153993
ValóVilág 12

• Fantasico
    Sajtika már másodszorra bukott meg nagyon csúnyán. Ez milyen ember másodjára esküdött meg olyan dologban a gyerekei életére amiben másodszorra is hazudott. Úgy látom nem sokat jelent számára a család és a gyerekek, undoritó egy féreg ilyen dolgokban a saját gyerekei életére szemrebbenés nélkül megesküszik és teljesen egyértelműen tudja hogy hazugság volt. Undoritó!!!
  • kill3r21
    stream: szerintem Sajti lebukott hogy hazudott, Márió nekifeszült
  • kill3r21
    hát én szanaszét nevettem magam mennyire buták, de azért kicsit pozitivabban vágták össze mint valójában volt :D
  • Fantasico
    Ez a senkiházi Barna és a semmiről órákig beszélő hányingerkeltően mű, mesterkélt, ultragagyi Kriszti, nem tudom mit képzel magáról, nagyon keménynek hiszi magát hogy a mosókonyhában Barnának fikázza és ócsárolja Melinát ez a szerencsétlen félkegyelmű gyökér, elhiszem hogy fáj neki hogy semmilyen téren nem ér a közelébe Krisztike, mivel agyi kapacitása fényévekre van, amig Krisztinek egyetlen őszinte és emberi megmozdulása nem volt az ittléte alatt csak ez a mesterkélt szinészkedés és helyezkedés, addig Melina teljesen reálisan látja a dolgokat és soha senkit nem beszélt ki és árult el. Ezt a szánalmas gyökér nőt és Barnát már remélem nem sokáig látjuk a villában, Krisztit egyből vihetik és beutalhatják egy pszihiátriai kezelésre Barna meg mehet ahova akar, nagyot fog nézni mennyire rühellik kint sok pozitiv dolgot nem fog kapni idekint az emberektől, de ezt érdemli ez a szarházi utolsó tróger.
  • Fantasico
    Sajti és Barna hatalmas taktikai és globális megbeszélésén a szaunában Sajti " Én nem gondolom hogy a másik oldalon bárki is erős lenne" Barna "Nem is tudom mitől kéne félnem, mindig az őszinteség a kifizetődő". Atyaég ezt a két agyhalottat, nem Sajtika nem erősek azért jöttek eddig 4-ből 4-szer arról az oldalról a párbajról, két ilyen menthetetlenül vak embert öröm lesz nézni a fejüket amikor szembesül az igazsággal és az utca ajtóval ez a két senkiházi.
  • beby44
    Én majd hastag Marióra meg a többi IQ Fighterre leszek kiváncsi!!Márió szerint a nomád egy afrikai tőrzs!!Ahogy a Bv -be levezette erről a "szisztematikáját" vicc!!
  • Fantasico
    Nem láttam élőben sajnos, mert reggel 6-ig néztem a streamet, aztán még hajnalban befilmeztem, és csak most keltem fel, de most belőttem a streamet majd visszanézem a dolgokat. Tegnap is volt egy két tűzforró elszólás Kriszti, Barna, Sajti és még nem is tudom ki volt ott talán Márió és Lissza mindenesetre azon tanakodtak hogy az ejakuláció vagy az evakuláció a jelentése az élvezés, elélvezés, de többen vátig álitották hogy bizony az evakuláció az, na azért ez a nem mindegy.
  • kill3r21
    Fantastico, rád gondolok mikor Kriszti van a tanároknál, szerintem kiakadsz xD
  • kill3r21
    iskolahét, bekapcsolok Melina vaktérképnél épp nem tudja hol van Budapest xD
    Ilyen van? xD
  • Fantasico
    Piros teljesen elvesztette a hitelességét már amikor Melina ellen fordult, onnantól kezdve leirta magát, egy olyan ember ellen fordult aki a kezdetektől fogva mellette volt és mindig kiállt mellette, soha nem beszélte ki, egy szót nem mondott soha vissza senkinek, és mindig reálisan a legésszerűbb tanácsokat adta neki. Erre az volt a válasz hogy totálisan ellene fordult és tegnap már azt tervezgette hogy rakja ki majd Melinát és Danit a következő kiválastásnál csak azért mert Melina kérdőre vonta miért Renit viszi ki és miért hisz mindig Barnának, Piros magának kereste a bajt, egyáltalán nem tudom sajnálni, aki másnak vermet ás...
  • kill3r21
    van reddit oldal? :D
  • beby44
    Csodálkozni fogsz de mindenképpen Pirocsuj ellen szavaztam volna vihette volna pszihopata Krisztát vagy a hastag szisztematika Máriót is párbajozni!!Egyedül akkor szavaztam volna Piros melett ha kiviszi a Barnát!!!!!
  • kozi001
    Sztem itt rendesen benne volt h Barnán akartak ütni egyet az emberek. Ahogy a redditet meg a facét nézem.

