ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha biztos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na megy át Alekoszba..de miért ezzel a szarral szemben folyton?😊))
Jaja, ez hamarabb van
ascii
neem, hamarább nem volt farmerja, mieéõtt bementek volna Olijék!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Szandika belebújt Attila farmerjébe, ha jól tudom...átöltözött, mondván õ jól akarja érezni magát. Ez volt az szerintem és Attila így viccelõdött ezzel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem tudod veletlenul, hogy a tegnapi buliban, mondja Vera Attilanak, hogy oltozz mar fel rendesen, erre Attila, elvettek az osszes farmerom, erre Vera, jahh tenyleg.

Miert vettek el Attila farmerjait?
Sok volt neki a néger azóta.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

igen és a videomban az is bele van vágva. Sikerült pont az érdekes részeket összevágni nagyjából így is 45 perc lett

Egyszerûen nem tudom megszokni most Szandika új arcát, annyira futurisztikus...
Nekem muszáj volt kihánynom a felesleget, több literrõl volt szó, a haverjaim szakmunkásképzõben edzõdtek.
Szanalmas az RTL-tol ez. Aki nem naluk szerepel az nem is letezik.
Pedig lassan oda jutunk, hogy az letezik igazan, aki nem naluk szerepel.
Attika most mit szólna, ha betoppanna Kinguci, és megkérdezné "Zavarok?". Ugye a féltékeny állatja hónapokig ezt csinálta Kingával.

ascii
én meg bárkivel leállok piálni, rettentõ jól birom ... igaz trükkel...de genetikailag trükk nélkül a páleszt már alapból jol viseli a szervezetem.

Yoda001
van még benne rész, ahol épphogy Alek neve elhangzik, khf lett... nekem is érdekes, pedig sok újdonságot gondolom nem tudnak róla õk sem beszélni

http://9gag.com/gag/5135249

Én mindig kihánytam szándékosan a felesleget, ha próbáltak leitatni.
<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nezem a tegnap ejjeli onlinet.
Vera Oli beszelgetes, ki kit gondolt a VV4 lehetseges gyoztesenek.
Vera: Azert Alekoszra sokan gondoltak
Oli: Igen, de rola most ne beszeljunk.
Vera: Persze, persze ertem...

Tehat tudjak. Vajon honnan? Es miert ne?

Tegnapi online 0.48.33-nal
Vazze.hihetetlen.egy nap alatt ennyi marhaság született ebbõl a 2 szerencsétlen terepjáróból.D

ascii
azért remélem a nagy vv nézés közben nem maradtatok le 1etlen1 HUMMER-os poénról sem!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>

érdekes dolog ez az ivás, ha más iszik és kikészíti magát én azon röhögök az egy jó kis show, viszont az a legszebb, hogy én kimaradok az ilyenekbõl😄😄 szemlélõnek jobb lenni, mint rosszul lenni

Elég hülyén csinálja.
Hagyjad,egy hülye troll.Nem látod az írásait?

Nem ittak eleget.
laposnak érzi a bulit😊 kicsit szeretne feldobódni

+1 jaja jól áll rajta

amúgy most kiakadt jogosan, amiért ellaposodott a buli, Szandika, Olivér is punnyad

Vera mit pattog?
Verához egyébként passzol ez a latin cucc.
na Vera csinálná a hangulatot...Wesker nézed???

jó engem se fog zavarni, ha sérültezel, sõt még nevetek is rajta, mert végeredményben szép szó😄, amúgy a vízfejûvel volt bajom, mert már unalmas...na arrive derci nézd inkább csendbe az online-t

😄
Oké, végre Ildit mutatják, így van értelme nézni. 😊

Szandikának kurvára nem áll jól ez a nagy fogyás.
Igen, remélem egyszer megtalálja a belsõ harmóniáját.
Jó van má', inkább nézzétek az onlányt és érezzétek jól magatokat.
Na Sehi kicsit feloldja Tordast.
A külsõje és a belsõje fordítottan arányos.
Egyébként nagyon sok szeretet és szeretethiány van benne.
Akkor maradjunk annyiban, hogy engem zavar ha "cigó"-zol, de ezen nem változtatsz. Téged viszont az zavar ha én "Sérült"-özök, de én sem fogok változtatni ezen. Így korrekt ugye? Amúgy a VV4 idején is szóvá tettem nem egyszer a rasszista megjegyzéseket, a te szavaiddal élve "pattogtam". Ennyi.

Inkább a torz önkép, pszichiátriai kezelés kellett volna neki.
Yoda001
pont most válaszoltam volna én is, csak valami "téma lezárva" szöveggel...
ennek így nincs értelme, és folytatja tovább, még akkor is amikor a halálát kívánós dolog mellett. pl. pont nem állok ki, pedig õt se és az ezt kívánókat se ismerem...
na nem baj, túlságosan csõlátású, hajrá. jobb is hogy nem vagy kíváncsi az ilyesfajta "demagóg dumára", még én érezném magam rosszul 😊

http://9gag.com/gag/5135249

A teljes önbizalomhiány az oka.
janoka az ilyen

"Ildi 4x több nézettséget hozna dumáid" pedig annyira abszurdak, hogy szerintem még te sem gondolod komolyan csak itt szándékosan próbálsz kihozni emberekbõl reakciókat...

Bazmeg, Szandika tényleg szép lány volt régen, miért kellett magát ilyen szörnnyé operáltatni?
Mi ennek a számnak a címe?
Az egy dolog, hogy te beleszámítod azt is, ha egy népcsoportot a nevén nevezem. Ezzel az illetõt nem szidom csak így hívom, mert ez a fajtája és én nem fogok udvariasságból és a média által megkövetelt és elvárt módon romázni, hogy ne bántsam meg õket.

Régebben már kifejtettem, hogy rendkívül negatív tapasztalataim van a romákkal kapcsolatban, Bécinél elismerem sokat cigányoztam most Zsuzsinál is, mert volt rá alapom, hogy ezt mondjam, kijött az a szokásos én, amit én már korábban megszoktam a sulijaimban, ahová jártam. Ellenben Fecónál soha nem büdös cigányoztam nem tudom észrevetted-e, sõt korábban azt is mondtam, hogy a nagy átlaghoz képest õ egy egész normális cigó, egyszerû, nem látja át a dolgokat csak bólogat, de nem az a késelõs fajta, akik szinte nap, mint nap szaladgálnak a Diószegi Sámuel utcában vagy éppen Borsodban stb stb...

én itt be is fejeztem a témát, kérdezz meg bárkit a VV4 amikor futott 100x több volt a rasszista megjegyzés, akkor érdekes nem pattogtál itt csak most...

Nagyon nagy ez a hét eddig, remélem kapunk eleget belõle online is!
Ha te a normális reagálásomat pattogásnak veszed, akkor tényleg nincs mirõl beszélni. És erre a "ha valaki nincs ott amikor fikázod, az nagy hiba... " demagóg dumára szintén nem vagyok vevõ.

Sose értettem miért olyan a szeme majdnem mint egy elefántnak! 😊
karót nyelt