ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rituska es trollJanoka durvan pofara estek egy 76 km/h-s kamionnal szemben. <#action>#action>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Verának volt már súlyos depressziója saját bevallása szerint.
Most amúgy kellene egy jókora szünet a VV-nek mondjuk 3 év. És le kellene cserélni a rendezõ brigádot is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lázárra mondták ugyanezt,holott ugyanezt csinálta?😊..nem rémlik
Lázár Laci esete tudom, hogy más volt, de neki 1 nap bulizás kellett és máris rendbe jött érdekes módon...(lehet találgatni, hogy kamu volt a kiborulása vagy sem)
Ha eddig mindent kibírt Vera ezután se fog orvosi segítségre szorulni. Nem egy elmebeteg gyilkosról, csak egy sértett, taktikus és humort nem értõ, szeszélyes személyiségrõl beszélünk...Bár mutatott skizo jeleket amikor magába beszélt, meg amikor elhitte, hogy állandóan neki van igaza és mindenki szemét (beivódott kényszerképzet), de idekint szépen lenyugszik és majd az adódó lehetõségekbõl még jobban megszedi magát, mint itt bárki:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
csak fújja a saját hülyeségét, legalább elismerné a tényeket, de véletlenül se..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az tény, hogy itt tényleg túlzásba vitte a dolgokat
kikezdett Csabával, Attilával és még olykor Sehit is belevonta a történésekbe...
http://valovilag5.postr.hu/veranak-orvosi-segitsegre-van-szuksege
konklúzió: Don't feed the troll
nincs mit tenni
Fecó:persze,szerette az uborkát😊)
Kérdeztem Verától blikken: szerintetek?
"Vera! Néztem a bv-ban a szembesítésed a casting videóval! Ott elmondtad hogy anyagi és egyéb okok vittek rá erre!
Erre vártunk köszönöm hogy elmondtad!
De ettõl függetlenül, nem gondolod hogy a te szegénységi bizonyítványod, hogy elõször nem a családodhoz fordulsz ha gond van? Biztos segítettek volna, hogy tudsz így majd a szemükbe nézni??
Egyébként mint mondtad magadat adtad, ha ez télleg ígyvan, akkor hidd el változtatnod kell mert akkor az élettõl csak rosszat fogsz kapni....
Sok sikert (Azért remélem látunk még kevés ruhával és sok pasival)"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
eltûnt nagyon..
õszintén én janokátol is ezt a reakciót vártam, annyit azért tisztelek benne, hogy itt van és ugyanúgy próbál még ficánkolni..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."