Meg valszeg túl magabiztosan rakatta másodjára magára a jeleket.
    Egyszer bejött, de Reni azért nem Anita. Olyan-amilyen, lábát nehezen zárja össze, de egy jóindulatú nő.

Viszont ahogy látom a hangulatot ha Reni ezek után mégis kavar Barnával, akkor neki is lapát...

Személy szerint Reni már előtte a puskaporát, majd vmit elszüttyög Meliékkel.

Pirossal viszont már tényleg jó lenne egy Jöttem, Láttam, Buktam.
    De azt Anikó vezette és már egy műsorvezető sincs, aki két kérdést fel tud tenni, csak ezek a kínos Énb-s menekültek.
  • beby44
    Azért ez a Puskás egy élő adás párbajára felöltözhetett volna.Melegítőbe nagyon durva!!
  • beby44
    Pont ezért szavaztam Renire.Nem melette hanem,hogy Pirocsujj kiessen!!Nagyon elszállt már magától,hogy ő mindenkit kivisz meg kinthagy!!Meg undoritóan viselkedett Melinával is!!Őt már csak a Barna érdekelte szart a barátaira!!Igy lehet pofára esni jó magasról!!!
  • Fantasico
    Semmi különös nincs Reniben, ez arról szólt hogy Piros, hülyeséget hülyeségre halmozott, és komoly igazi kapcsolatokat dobott el a söpredékek miatt, úgyhogy nem is igazán Renire szavaztak ennyien hanem rengetegen szavaztak Piros ellen mivel elképesztő csalódás volt a nő az elmúlt pár hétben.
  • Fantasico
    Barna már igyis úgyis végleg elvágta magát ebben a játékban, aligha van olyan játékos aki ellen visszamenne.
  • kill3r21
    azért a történések ellenére én azért nem értem mi van Renibe
  • beby44
    Mondtam,hogy kiesik ez az idióta Pirocsujj!!Alig várom az összefoglalót,hogy lássam Barna fejét!!Nem kell nagy mellénnyel jeleket pakoltatni magunkra meg hajtogatni,hogy mindenkit kiviszek és kinthagyok!!Pont ahogy a Dani is mondta valamelyik összefoglalóba!!Hál istennek,hogy kiesett Pirocsuj!!!!
  • kill3r21
    pont az látszik rajta hogy most esik le neki, most ha megy Reni felé akkor vágja el magát xD
  • Fantasico
    Barna feje óriási, ha most se kezd neki leesni mennyire vakon van, akkor soha.
  • kill3r21
    azért hogy oda volt készitve Petinek a piros kendő xD

