ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
<#taps>

de jó ...ismét LULU....:S:S:SS: 😄
Nem kell bezáratni,csak ésszel kell irogatni.Wesker ugyis törli ami nem idevaló

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ascii
indul a balhé!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

lesz itt ma flame szerintem, aggódom miattad nehogy idegrohamot kapj😄😄

Idén elõször be fog kelleni záratni a topikot

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rita79
Biztonsági öveket bekötni szíveskedjenek, hamarosan indul a VV5 😄

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Azon a szavazáson nem Fingu jövõje volt a tét, hanem Peti múltja... ez tükrözõdött is a szavazásban. egy tök ellenszenves manus, aki bárki ellen kb. 80-20-ban esett volna ki, finga ellen csak 53-47-ban kullogott ki.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Kíváncsi lennék, hogy azok az emberek, akik most annyira szidják Kingát, hogy milyen hisztis, meg hasonlók (én nem védem persze, mert nem érdekel), azok hol voltak akkor, amikor Péter ellen ment Párbajra...

Mert hogy azóta csak jó irányba változott hiszti tekintetében, az is tény. Csak a sok jóképességû igazságosztó, akik Péter olyan baromi rossz arcnak tartották, akkor Kingára nyomták az SMS-t.

Szavazzák ki Kingát, utána Attilát, aztán meg Verát. És utána nézhetjük a TV Paprikát, mert még az is izgalmasabb lesz a bentmaradtaknál.
Na látjátok,ha most Kinguci nem lenne ott,akkor nincs min röhögni.Nekem tetszett.DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Zeraa
loooooool ez kemény azé xD <#falbav>

deniro2
A 3x-os oddsból esetleg?

Vera azért kicsit más habitus, mint Kinga...

õ nála megbeszéltük azt, hogy elég nagy taktikus és a feszültségek nagyrésze, amiket generált nemcsak Attila utálatból fakadt...Az sem véletlen, hogy szép sorjában azok estek ki, akikkel konfliktusa volt a játék eleje óta. Nem azt mondom, hogy minden cselekedete tudatos volt, de valamikor direkt szembe ment mindenkivel, mint pl Attila a játék elején. Vera akkor volt a legelviselhetetlenebb amikor a színészhéten már egy ujjal is hozzáért Attila akkor már kiborult ill. a Szépasszony völgyben is tönkretette a kiruccanást...

->Dia, Veronika, Péter, Eszter

Kingának és Attilának nem sikerült még kiesnie, akikkel õ konfrontálódott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jaja..direkt polgárt pukkaszt az rtl a bent hagyásukkal
desigo
verára is mindenki ezt mondta és mégis vissza jött...
Kinga hiába generál feszültséget, nagy az esély rá, hogy kiesik, mert, amit mûvel az már legtöbb esetben nem emberi..

és ezt mibõl következtetted ki?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Rash87
Egy kis érdekesség:

FortunaWin odds-ok:

Ki esik ki a VV5 villájából 2012. február 12-én?
Kinga 1.16
Seherezádé 3.5

Úgy érzem ez teljesen eldõlt. Ez alapján 99%-ba veszem, hogy KINGA KIESIK!!!
😊

Glory, Glory Man. United!

sajnos jogos,mert akkor még egy vera kinga lehetne,mire attilára is sor kerül😊
Yoda001
meg se lepõdök...

http://9gag.com/gag/5135249

Rash87
Ez a nem semmi 😄D

Sajnos Sehinek Vera vesziti el a parbajt.

Aztan, hogy ebben Attila "akarata" mennyire van benne....

Annyira raferne mar Csabara es Fecora egy alapos pofara eses, es KInga kiesese erre pont jo lenne, es magat Kingat is ruhellem lassan.

Masreszrol meg a kovetkezo parbaj , es emiatt Attila miatt is lehet megis jobb lenne, ha Kinga jonne vissza
bevallatlanul szerintem Attilának is jobban esnek Kinga távozása😊
Amennyiben azt vesszük alapul, hogy az megy vissza a párbajról, aki a többségnek fáj, akkor Kinga esik ki, mivel õt hárman fogják visszavárni, míg Sehit csak Vera. Sõt Vera sem Sehi mellett van, hanem Kinga ellen.
az a kép él most bennem,hogy bármelyik esne ki,nem lenne utána olyan nagy sírás rívás,mint eddig volt..már csak az erõsek vannak bent mondhatni..Csabi és Fecó max dumálna Kingáról..Serivel meg nem volt olyan erõs Verával..Attilának meg majdnem mindegy lassan 😊
Jah,Igazad van.Kinga kiesik,akkor már engem csak a finálé fog érdekelni,a többi része nem

SÜN hét.DDDDD

Én meg vagyok arról gyõzõdve, hogy minden ilyen szavazásos dolog, legyen az zenei vagy valóságshow, ha nem is teljes egészében, de egy bizonyos szinten már irányított kell, hogy legyen. Egyszerûen nem lehet a véletlenre bízni ilyen volumenû mûsorok irányítását és kimenetelét ! A legutóbbi példa a tegnap esti zenei döntõ végkimenetele a királyi csatornán.
ascii
Magyarország 90%a elmeroggyant, a maradék 10%ot meg mi zsenik tesszük ki!

