ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
nem tudom mi lelt, úgy 5 hónap után beírsz ide ilyen baromságot <#vigyor>#vigyor>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
te ezt tényleg elhiszed? 😄
- ez csak tv mûsor, nem valóság
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mekkora arc Balázs is 😄😄😄😄😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
mutattak mar allast? most kapcsolodtam be? esetleg fantomkepek nelkul?
egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy vera menjen vissza, egy kiállhatatlan, nagyképû, ellenszenves, irritáló stb ember, nincs pozitív tulajdonsága..
Yo, Bitch!
Glory, Glory Man. United!
vagy forditva....bár ahogy nézem rtl attila mellet van...
amilyen hülye leszarná
úgyis beindult a clubja😄😄:😄
Szerintem ki is tiltanák az rtlbõl.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
jó lesz ez reméljük
Attila elemébe van 😄D
Remélem Cris is hozzászól majd 😄DD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."