ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol a VV4-esek szerint Fecó szórakoztatta õket, hát talán valahogy nekünk nem sikerül olyan pillanatokat bevágni róla😄 amúgy a tegnap elõtti online-ban állat volt a csávó...vannak azért jó pillanatai

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

oóoó...valahol a kettõ között lesz jó?😊
wesker24
Az utolsó lila kendõ nagyon fel fogja zavarni az álló vizet aki meg szerzi az piszok nagy mázlista lesz !
deniro2
Gergõ ott cseszte el, hogy totál jelentéktelen volt, de Seherével viszont pont annyira viselkedett takony módon, hogy aki észrevette, hogy egyáltalán ott van, az is megrühellte...

wesker24
Azért moderáld magad még ha nehezedre is esik kiesettekrõl vagy jót vagy semmit se !
nem is baj, úgyis aludni akartam ma😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az a kemény, hogy amig a Hápi bent volt, addig még rajta is lehetett röhögni, mint nõi játékoson...pl amikor bebújt hallgatózni az ágy alá...

wesker24
Bazmeg Aréna akkor már ma Aréna lesz ?

Akkor ma Online adás nuku !

Ha holnap mutassák meg ki lett védett hu de meg fogják kavarni a dolgokat !
nagyon fééleeek...na utolsó gordon ramsey végre..😊)
jövõ hét vasárnap?..máris??
csávókám pont nem akart Segal 2 lenni és adni a vadállatot...valahol 2 pad közé esett..
Dency
Szerintem is cris meg peti hiányzik onnan a legjobban. Akkor még lehetett röhögni is az adásokon. De most....

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

ascii
tegnap volt a belevalóban ez a szerencsétlen sittes, meg a nyanya, akiért bement a villába, h rájöjjön õt szereti....tündérmese, de amugy hányok a sztoritól, szerintem Gergõtöl mindenki többet várt, sitt, meg drog meg világi gengszter, de még egy jó mondata sem volt.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

kill3r21
durva hogy ebbõl is az jön le hogy a szerkesztõk totál kinga gyõzelmére gondoltam
de most már megérdemelten Peti vezet😊

KI HIÁNYZIK A LEGJOBBAN?
Cristofel 31,3%
Dya 3,4%
Shadi 1,8%
Annamária 1,9%
Veronika 3,6%
Gergõ 5,3%
Péter 33,6%
Eszter 6,9%
Seherezádé 12,3%
Shadi rappelése hiányzik a legjobban <#mf1><#taps><#banplz>

a balfaszok tényleg Sehit rakták be Kinga helyett...😄😄😄 kiv vok észreveszik-e...XD vagy élõben is így hirdetnek eredmény XD
kill3r21
biztos kinga gyõzelmére gondoltak a szerkesztõk 😄
Jaja. Mondjuk én se vagyok oda érte, ha a buszon heringként kell pácolódni. Inkább futok.
jaja..én is...mert hát jogsija nincs,tömegközlekedéstõl meg kirázza a hideg...😊 ...emlékszel a játék elején mikor 14-n voltak minden helységbe be kellett menniük együtt egyszerre..ott is majd nem megpusztult...😊😊😊
Ki hiányzik a legjobban ?

Cristofel 39%
Dya 3,4%
Shadi 2,4%
Annamária 2,1%
Veronika 6,1%
Gergõ 6,2%
Péter 19,7%
Eszter 9,5%
Seherezádé 11,6%

Seherezádé ? ???<#confused><#falbav><#nezze>
Pl. olvastam valahol, hogy kurva sok pénzt taxizott el Pesten, mert emberfóbiája van.
Attila nem pszichopata...csak nem fejlõdtek ki vagy éppen torzultak a szociális képességei...ennyi...😊
ez = az
Szandika kurvára jó emberismerõ és a legjobb elemzéseket adta a VV4 ben is, de tényeg defektes. A legjobb példa erre, hogy amikor Alek visszament a párbajáról milyen mocsok szemét volt vele. Igaz annak ez elõzménye az volt, hogy Olivér kiesése miatt meghibbant és Béciékhez csapódott.
Jó ez igaz. A születésnapja a legjobb példa erre. De ott el is árulta, hogy nem szeretné levenni az álarcot, mert akkor látják a gyenge énjét. Attilában azt nem szeretem, hogy néha kegyetlenül meg tud bántani embereket, az elején amikor Fecóval nagyon jóban volt egy teljesen ártalmatlan szituációban úgy leugatta, hogy fogd be a pofád, hogy azt nem sokan nézték volna el neki, de Fecó értelmi sérült, így nem érezte a dolog súlyát.
hagyd már ezt a hülye dumát😄

Attila alapból pszichopata volt, amikor bement...azóta azért sokat változott elõnyére emlékezz vissza mennyire nem akart semmihez és senkihez alkalmazkodni...

Szandikáról eddig is tudtuk, hogy valahol defektes, úgy tûnik a nagy Olivér is egy nulla ezen a téren. 😄 Bár az utóbbi idõben Oli számomra kevésbé szimpatikus. A régi énjét hiányolom.

