ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnapi lilu megint hülye volt? azt mondja ma 5en alszanak már a villában
seri-feco-csaba-attila ez nekem 4...
kingától meg attila nevét vártam de végüis nembaj, annyit simán megtehetett volna ,hogy mindkét sráchoz fog szólni
a lényeg kiesett ez a hisztis ribanc 😄 ennek igazán örülök...
itt is lesz olyan majd ,hogy egykor villalakók fognak vissza menni ? (sztem cristofel-petit- tuti visszanyomják 😄
seri-feco-csaba-attila ez nekem 4...
kingától meg attila nevét vártam de végüis nembaj, annyit simán megtehetett volna ,hogy mindkét sráchoz fog szólni
a lényeg kiesett ez a hisztis ribanc 😄 ennek igazán örülök...
itt is lesz olyan majd ,hogy egykor villalakók fognak vissza menni ? (sztem cristofel-petit- tuti visszanyomják 😄
<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tegnap Kinga esett ki, nem Kinga és Vera, hahó!
Ha Fecó lesz a kiválasztott az viszi Attilát Attila vissza jön !
Ha Attila lesz a kiválasztott az viheti vagy Fecót vagy Verát !
Ha Vera lesz a kiválasztott akkor az viszi Attilát Attila vissza jön !
Ha Attila lesz a kiválasztott az viheti vagy Fecót vagy Verát !
Ha Vera lesz a kiválasztott akkor az viszi Attilát Attila vissza jön !
Sehi és Attila is komolyan üvöltözött Fecóval, mert arra ismét rájött az ámokfuthatnék, Vera nem piszkálta Attilát és mintha Csaba ellen kezdene orientálódni, Csaba pedig próbál nyitni Atesz felé.
Aréna szerintem már nem lesz.
Aréna szerintem már nem lesz.
Én nem láttam a tegnapi online-t, ha ez igaz, akkor ez lesz a menetrend, de az Arénában Attila védettséget szerezhet, sõt Fecó is, így korántsem biztos ez a verzió.
A tegnapi online tükrében, szerintem Fecó tuti Attilára teszi. Sehi és Attila valszeg Fecóra, Csaba és Vera egymásra. Így Fecó lesz a kiválasztott, nem csinál (még nagyobb)segget a szájából és Attilát viszi, aztán mehet haza szilikon nézõbe...😊
Akkor reméljük Vera védett lesz. Vagy ha mégis úgy alakul ahogy írod, akkor hagyja kint Atit.
Vagy Vera rakhatja még Attilára, sõt, de a lényegen ez nem változtat.
Szerintem így alakul a mostani kiválasztás:
Attila - Verára teszi
Vera - Csabára
Csaba - Verára
Fecó - Sehire
Sehi - Fecóra
Vera lesz a kihívó és Attilát fogja kihívni.
Attila - Verára teszi
Vera - Csabára
Csaba - Verára
Fecó - Sehire
Sehi - Fecóra
Vera lesz a kihívó és Attilát fogja kihívni.
Ezért nyeri Csaba a Való Világ 5-öt.
Ez hülye bazdmeg.
Valaki nagyon ráérhet. <#banplz>#banplz>
csaba 20 percnél érdekeset mond a párbajról, " ha én nézõ lennék, azthinném hogy az egész müsor kamu"
ezt reagálta seriék párbajára 😄
ezt reagálta seriék párbajára 😄
úgy tûnik te nem nézed a mûsort, vagy ha nézed akkor sem fogod fel mirõl van szó. Figyeld meg, h Anikónak mindig ez a kérdése ...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha valaki képes csak azért egy rakás pénzt elbaszni azért hogy valaki ellen szavazzon akkor nál valami nagyon nincs rendben akkor azok valami nagyon elvakult fanatikusok lehetnek !
Ez elmélet szerint Attilának semmi esélye sincs bárkit hiv ki mert ugyis ellene szavaznak és még Sehi is vissza menne ellene !
Ez elmélet szerint Attilának semmi esélye sincs bárkit hiv ki mert ugyis ellene szavaznak és még Sehi is vissza menne ellene !
Ez van ezt kell szeretni ez lett Péter és Kinga veszte a VV5-ben Attilán kivül ök ketten voltak a legnagyobb megosztó személyiségek !
Ök csinálták a showt a müsort Peti Kinga ellen esett ki Kinga meg Sehi ellen !
Ök csinálták a showt a müsort Peti Kinga ellen esett ki Kinga meg Sehi ellen !
Hat...
Homokot szorok a fejemre, Mekka fele fordulva imadkozom, ostyat teszek a nyelvem ala, simogatom Budha hasat, es megrontok nehany fiatalkoru fiut, egyszoval belatom tevedtem.
Tevedtem, tenyleg vannak, aki ellenszavaznak, vannak, akik kepesek valaki ellen kolteni a penzt.
Hisz, ha nem igy lenne, akkor egy Kinga, aki kiesik egy Seherezade ellen, hogyan tudta volna kinthagyni a Petert? Csak ugy, ha a Peter -Kinga parbajon nem Kingara szavaznak, hanem Peter ellen.
Igy belatom, tenyleg van olyan balga ember, aki kepes valaki ellen szavazni.
