153993
ValóVilág 12
-
Orionk #151729 Sziasztok,
Tud valaki online stream-et, ahol nézni lehet ?
Én itt néztem előző napokban, de most nem megy valamiért : https://www.twitch.tv/maunika001
köszi
Utoljára szerkesztette: Orionk, 2018.12.02. 21:49:39 -
Ironman2 #151728 -
IXEMGabeo #151727 vissza a villaba termeszetesen
volt 1-2 melypontja miutan kivalasztottak, de a heten sikerult szimpatikussa tennie magat a nezok szemeben...
nekem o nem kedvenc, de olykor jot szorakozom rajta -
IXEMGabeo #151726 ja nem esett le neki, hogy a Hunort ezek utan megjobban megerositette:D csinalhat akarki akarmit szerintem megnyerte a srac bar meg ne szaladjunk elore barmi megtortenhet
amugy Hunor helyeben termeszetesen en is a gyozelemert mentem volna meg akkor is, ha a baratnom azt mondta volna ne nyerjek:D kit erdekel...nokre amugy se szabad hallgatni soha haha
Csoki azert vicces volt, hogy beindult, hogy majd megnyeri a bicajos versenyt aztan veletlen elvette a kezet a tarkojarol:DDD
-
Ironman2 #151725 Mármint hova menjen? -
Ironman2 #151724 Már közben meglett.Kösz! -
Fantasico #151723 Persze egyértelmű, Era azt hitte, hogy Hunor majd végig úgy táncol ahogy Ő fütyül és mindent megcsinál neki, de amikor látta, és szembesült vele, hogy HUNOR nem egy bábú és van saját akarata, illetve vannak elvei amikért ki is áll, akkor Erában egy világ omlott össze. De erre a viselkedésre akkor sincs mentség, mivel Hunor semmi rosszat nem csinált, csak mivel kitartó és céltudatos sportember, még a hátráltatás ellenére is le akarta győzni Csokit, és erre ilyen szavakkal illetni és ilyen hangnemben beszélni hozzá ahogy Era tette undorító. Egyébként már az sem tetszett Erának amikor Roli szurkolt Hunornak illetve amikor kiküldte Lacikát szurkolni, akkoris besértődött ezen, teljesen el van tévedve ez a nő. De mindegy is ez mind nagyon jól jött, mert ezekkel is csak Hunort erősítik. -
IXEMGabeo #151722 OF vegen arrol beszelt, hogy o szivesseget tett neki es "megsajnalta" Hunor csapatat ezert volt empatikus veluk...gondolom az enek versenyre gondolt, miutan dontetlen lett a szavazas...szoval ez volt az a fene nagy szivesseg, meg hol van ez a "sok mindent megtettem erte?" Hunor eppen azt ecsetelte Rolinak, hogy Era eppenhogy semmit nem tett erte. Itt arrol lehet szo, hogy Era kiakadt amiert Hunort nem tudja iranyitani, azt hitte a faszi odaig van erte es igy meg tudja fogni...Innen latszott, hogy csak taktikabol volt vele... -
IXEMGabeo #151721 a 2 rossz kozul Csoki menjen, mert rajta lehet szorakozni marmint a butasagan -
IXEMGabeo #151720 az komoly, hogy Era, hogy kiakadt amiert Hunor nyerni mereszelt belekotott elo faba...most tenyleg tiszta bolond volt -
Fantasico #151719 Tuti hogy Csoki megy vissza, bár ez pont egy olyan párbaj, ahol számomra semleges emberek szerepelnek, egyiknek sem örülnék ha visszamenne, bár igaz, hogy Csoki nem rosszindulatú ember, de borzasztóan idegesít, hogy azt hiszi mindig mindenhol nyer és nyerni fog, nagyon nagyképű, és ha valamely emberi tulajdonság idegesít, az pontosan ez. Szóval igazából lehet még örülnék is ha kiesne bár tuti nem fog, mármint most, de ami késik nem múlik. Mindenesetre remélem a következő kiválasztáson jól megszórják Erát, aztán mehet párbajozni az lenne a legjobb ha Hunort vinné és akkor egy 80-20-al haza is menne, otthon biztos meglenne a sampon amit annyira akart. -
Fantasico #151718 Pedig onnan tudod leszedni, lehet hogy most vmi probléma van és nem működik a dolog, de próbáld meg kicsit később tuti hogy onnan le tudod szedni. -
Ironman2 #151717 Amúgy ezt az RTL24 applikációt honnan lehet leszedni,mert a Google play nem engedi nekem valamiért?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.30. 23:02:29 -
Ironman2 #151716 A facebook kommentek alapján is egyértelmű hogy Ginut nem kivánják oda a nézők,ha mégis Csoki esik ki,akkor manipulálva lett a játék. -