na most Barnamaci kit fog megdugni? :D
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2023.01.07. 22:53:50
  • kill3r21
    az komoly :O
  • kill3r21
    egy szerelmes embernek megmondod hogy a szerelmed tárgya egy tré alak, akkor az a barát ellenséggé válik, ez most az iskola példája ennek a helyzetnek.
  • Fantasico
    Krisztit bassza már valaki fejbe egy rozsdás lapáttal. Ez a nő hányinger!
  • kozi001
    Pasiért párbajoznak a csajok. :D
    Na ilyen se volt. :P
  • Fantasico
    Piroska és az agyhalott új barátai már azon tanakodnak, hogy a következő kiválasztáson hogy és mint tudnák Melinát kitenni, vagy Danit, de Piros erősködik, hogy Melinát kell kirakniuk legközelebb, Piroska, Piroska nagyon nagyon elgurult az a bizonyos gyógyszer, először is még szombaton van egy párbaj, amit Piroska kisasszony biztosra vesz hogy megnyer és visszajön és végre együtt lehet a hőn áhitott szerelmével, de vannak itt kisebb nagyobb bökkenők, egyáltalán nem venném biztosra hogy Piros nyer holnap, de ha nyer is, és utána Melinára vagy Danira teszik a legtöbb jelet, az nem jelent semmi mást csak hogy párbajra mennének az nem azonos azzal hogy ki is esnének, márpedig meg vagyok győződve arról Melina vagy Dani ha ki lennének választva, akkor szinte bárkit vinnének a tróger másik brigádból, szinte bárki ellen biztos visszajönnének. De a leggyönyörűbb az lenne ha Barnát vinnék aki abban a hitben van hogy hihetetlenül erős, és Meli és Dani is szarrá verné azt a szerencsétlen vakon lévő bájgúnárt a párbajon. De még az is lehet hogy a sok gyökérség miatt amit Piros az utóbbi napokban megint művel ezzel a Melina és Dani elleni szövetkezéssel annyira fel fogja bosszantani a nézőket, hogy már holnap este otthonról nézheti a TV-ben a Barnácskáját.
  • Fantasico
    Kriszti is repülhetne már, mert tömény hányinger a csaj, a szinészkedésen, meg azon kivül hogy mindig mindenbe belepofázik amihez semmi köze, semmit nem csinál, illetve Melinát fúrja Pirosnál éjjel nappal hogy végleg elmarja mellőle, közben alig lehet látni Krisztike fejét mert nyakig a Piros seggében van, de lassan derékig, oltári gusztustalan féreg ez a nő, remélem nem sokáig kell itt nézni mert ahogy azt már korábban többen is irtuk kényszerzubbonyban és sárga házban lenne a helye.
  • beby44
    Remélem kiesik Pirocsuj!!Kiváncsi lennék a Barna fejére ha nem ő menne vissza!!Tegnap a Melina elmagyarázta neki,hogy hülyének nézi Barna!!Nagyon okosnak tartja magát Piros szerintem meg tök hülye!!Melináról változott a véleményem előszőr unalmasnak gondoltam de a lányok közül messze ő a legnormálisabb!!Pirost sose bírtam folyamatosan siránkozott na meg amit most csinál!!Társkeresőbe ment vagy vv nyerni????Nevetnék ha Reni menne vissza!!Meg ugyse nyeri de legalább Pirocsuj kiesne!!!Olyan bátran rakatja magára a jeleket jól pofára eshetne!!
  • kill3r21
    most hogy másodjára Dugott Barna és Piros, igy már egyértelmű hogy Barna ezt azért kezdte el mert érezte hogy Reni lesz a soros és hogy ha piros lesz a kihivó akkor őt nevigye. ha ez tényleg igaz, akkor nem olyan hülye az a gyerek. Így win win szituba van lényegébe, pi*a is van és párbajoznia sem kell.
  • Fantasico
    A benti nők Melina kivételével annyit nem érnek mint amit lehúzok a WC-n. Egytől egyig agyhalott, selejt, tartásuk nulla. De az a durva hogy Barna még náluk is lejjebb van minden téren, annyira beképzelt és öntelt, ráadásul nagyon sokszor olyan minősithetetlen hangnemben beszélt Renihez, ami teljességgel megengedhetetlen és ahelyett hogy elnézést kért volna csak röhög az önelégült fejével, annyira a legalja ez a gyerek, ráadásul gyáva is mert többször mondta Ő bizony biztos a leggyengébb ellen menne párbajozni, ami abból a szempontból jó hir hogy ez a szerencsétlen barom magát tartja az egyik legerősebbnek és Danit az egyik leggyengébbnek, ha valamikor ez a párbaj összejönne nagyon örülnék, mert Dani olyan szinten szarráverné Barnát a párbajon, hogy öröm lenne nézni.
  • kozi001
    Én Pirosra szavazok. Kiváncsi vok h:

1. Hogy meddig van arca elmenni ennek a hímringyónak.

2. Mennyire tudnak vakok lenni a benti nők.
    Akik ahelyett h átbeszélnék a trükkjeit, füllentéseit körberöhögnék.

Most kvázi egy Barnáért párbajoznak a csajok...