Olivér és Szandika miért spanolt le vele? Rejtély.
Láttátok a dührohamát, amit a folyosón levert. Kemény.
Egyébként Attila sokkal nagyobb játékot tolhatott volna, ha Eszter több hónapja kiviszi Kingát és kiejti. Kinga csak mételyezte Attilát és pszichopatává tette.
Fókuszban most lesz KINGA dühöngése.
Na de egyik mûsorban se volt ilyen klasszikus cigány. A megasztárosok viszonylag jómódúak voltak. Fecó viszont a szegényebb cigányok rétegének képviselõje, aki enyhe szellemi fogyatékosságával népszerû még sokak körében.
ascii
http://valovilag.hu/video/158321

ezt láttuk már?

én nem szeretném hogy Vera nyerjen...ennek egy oka van..és az még csak nem is ilyen erkölcsi,hanem mindössze annyi hogy nehezen viselném azt hogy Vera a gyõzelemre úgy tekintene : látjátok mindig igazam volt! én láttam jól! stb.. stb... pedig az esetek jó részében kurvára vakon volt a csaj...emiatt nem szeretném Fecót sem gyõztesnek+nála még ott van az is hogy ostoba na meg bólogató gép,álszent fasz..mondjuk az utcsó igaz Verára is...😊
ha Attila nem nyerhet mert túl megosztó akkor ilyen alapon ez a két emberke se nyerjen...azt mondom ha nem Attila,akkor legyen a mûsorhoz lényegében hozzá semmit sem tevõ Csaba...õ legalább nem mondogatná annyira talán hogy:ugye megmondtam...😊
Csaba fog nyerni egyébként, nagyon nagy esélye van rá.
ráadásul nõ még nem nyert...

En itt, a jatek vegen mar nem mondanam senkire, hogy barkit kinthagy, vagy barki kinthagyja.
Itt mar annyi mindentol fugg a dolog, hogy bele sem lehet gondolni.
Fugg az adott villahelyzettol, fugg attol, hogy ho vege, vagy ho eleje van. Fugg attol mi megy a tobbi csatornan. Fugg attol, ki kivel parbajozik. Fugg a musorvezetestol. Fugg az osszefoglalok osszevagasatol. Fug a hattermediatol, es fugg az alap "ki az eros" helyzettol.
Fugg meg attol is, hogy milyen feladatokat kapnak az utolso idore, es attol is, hogy kivel mit tervez hosszabb tavon az RTL.

Legkevesbe tolunk fugg, hogy mi kit szeretnenk gyoztesnek.
deniro2
Dehogy fognak szavazni... Ez a hatalmas (és szavazóképes) roma tábor még soha, egyetlen mûsorban sem jött be... Fecót bárki kint hagyja szerintem.

En nem gondolom ot gyengenek, mar elkepzelesem sincs, mi alapjan megy a "ki az eros" dolog.

Egyszeruen csak azt gondolom, hogy szegyen lenne, ha egy ilyen buta, egyszeru, bologato senkihazi nyerne, raadasul parbaj nelkul.
Ha mar nem Attila nyer, akkor mar inkabb Vera, o legalabb megdolgozott erte
De Fecót nehogy már gyengének gondoljátok. El se tudod képzelni mennyi cigány fog szavazni rá mobilról, Fecót a legnagyobb ostobaság lenne kivinnie akárkinek, simán döntõs.
Igen, a lila kendo rettenetesen bezavar most, es nagyon nagy befolyasa lesz a jatek kimenetelere.

Egyebkent Vera nem vinne Attilat, mert o annal racionalisabb, dontos akar lenni, es a szerinte legkonnyebbet viszi.

Sztem:
-Atti-Fecora
-Feco-Atti vagy Sehi
-Csaba-a sorrendje alapjan Attila, de itt a vege fele mar lehet Sehire
-Sehi-Csaba
-Vera-Csaba

En azt neztem volna meg, ha Kinga visszament volna esetleg, es Atti lila kendos lenne, Feco meg kivalasztott. No akkor kit vitt volna? <#taps>
Te mirol beszelsz? Mert en arrol a reszrol, mikor a betelefonalo kritizalta Kingat, miert nem Attilatol koszont el. Erre Aniko felhaborodva vedte Csabat.
Ha ez nem egyertelmu allasfoglalas, akkor mi?

Ugyhogy te nezd a musort rendesen, vagy ha mar nem erted, akkor adj ra tobb hangerot vazze.
pajti
Fecó ismét alakított. <#idiota> Szerencsétlen olyan ostoba.. Meggyõzõdése ha felemeli a hangját akkor biztos igaza van.

pajti
Igen, még ebben a hónapban bezár a bazár.

Tényleg már csak két hét van a fináléig? Most olvastam az Origo-n.

PSN ID: Lord_Mortanius

Krisztiam
hát jah amikor elköszönt Kinga Csabától, akkor Attila elment onnan a tv elõl, azt láttátok?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ascii
én is remélem h õk visszamennek, sztem az utolsó hétre, erõt adni a finalistáknak!

pajti
és Vera?

bocs vera 😄 megvan az 5 😄DD
aréna még lesz vagy most már az se lesz?