Fantasico #151715 Végre egy érdemi összefoglaló hosszú idő után. Era azt hiszem ezzel csúnyán leírta magát, lehet véglegesen, ezután bárkivel menne ki, kint is maradna, ez a viselkedése és a hozzáállása a szituációhoz a legalja, azt érdemelné, hogy a következő párbajon hazamenjen. Hunor viszont tökéletesen reagálta le a helyzetet, és teljes mértékben igaza volt, és ami a legfontosabb, a lehető legjobban jött ki belőlle, mégha most a villában Era próbálja is besározni, addig a nézők és a szavazók szemében Era minden elkeseredett próbálkozásával Hunort erősíti a szavazók körében, úgyhogy ez egy igen jó kör volt, tetszett a mai adás végre kibújt milyen ember Era, és a Hunorról gondolt véleményem is beigazolódik, jó gyerek, akinek vannak elvei, és kitart azok mellett. -
Ironman2 #151714 Ez a mai adás csak róla szólt,egy kicsit unalmas is lett már a végére.Nembaj ha igy folytatja Ginu után ő lesz a következő kieső! -
argo001 #151713 Era egyre hülyébb. -
IXEMGabeo #151712 azt elismerem, hogy masok az ingerkuszobok...egy nigeriai nyilvan igenytelenebb eletmodban is kepesek alkalmazkodni, ugy, mint a patkanyok, csotanyok (nem bantasbol irom), en mar ehhez tudtam alkalmazkodni...nyilvan utanuk en sem takaritok, ugyhogy nem epp a legtisztabb kornyezetben elek, dehat penzert mindent:)) -
nordan #151711 van számodra egy rossz hírem...FEHÉR vagy......... -
kkristof #151710 Kellene jó pár történelmi diszkurzus itt arról miért van ez így, de az tény hogy az Amerikai kontinens sem fejlett civilizációt hordozott magán (Afrikához képest persze fejlettebb volt), de az európai kolonizáció tette lehetővé az ottani fejlődést és városállamok kiépítését. Ehhez persze pár millió indiánt, őslakost le kellett igázniuk, rabszolgává tenniük. Afrikából pedig importálták a rabszolgákat Európába és Amerikába hogy a hátukon építsék fel a birodalmukat. Meg hát ott volt a felvilágosodás, ipari forradalom stb. kora. A fehér embernek érdeke volt hogy Afrika megrekeggyen a fejlődésben, hiszen a buta, ostoba, tuadatlan embert a legkönnyebb befogni,kihasználni. Ebben a fehérek élen járnak ma is.
Utoljára szerkesztette: kkristof, 2018.11.30. 10:44:45 -
nordan #151709 azért lehet abban valami,hogy az egész afrikai kontinensen a mai napig tehénszarból tapasztott ablak nélküli kunyhók vannak a fehér emberek pedig már 3000-4000 évvel ezelőtt hatalmas Akropoliszokat, Márványpalotákat és mérnöki csodákat építettek....... -
IXEMGabeo #151708 en most is egyutt lakom 2 feketevel amugy es persze, hogy nem ilyenek...buta magyar media teszi ilyenne a "mi feketeinket"...amugy otthon a cigok szamitanak fekaknak... -
Ironman2 #151707 Na azért Csoki ezerszer jobban beszél magyarul mint Pákó,én tisztán megértettem idáig amit mondott,és szerintem szép a magyar kiejtése neki. -
Ironman2 #151706 Heti Hetesben volt -
kkristof #151705 Nekem erről a Csokiról mindig a Fekete Pákó jut eszembe, ráadásul pont az a jelenet ahol a Havas Henrik leoltja őt amiért elővesz egy csokif..t egy élő műsorban. Már nem tudom mi volt annak a műsornak a neve, de ha így halad a kiöregedett Pákónak láthalólag megvan az utódja. Amúgy nekem nincs bajom a feketékkel, éltem már köztük külföldön, de azok nem ilyen majmok voltak mint ezek. Egyébként jó lenne feliratozni a műsort, mert annyira artikulálatlanul beszélnek, hadarnak, plusz még a hangminőség is rossz. Lehet csak neten az amúgy, mert én tv-ben nem nézem soha az ilyeneket.
Utoljára szerkesztette: kkristof, 2018.11.29. 11:30:09 -
kkristof #151704 Ahhoz kevés az idő, vasárnapig nem fog összejönni a számítás, nem járta még ki az iskolát. -
kkristof #151703 Mondasz valamit. :) Habár őt egy kicsit értelmesebbnek gondoltam mint a Baukót, meg a fogyatékos Győzikét, de nem sok lemaradásuk van Anikó mögött. -
Ironman2 #151702 Győzike már biztos számolja a százalékokat vasárnapra,lehet addigra összejön a százas,de szerintem nem lesz százas.DDD -
nordan #151701 Anikó segghülye tüle mit vársz ? :D -
IXEMGabeo #151700 ez sztem total egyertelmu volt...hisz Csokinak nem lett volna ertelme magara tetetni...jol gondolja, hogy erosebb nala...szamomra ez a parbaj tokmind1, mert egyikuket se birom, de Csokit meg mindig poen nezni, mint a Ginuka rosszindulatat...
