153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #151689 Na ezért keményen meg fogják büntetni.Mondjuk ez is durva amit a végén mondott,hogy kicsoda a közjegyző a szavazásnál,szóval ennyi!! -
nordan #151688 nagyon megfogják baszni ezért.....az ügyvédek
ez a Radics aamúgy eddig burokban élt? mindenki tudta ,hogy az RTL-nél tele vannak buzikkal, azt is elhitte,hogy bármiféle "szavazás" mérvadó a műsor kimenetelét illetően? ahh,de aranyos :)
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.28. 10:00:47 -
IXEMGabeo #151687 na ez az Osemberes sztori pont ezeknek valo:D most erezhetik otthon magukat -
IXEMGabeo #151686 Eranak, hogy porgott a szaja mikor osszeveszett a Ginu-Adri duoval:DDD nem birtam kovetni a nyelvet...
ez a 2 no tenyleg szarkavaro, Csokinak mindenkepp vissza kell mennie vmelyik ellen, mert veszett idegesito 2 banya ez a Ginu-Adri paros -
tamasatya #151685 Radics: "Puskás Peti BUZI"
https://youtu.be/yCr6uRB13pk -
Ironman2 #151684 Végre lesznek jó hetek,most a civilizáció hete kezdődött,és ősembereknek öltöztek be.D -
Ironman2 #151683 Na Ginunak annyi lesz! Taktikai megbeszélés volt hogy Csokira teszik a jelet! -
IXEMGabeo #151682 ohh Istenem Zsunak fantasztikus a fozo tudasa:DDDD es amikor mondja h "tudok fozni (valamennyire)" szakadok a nevetestol -
IXEMGabeo #151681 de Era vedett most es Hunor nem fogja megszakitani neki -
Ironman2 #151680 Az eddigi "munkásságát" ismerve,simán! -
Zozo0122 #151679 Ugye valójában nem hiszitek el hogy Győző ennyire ostoba? -
nordan #151678 ja ezerszer jobb egy mondatban 4 mondatba kezd bele és a végén egyet sem mond el :D -
Ironman2 #151677 Egyébként Csoki nagyon meglepődött hogy Krisz rárakta a jelet,mondta is hogy nem ez volt megbeszélve.Krisz szerintem áshatja a sirját,ezért Csoki vissza fog neki vágni,őt viszi ki párbajra,és ki is ejti majd. -
Ironman2 #151676 Ja,és utána is mondta még hogy 73:17. :)) -
xido #151675 jesztüdéj :))) -
Ironman2 #151674 73,és 17 aztakurvaéletbe!! Maradék 10 százalékot meg elcsalja.DDD
szerk:ez már tényleg a legalja,ki a faszom ültette oda műsorvezetőnek? Baukót se bírom,de ezerszer jobb mint Győző
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.25. 23:09:13 -
tamasatya #151673 nézi még valaki ezt a trágyát? van ember a földön akit érdekel, hogy ki lopott el egy fésűt egy hete?? -
Ironman2 #151672 Ez a Győző vazze,hova járt iskolába??? 73 és 17 százalékot jósolt vasárnapra,ha Csoki Ginut viszi ki.DDDD Mekkora fail!!! -
Ironman2 #151671 Bejött amúgy megint a féltippem,amit lejjebb irtam a #151663-ban! Nagyon ki akarják vitetni Erát,bosszút állva Radics miatt.Annyira egyértelmű!! Bár még lehet meglepetés. -
Ironman2 #151670 Na Csokimikulás lesz!! -
nordan #151669 micsoda érdekfeszítő történések :D -
Ironman2 #151668 Már megvolt a hazugságvizsgálat,most mondták élőben,mi majd később látjuk ezt,szerintem holnapi adásban. -
Orionk #151667 De akkor miért nem tájékoztatják erről a nézőket?
Hát így félrevezetik a nézőket. Vagy hogy is mondjam... Szóval mi értelme van nézni, ha egyik nap történik valami, de a másik napon már teljesen más dolgokról szól a műsor? -
Ironman2 #151666 Ja Olivért küldték Béci ellen,azt hitték hogy majd Oli kiejti Bécit,aztán hopponmaradtak,akkor mondta Alekosz hogy ezt jól eltaktikáztuk!! Emlékszem rá.