Mea Culpa
Homokot szorok a fejemre, Mekka fele fordulva imadkozom, ostyat teszek a nyelvem ala, simogatom Budha hasat, es megrontok nehany fiatalkoru fiut, egyszoval belatom tevedtem.
Tevedtem, tenyleg vannak, aki ellenszavaznak, vannak, akik kepesek valaki ellen kolteni a penzt.
Hisz, ha nem igy lenne, akkor egy Kinga, aki kiesik egy Seherezade ellen, hogyan tudta volna kinthagyni a Petert? Csak ugy, ha a Peter -Kinga parbajon nem Kingara szavaznak, hanem Peter ellen.
Igy belatom, tenyleg van olyan balga ember, aki kepes valaki ellen szavazni.
Mea Culpa
Hát ott megvan az a lehetöség is hogy Fecó menne vissza mert ki tudja milyen nagy roma tábora van fecónak + a Csabi fanok is Attila ellen szavaznának !
az,hogy elgondolkodik,azt úgyse fogjuk tudni😊
már nem lennének, ugyanis napokon belül vége, már nagyon nincs nézettségi szempont!
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Azt igérte hogyha ö lesz a kiválasztott akkor Fecó mellett Verán is elgondolkozik hogy kihivja-e !
Ahogy elnéztem az Online-t Attila Fecótól fél a legjobban de a játék szempontjából Verát tartja a legnagyobb riválisának !
Megnéznék egy Attila Vera párbajt mert akkor az RTL nagyon nagy gondban lenne hogy most kit küldjenek vissza !
Ahogy elnéztem az Online-t Attila Fecótól fél a legjobban de a játék szempontjából Verát tartja a legnagyobb riválisának !
Megnéznék egy Attila Vera párbajt mert akkor az RTL nagyon nagy gondban lenne hogy most kit küldjenek vissza !
Hogy Attila érvényesülni fog abban biztos vagyok! Elég értelmes!
Elobb nezd meg a musort, aztan nyilvanits velemenyt
Anikó mindig azt kérdezi valakitõl, hogy az erõviszonyok, hogy fognak változni a történtek után. Ez az egy stabil kérdése van.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szegeny Kinga. Matol alig latja valaki, ha hisztizik.
Ki fogja ezentul kiszolgalni? Lehet ehenhal?
Megfigyeltetek, hogy Lilu hihetetlenul reszrehajlo volt a parbajon? Mar-mar gusztustalan volt, pont ugy, mint Aniko a Belevaloban. O meg egyertelmuen allastfoglalt az Attila ellen. Lelkes amator
Ki fogja ezentul kiszolgalni? Lehet ehenhal?
Megfigyeltetek, hogy Lilu hihetetlenul reszrehajlo volt a parbajon? Mar-mar gusztustalan volt, pont ugy, mint Aniko a Belevaloban. O meg egyertelmuen allastfoglalt az Attila ellen. Lelkes amator
Remélem Attila betartja az ígéretét amit Kingának mondott mert ha nem nálam egy életre elássa magát !
+1+1+1+1+1+1+1+1+1..stb..😊)
kicsit nagyon... ezek a vv-t megjárt emberkék, de fõleg szandál, de végülis akármelyik, de ez most ily jelen esetben télleg abszurd, benn volt a lelkem 5 napig, és olyan kapcsolatra tett szert Kinga személyében, h azt halandó meg sem érthetné, ez a barátság barátsága. Röhej.
2 hét múlva meg már fel se fogják egymást ismerni az utcán.
2 hét múlva meg már fel se fogják egymást ismerni az utcán.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
szandika kicsit túlzásba esett
ha nem nyer Attila akkor sincs gáz mert sokan szeretik
Majka,Oli is érvényesült a VV után talán még jobban is mint a nyertesek.
ha nem nyer Attila akkor sincs gáz mert sokan szeretik
Majka,Oli is érvényesült a VV után talán még jobban is mint a nyertesek.
fõleg a tegnap éjjel után erõsen sanszos😊
Viszont most jóeséllyel Atti lesz a kiválasztott, és szerintem Fecót választja majd nem Verát.
Dya meg elnyomott egy diszkrét bazmeget..ezt tanulta a szép kis barátnõjétõl😊
mit fog érezni Atti,ki lesz vele?
Megmondom te dinka,felszabadult lesz végre,rájön,hogy milyen az,ha nincs a lelke kizsigerelve és pihenhet egy kurva nagyot😊
Nem csoda,hogy elvan kint a saját világában mindenféle terhes és felesleges kötöttség nélkül szabadon😊
Megmondom te dinka,felszabadult lesz végre,rájön,hogy milyen az,ha nincs a lelke kizsigerelve és pihenhet egy kurva nagyot😊
Nem csoda,hogy elvan kint a saját világában mindenféle terhes és felesleges kötöttség nélkül szabadon😊
Szandika, hogy megszerette Kingát...!
feature=player_embedded
feature=player_embedded
stream 02.12.-13.
http://www.youtube.com/watch?v=86Zc-R--uaQ&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=86Zc-R--uaQ&feature=player_embedded
Hany szazalekkal ment vissza seri?
Fecó olyan mint az RTL..megvágja a történeteket a saját elõnyére és nem látja át...
Attila:Jézusom Fecó,bevittél a csapdába😊
Attila:Jézusom Fecó,bevittél a csapdába😊