ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Vera fényképe, mellette az Oscar-díj!<#taps>#taps>
4ben Flores...
http://www.youtube.com/watch?v=sPdOn7ZHNZg&feature=player_embedded
© bigoldman
2012. feb. 18. 21:40 | privát | válasz | #127623
En a parbajon a 75-25 aranyt tartom realisnak Attila javara. Ez meggyozo lehet meg a bentieknek is.
Ha nem igy lesz, vagy nem hasonlo az arany, akkor valamit en elneztem, vagy rossz orszagba szulettem, vagy rosszul szocializalodtam
bocsánat
kötekedsz velem?..és beismered?😊
Visszaküldésrõl beszélnek, érdekes....
Ez az utolsó szempont, amit figyelembe vennék ilyen helyzetben.
Szerintetek ki érdemelné meg a nyereményt??
Én szerintem Fecó és Csaba!
Fecó a család miatt, Csaba meg nem tünt egy gazdag gyereknek...
Attinak nem adnám mert szerintem van pénze, Sehi meg plesztikára költené....szerintetek?
Mikor lesz kiválasztás/kihívás?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
õ miután érezte azt, hogy semmit nem ér a bentléte nem az elképzelései szerint alakult a villalét, ráadásul sorra égette magát (amit õ is érzett), akkor szépen elõállt egy indokkal...(mondjuk az nem tûnt megjátszottnak amikor az oldala fájt még kórházba is vitték, de aztán ki tudja nála nem lehet tudni)
szóval õ nem hiszem egyébként, hogy ezzel szimpatikusabb lett volna a nézõk szemében ez az agresszívan kiütjük, meg lezúzzuk õket módszer. Az a helyzet, hogy Lázár úr eléggé nyers és primitív módon fogalmazta meg, mig Attiláék stílusosan játsszák ezt a játékot és nem háborúnak fogják fel, mint anno Laci
Meg a "buszkesege" miatt nem kert segitseget a szuleitol, inkabb elment castingra. Jajj, total vicc ez a "no" agyilag (is). 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D