-
IXEMGabeo #151665 ha az az illeti nem lesz beszari es tartja a szavat igen...es lehet Vivien is felhasznalja a kepesseget es 2 jelet tesz Csokoladera -
Ironman2 #151664 De láttunk már korábban eltaktikázást (asszem Olivérnél szúrták el ha jól emlékszem rá)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.25. 17:35:59 -
Ironman2 #151663 Csak nekem idáig bejöttek a tippjeim ne feledd! Bár most nem merek tippelni,mert zavart érzek az erőben :) Sokat taktikáznak már,és meglepi lesz szerintem a mai kiválasztás.Annyit megjósolok hogy egy erős emberre fogják tenni a jelet hogy kivigye azt a személyt akit nem tűrnek a villában. -
IXEMGabeo #151662 elvileg nem tortent meg a hazugsagvizsgalat azert -
Ironman2 #151661 Nembaj ha nem egyezik a véleményünk,ettől jó a müsor. -
IXEMGabeo #151660 szeretned te azt:)) atalltal a primitiv oldalra Vas:) -
nordan #151659 -
Orionk #151658 Miért nincs áthúzva Zsu képessége, amikor már bejelentette és kongatta a harangot, hogy elhasználja?
Miért nincs egyik videóban sem benne, hogy már 3 nappal ezelőtt bejelentette ezt Zsu, hogy Rolit viszi ki igazságvizsgálatra?
Engem ez bosszant, hogy egyre inkább össze vissza vágják meg a műsort és nem azt lehet látni, ami az adott napon történt, vagy maximum 1 nappal korábban. -
Ironman2 #151657 Persze az is megesik hogy becsusszanik az első három helyre nő,és meg is nyeri,amit korábban írtam,de ezek közül egyik se esélyes a főnyereményre (talán Reni) -
Ironman2 #151656 -
Fantasico #151655 Én nem néztelek volna hülyének, alap volt hogy Alek nyer! végigkisértem eddig 8 VV-t elejétől a végéig, amíg lehetett online is mindig, úgyhogy láttam már egy két dolgot énis. De majd meglátjuk mint mondtam sokminden fog itt még történni. De azért Alek mestert ne hasonlítsuk itt ezekhez az emberekhez, ő a VV történelmének legjobb játékosa volt, igazi TAKTIKUS igazi vérbei JÁTÉKOS, azóta csak ATI volt aki megütötte a TAKTIKAI szintjét, azóta süllyesztő és teljes sötétség uralkodik a villában taktikai téren. -
Fantasico #151654 Ez a szép ebben, hogy mindenkinek más és más tetszik vagy jön be. Nekem például egyáltalán nem tetszett és nagyon uncsi volt a "randevú" a csajos civakodástól meg a hajam kihullik, egyszerű buta emberek vitatkoznak nemlétező dolgokon. Én inkább a cselszövést, a tervezést, a játék kontroll alatt tartását, és ennek a szervezését szeretem, amikor egy két fineszes ember úgy tudja kényelmesen elirányítgatni a játékot, hogy közben a többieknek fel se tűnik és észre sem veszik, jelen esetben ez nem lesz túl nehéz, mert a Hunor, Roli, Era hármason kívül a többi olyan sötét, hogy igazából nem nehéz őket zsinóron rángatni. Ezért írtam, hogy ha nem cseszik el, ez a hármas elég sokáig bent lehet és a hármasból minimum egy döntőzhet, de majd meglátjuk, ez az Én véleményem. -
Ironman2 #151653 Köszi a tanácsod,de nem kell hogy éljek vele! Reálisan látom a dolgokat,annak idején is megjósoltam hogy Alek nyer,és hülyének néztek itt a fórumon,de semmi baj.Legyen úgy ahogy te akarod,kívánom hogy Hunor nyerjen,de legalább valamit mutathatnának is belőle addig. -
Ironman2 #151652 Miért bakker,kinek a humora jön be neked? Lacikáé meg Hunoré,meg Rolandé,akik a háttérben voltak,és csak magyarázkodtak?
Én mondjuk jól szórakoztam Krisz,és Csoki "randevúján"
A csajok közti háborún is szakadtam a nevetéstől,alig vártam hogy valamelyik nekiessen a másiknak,de szerintem előre megbeszélt volt itt minden.
Szerintem Ginu,és Zsu hamarabb kiesik mint a többiek. -
Fantasico #151651 OK. Elfogadom ez a Te véleményed aztán majd meglátjuk. De szerintem ennek a jelzőnek a jelentésének nézz utánna az értelmező kéziszótárban. Azon meg azért nagyon ne lepődj majd meg ha Hunor a végén tovább lesz bent mint az általad említett három játékos együttvéve. -
Ironman2 #151650 Nem tudom te mit néztél idáig,de az összefoglalók alapján nem így jött le a dolog.Hunor-on idáig nem tudtam szórakozni,egy jellemtelen senki volt eddig,és ezt a véleményemet fenntartom.