, hogy nem tudja élvezni az életet.
és itt van Alekosz száma😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Yoda001
azaz egyik legnagyobb, máig jókat röhögök rajta, de úgy az egészen... link:
katt
<#wink>

http://9gag.com/gag/5135249

A cigányozás témában jobban tennéd ha csöndben maradnál. Elég csak téged visszaolvasni...

Tordas 30 éves lesz, de úgy néz ki, mint egy 40+os nevelõnõ.
Jaaaaa, kösz, fáradt vagyok már 😄
Yoda001
mert a tiedre válaszoltam azzal, hogy neked a halálodat kívánták, stb... azt hittem nem lesz gond ha ez ellen írok valamit, vagy esetleg teljesen természetes hogy a halálod kívánják, vagy bármit hasonlót? csak mert úgy leírtad... viszont pont az lett volna a hsz lényege hogy ezt befejezzük..
és nem, nem csak az a mondatod, bár vissza nem kerestem az összes eddigi hozzászólásod, ehhez hozzájárult a többiek negatív véleménye is rólad, nekem eddig is mindegy volt miket írtál, az zavart hogy kire és miért írod 😊
természetesen (nem tudom feltûnt-e), amiket írok nem teljesen egyediek, sõt... amikkel érveltem azok mindenkinek szólnak, õk mégsem pattogtak itt ennyire és így... az meg a másik, hogy nekem sincs kedvem reagálni minden hülyeségedre/bárki hülyeségére, viszont ha valaki nincs ott amikor fikázod, az nagy hiba... nem vall valami egyenes jellemre 😊 (de ez a legkevesebb)

Attila durván elhízott a beköltözéshez képest. 105 kilóra saccolom.
Ez kész Attila megcsinálta Verát a kanapén!<#law><#nevetes1>
az volt az eset,hogy Oliék nutellából egy egész kakát kreáltak a kinti wécébe,nem csak egy csík maradt ott,mint mikor valaki nem használ lehúzáskor kefét..és ezen akadt ki,ki az,aki le se húzta..
Attila és Vera dugnak a kanapén😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én sem.
Azért ne túlozd el a dolgokat, nincs mindennapi cigányozás úgyhogy jó lenne, ha befejeznéd sürgõsen a képzelt belemagyarázásaid, amik nem úgy vannak, ahogy elképzeled.

Csak én nem értem Laci utolsó mondatát?
Gombi ilyen pici?
Tipikusan az a nõ, aki az életben nem tudja ellazítani magát. Kár.
Ez mind szép és jó, de miért nekem címzed? Itt egyesek nap mint nap cigányozzák, mocskos kurvázzák a villalakókat stb. stb, az nem zavar téged? Csak ez a mondatom veri ki a biztosítékot nálad?:

"Közülük az egyik dokumentált ribanc, másik orrtúró mocskos szájú féreg, harmadik egy feminin bõgõmasina. És ezek osztják bent az észt... "

lassú nagyon

apám ez az Ildi...matekozik közben,semmi érzék,szenvedély,alázat a tánc iránt,csak szigorú számolás alapú...botból van az egész nõ
A Tordas "meghúzatásának" tervezése még annál is érdekesebb volt, mégis kimaradt :'(
Gombi má kezdi😄

férfiasság ugyan már

Yoda001
fogalmam sincs kinek az ökle lendülne elõször, nem is ez a kérdés, sõt talán mondhatni nincs is mirõl beszélni... én nem akarok itt írogatni azért mert valaki bunkó köcsögnek tart valakit, viszont azt úgy hogy egy hangyányit sem tud róla... azért zavar a dolog, mert ahogy írtam túl sok ilyen ember van kint is, az egy dolog hogy pl. itt a topikban a nagy átlag az értelmes és normális (és esetleg csak itt ír ilyeneket), de akkor se kell összevissza írogatni 😊
és bár tényleg VV I-V Series a topik neve, ez nem kötelez semmire...
az hogy ki mit kívánt veled kapcsolatban nem tudom, az is sajnálatos hogy valakinek a halálát akarják bármilyen véleménynyilvánítás után.. dehát ez van, ilyenek közt élünk 😊

Pedig így is jó!<#wave>
Dolgozhatna az RTL Klubnál, jó érzéke van az ilyenekhez 😄
igen Olivér-Vera beszélgetés is érdekes volt azt is kihagyták

abban igaza volt, h Attila és Vera nagyobb lehetett volna ennél is, ha nem marták volna egymást oly sokáig😊 mondjuk ehhez Peti és Eszter is kellett, akik hangolódtak ellene bõven

nem így hangzott el,ne ferdíts😊

azt mondta rá..én meg a vén fószerokat,akiknek lóg a csöcse
Ez bevett szokás a reteknél.
En mostanaban direkt megvaltoztattam a VV nezesi szokasomat.
Most ugy nezem, hogy este megnezem az elozo esti streamet, majd utana az aznapi osszefoglalot. Neha botranyos, hogy miket hagynak ki, es neha miket vagnak ossze, es hogy valtozik meg egy-egy beszelgetes ertelme, sot, akar meg a vegkifejlete is.
Attila Verának: Vegyük ki a D-matracot, imádom a negyvenes nõket!
Mire Vera: Szereted a lógó csöcsöket, mi?<#nevetes1>
azaz jól rácsapott Kinga seggére

mint éva és alekosz

le nem szállna errõl a szutyokról,mikor mindig vinnyog
-19 cm XD
most néztem vissza😄😄😄

nem vagy komplett😄

nem egyértelmû,milyen videót toltunk be mindketten és miért?😊)
Igen, szeretünk RAJTA röhögni.
Házasok vagytok? 😄DD
miért mit mondtál volna?😄 ugyanezt?

hiányoltad a négyszögölt?

Mutathatnák kicsit többet Ildit, sokunk örömére.

komolyan ebben is egymást másoljuk?😊)
és te még komolyan is veszed ezeket...<#wilting><#wilting>

Ennek a táncnak a vidámságról és önfeledtségrõl kéne szólnia, de Tordas miatt olyan erõltetettnek, nyûgnek tûnik az egész :S
VV4 OFF. Keressétek az 5. perc után😄

Olvass vissza. Amikor wesker sz RTL székházat akarta felgyújtani, többen is megjegyezték, hogy jöhetne hozzám is egy kannával.

1:55tõl lenne aktuális ugye😊)
óóó ne már 😄 online van és nincs Alekosz négyszögöl tánc?

*lazulj
Már csak 6 napig kell tûrni.
Tordas, lazul már egy kicsit b+!
ki kívánta a halálod? arra kértek max, hogy fejezd be a hülyeséget és a trollkodást