Rash87
Azt sose fogom elfelejteni, hogy talán Big Brotherbe volt valaki,egy sötét bõrû 😄 úgy rémlik, s szavazás elõtt a nagy család nyilatkozta,hogy több 100 ezret költenek majd,hogy bent maradhasson.

Aztán persze kiesett,elég nagy aránnyal,s utána nyilatkozott a nagy rokonság,hogy azt hitték,hogy arra kell szavazni, hogy ki maradjon bent,közbe meg,hogy ki essen ki 😄D Szal küldtek jó pár ellenszavazatot rá 😄D

ascii
mondhatod ezt a tözegfejü szavazóknak... amugy sajna sose fog lehullni errõl a lepel, h is megy valójában ez a szavazásosdi.

Aki bizonytalan, ne sms-t küldjön, a hanghívásnál csak a számkódot kell beírni.
ascii
Nem értem ilyenkor miért nem lehet egyszerûsíteni: SEHI -t írjanak a kedves nézõk.

Rash87
Biztos nem szoros az állás,ha eddig nem mutattak semmit.
Tippem 68-32.

Bár annak tudatában,h nem tudják sokan leírni Sehi nevét,lehet 32 is sok 😄

wesker24
Két dolgot szerettem volna egyiket sem rakták be !

Katona hét lett helyette SÜN hét és a dzsungel hét az meg az idöjárási viszonyok miatt már lehetetlen !
wesker24
A dzsungel hétre már keresztet vethetünk pedig milyen jó is lett volna kár érte ! RIP ! Megnéztem volna öket !

Most már csak azért is beküldeném a Petiéket hogy a ribanc hadd föjjön a saját levében ! xD

Meg nehogy már a ribancnak legyen egy jó napja látni akarom az arcát amikor este Kinga menne vissza ! xD
Blueblood
vagy fogja beküldi 1 hétre a vv 5-bõl pétert meg ilyeneket h istápolják a bentieket, mint ahogy a vv4-ben is volt. plusz egy dzsungel hét is kurva jó lenne. Ezzel a kettõvel megmenthetik még a dolgot. Pl ez a vv4-es hét jó lett. (bár többet vártam, fõleg Olitól, nekem most csalódás volt, de azért nem volt rossz)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

wesker24
Az nyilván való hogy Péter kiesésével nagyot csökkent a nézettség ezért is lesz 1 hónappal hamarabb vége viszont ma ha Kinga kiesne remélem nem fog akkor még jobban csökkenni fog a nézettség ezért az RTL szerintem muszáj lesz hogy belenyuljon egy picit a szavazásba !

Meg aztán az csak a fiuknak kedvezne ha Kinga menne vissza mert akkor Attila meguszik egy párbajt és a csajok lerendezik egymás között !

Igy Attilának csak 1x-er kéne párbajra mennie !
Blueblood
érdekes, Olivér meg Atesz aszittem kurva jóban lesznek, ehhez képest inkább riválisok és Gombival van jobban jóban. 40 perctõl dumálnak kb

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ezzel elvileg külsõ információt kaptak, hogy Alek vmi olyat tett, hogy nem lehet a nevén nevezni. Gondolom az is furcsa lehetett nekik, hogy Õ be sem költözött.
Blueblood
Bazeg gombóc kurva részeg volt tegnap is 😄

gduck
Beköltözhetne már pár évre egy börtönbe, ha ennyire szüksége van a bezártságra <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Blueblood
Beszarok, kb 31 percnél A-nak, meg kérdõjelnek hívják alekoszt. nem mondhatják ki a nevét 😮 😮 -.-"

Rash87
Sehinek meg a nevét nem fogják tudni leírni... Ez lesz a veszte 😊

Ki lesz a IX Párbaj gyöztese ?
Sehi (Italian Lover) 155
Kinga (Sensitive Princess) 48

tudom, hogy semmitmondó, de bízom ebben a statisztikában és, hogy hátha Kingából elegük lett az embereknek

igen, ezt jól látod egy az egybe Anikó, csak õ 4. lett az a különbség

ascii
igen, egyértelmû, h a nõk másik szégyene, Kinga fog visszamenni, ezt elkönyvelhetjük!

Szerintem az RTL, ha meg akarja tartani a jelenlegi már nem túl magas nézettségi szintet a hátralévõ két hétre, kénytelen lesz irányítani az esti szavazást és Kinga fog visszamenni. Seri eddigi szereplése nagyon hasonlít Anikóéra, abból a szempontból, hogy mindketten úgymond farvizen jutottak el a végjátékig. Az öt hónap alatt a játék szempontjából nézve említésre méltó dolgot szinte nem tett ( a nyerítésen kívül), Csabi nõi alteregója.
desigo
Õ is látja,hogy nélküle egy unalmas fos az egész...
igen büntetést kaphatott volna mindkettõ, de itt a VV5-ben nagyon el van eresztve a gyeplõ a játékosokkal...legkevesebb szankció ebben a szériában volt és sajnálatos tény

ascii
"Hát ez beteg" rovatunk mai ci(n)kke:

Alekosz-vissza-akar-koeltoezni-a-valovilagba.