Na ilyen se volt még..
  • Fantasico
    Persze Én sem szeretem Renit, de Pirostól azért jóval többet vártam volna mint a játék szempontjából mint emberileg, számomra Ő is leirta magát, nem szeretem azokat az embereket akik A-t mondanak de közben B-t cselekednek, jellemtelenségre utal, és saját magát járatja le miközben szavahihetetlenné is teszi magát. Hányszor hangoztatta igy kiviszi a Barnát, meg úgy kiviszi, meg ráteszi ideteszi odateszi, de azért minden adandó alkalommal enyelegnek meg összebújnak Piros ezzel végleg elvágta magát hiába megy vissza erről a párbajról utána már csak súlytalan játékosok ellen menne vissza, ilyen Márió, Lissza, Barna és Sajti ellen visszamenne mert ezek már vagy totálisan lejáratták magukat ilyen Barna és Sajti ők lényegében szinte bárki ellen kiesnének vagy Márió és Lissza ellen tudna még visszamenni mert ez a két szerencsétlen hülye azt se tudja milyen rendezvényen vannak, azt imádom a legjobban amikor esténként Márió agyonfényezi magát mennyire érti és átlátja a játékot, ehhez képest a legrosszabbul informált és legostobább játékosokhoz képest is 2 nap hátrányba vannak információk terén, nem mintha tudnának vele mit kezdeni mert kb a két embernek együtt van 30-as IQ-ja.
  • kill3r21
    Egyetértek részben, viszont én valahogy úgy vagyok most Renivel hogy tényleg elég aljas tud lenni, csicsereg jobbra balra, elmondták ezerszer hogy fogja vissza magát kicsit Barnával kapcsolatba, de ahogy pöcs közelbe van csak az számít...szoros párbaj lesz az tuti
  • Fantasico
    Piros egyre unszimpatikusabb, hülyeséget hülyeségre halmoz, lassan 2 hete totálisan maga alatt ássa a fát, azt se tudja mit csinál, illetve Melinával is hogy viselkedett, viselkedik, az egyetlen normális és következetes embert is elmarja maga mellől ráadásul Meli volt az egyetlen aki végig támogatta eddig és soha semmit nem beszélt ki róla. Remek új barátokat szerzett az agyhalott kretén Márió és a duplanulla Lissza illetve a full bolond Kriszti személyében, remélem szépen sorban hullanak az előbb felsoroltak mint a legyek mert annyira súlytalanok, hogy az fájdalmas. Eddig ez lesz az egyetlen párbaj ami teljesen érdektelen és jellegtelen, teljesen mindegy ki esik ki és ki megy vissza igazából az lenne a legjobb ha mind a kettő kint maradna, legalább haladnánk előre még igyis annyi töltelék van bent akik semmit nem csinálnak csak az oxigént szivják el a többi elől. Márió, Lissza, Barna, Sajti, Kriszti, Reni, Piros abszolút hulladék kategória. Meli és Dani a legnormálisabb még mindig, de abból a kettősből is Melina a normálisabb.
  • Zs0lt1
    Na Reni kiesik :D
  • kozi001
    "Okos vagyok, csak nem érdekelnek ezek a tanult dolgok."

VV11 Márió 2023
  • kill3r21
    Most Bibi előtte Anita esett ki
  • Ironman2
    Hali! Nem követtem az adást,az online-t is lemondtam,kik estek ki idáig? Hallom a kedvencetek most távozott :))
  • kill3r21
    nagyon veszélyes ami most bent megy, beszarsz :D
    Ilyenkor nagyon érzem hogy mennyire nem való már nekem ez a fajta buli dolog :D Anno mi is igy toltuk :D