amugy mondjam azt, hogy nem lepodtem meg azon, hogy ki fognak borulni az osemberes tematikus heten?:D Greg volt egyebkent egy nagy csalodas, ha nem lovi be a hajat mar sir, mint egy furdos kurva...ez meg egy kocsogtol "ahogy nevezte is magat" is gaz...es Zsut, akit a baratnojenek gondol csunyan kinevette es meg le is debilezte...rohadjon le:D -
kkristof #151699 Miért ettek volna az ősemberek csak magokat, bogyókat? Honnan lett volna a férfiaknak energiája a vadászathoz? Erős álkapcsaik és masszív rágófogaik voltak. Még Anikó is mondja, hogy bogyókat ettek. Na igen, ettek azokat is a hús mellé, ami nem mindig hal volt. Jó hogy azt nem mondják hogy rágcsálók voltak mint a nyulak. -
kkristof #151698 Mondjuk a BB-ről még ennyit sem tudok, de köszi hogy leírtad. Úgy tűnik itthon nem sikerül lányoknak nyerniük, meg úgy néz ki most sem fog sikerülni.
Utoljára szerkesztette: kkristof, 2018.11.29. 08:45:12 -
Ironman2 #151697 Ez most egy újfajta gyávaság hogy nem mernek szembenézni a párbajellenféllel,és másokkal tetetik rá a kendőt? -
Ironman2 #151696 Na ezt is jól eltaláltam,hehe! Ginura tette a kendőt Csoki! (tettette)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.28. 23:23:07 -
Ironman2 #151695 Hoppá! Milyen okos ez a Vivike!! -
xido #151694 már azért is sírunk,hogy nincs reggeli pipere meg fésű...egy "fiúnál"? :) -
nordan #151693 mondjuk az lenne a poén ha valóban egymást ejtenék ki....fölsöleges ez a párbaj faszság
-
#151692 Azért a valóvilágot összehasonlítani egy big brotherrel eléggé durva. Ott általában 1-2 ország kivételével nem a nézők szavaznak, hanem a játékosok maguk.
Jah és női győztesek, csak így hirtelen:
BBUS 3. évad: Lisa Donahue
BBUS 4. évad: Jun Song
BBUS 6. évad: Maggie Ausburn
BBUS 13. évad: Rachel Reilly
BBUS 18. évad: Nicole Franzel
BBUS 20. évad: Kaycee Clark
BB Canada 1. évad: Jillian MacLaughlin
BB Canada 3. évad: Sarah Hanlon
BB Canada 6. évad: Paras Atashnak -
kkristof #151691 A játékosok külsejéről meg annyit, hogy ennyi metroszexuális fiút még sosem láttam egy helyen. A lányok meg egyszerűen vállalhatatlanok. A póthajas, kacsacsőrű emlősök borzalmasak, a Reninek a hajfelvarrása (vagy milye)úgy néz ki, mintha fehér tetvek lennék felkenve rá, a többiek meg mintha sohasem fésülködnének. Az Era habár nem plasztik csaj, de ritka csúnya arca van, a VV-történelem egyik legcsúnyább arcberendezésével rendelkezik. Komolyan még a Zsu az egyedüli bájos köztük, mert természetesnek tűnik, alig festi magát és természetes a haja is.
Utoljára szerkesztette: kkristof, 2018.11.28. 12:09:34 -
kkristof #151690 Volt valaha okos, értelmes nő a VV-történelmében? Nyert már nő akár egy külföldi Big Brotherben vagy VV-ben? Vagy szándékosan válogatnak be ilyen kaliberű nőszerű képződményeket, akik nem csak hogy rondábban beszélnek mint a fiúk, hanem trehányabbak, alpáribbak és butábbak is. Értelmesebb fiút azért már láttam (kettő jut eszembe VV Szabolcs és a VV8-ból Dávid aki orvostanhallgató volt), de lány ezeket a sorozatokat így soha nem fogja tudni megnyerni, mindig ugyanaz a forgatókönyv. Egyébként borzalmasan agyhalott a műsor, erről komoly szocikultúrális előadást lehetne tartani. Nem teljesen igaz, hogy a nézők mind ilyenek, a fórumon is olvasok értelmesebb elmék gondolatait. Egyébként én értem hogy a liberális média a multikulturalizmust preferálja, de ez meg mi, mi ez a sok kretén puerto ricói?Felőlem legyen, de ilyenek? Ez is már alap? Meg az is, hogy egy magyar mondatot alig tudnak összerakni. Habár 5 szókincses tudással nehéz is. Szóval jelenleg ez a véleményem. Egyébként szerintem Hunor nyer majd, nyilván a forgatókönyv-szerinti menet lesz.
Utoljára szerkesztette: kkristof, 2018.11.28. 11:55:13