153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    Renike kerdezi Zsutol, hogy mit fog elerni az eletben...nos, pont a sztriptiz tancosno beszel, akin ki tudja hanyan mentek at, az lehet, hogy egyik eszleny se fogja semmire vinni, hacsak meg nem nyeri valamelyik a 36 milkat, viszont Zsunak legalabb van egy normalis. fizeto allasa, ami nem sztripbol all...
  • IXEMGabeo
    Reni ugy gondolom, hogy megerett a szivlapatra ezutan az OF utan...

mar vartam h ezt kimondjam regen is mennyit szivlapatoztunk:)
  • IXEMGabeo
    orulok, hogy megvagy mester:)
  • nordan
    persze,hogy köze nincs az úriemberséghez,de egy nő tartsa már magát annyira,hogy nem baszatja meg magát 3 emberrel 3 hét alatt
  • Ironman2
  • kozi001
    Ez a szánalmas gyökér meg úriemberségről beszél. A kutyámban több van, mint ebben a retardban...
  • nordan
    nem csípem a fazont,de ebben igaza volt.....szánalmasan viselkedett a kiscsaj
  • kozi001
    Jaja. Mehet nemsoká a csoki szeretője után...
  • kozi001
    Szólt valaki a füstösnek, hogy vége a vv-nek?
  • wesker24
    Itt vagyok nincs semmi gond csak ugye el vagyok havazva mert annyi a Munka meg aztán elég sok mindent Közbe jött ugye, meg aztán bele szoktam nézni az adásokba hogy mi a Helyzet ! Amugy mindjárt frissitem a Bannert ! Talán most már egy kicsit több idöm lesz ezekben a napokban !
  • Ironman2
    Wesker azért nyomhatnál már pár szöveget a VV9-ről,meg amúgy az egész műsorról,olyan mintha nem is itt lennél velünk mint házigazda.VV Vivien kiesett,amúgy tudod? Igaz én meg nem voltam a 7-es 8-as szériában itt,de a topiknak nem én vagyok a házigazdája,hanem te.Azért annak idején többet voltunk együtt,mindig kommentáltál,sőt az iskola hetek alatt voltak feladatok is emlékszem rá,igaz át kellett ahhoz menni másik topikba.Még játékokat is sorsoltál köztünk jó kis feladványokért?
    Mi van veled? Törd már meg a csendet!
    Ennyire nem tetszik a VV9,vagy nem érsz rá?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.12. 02:24:47
  • IXEMGabeo
    Roland dumaja nem tetszett a vegen mar annal is inkabb, hogy megmondta h nem fog beleszolni Lacika jatekaba, erre most pont azt tette es szo szerint remeg azert, hogy Gregeket buntetgesse...holnapiban megint kicsit elvetik a sulykot...mindezek ellenere Reni is szeret martirt csinalni magabol, mert, ha valami nem az van, amit o szeretne akkor rogton balhe van
  • Ironman2
    Hagyjuk! Szerintem meg amit Roli,és Lacika lenyom,kicsit túl lett tolva a komolyság felé.Nekik kellett volna lazábban,és szórakoztatóbban adni az egészet.Persze hogy nem fogják tolerálni a többiek.Csoki is megmondta a véleményét róluk a Belevalóban,és jól is látta a helyzetet.Reni nagyon jól csinálta a szaunában a szinkronizálást,jókat röhögtem rajta.
    Vasárnap Adri lesz a kivalasztott!
  • IXEMGabeo
    Lacika teljesen korrekt volt es jol kezelte a helyzetet, Reni eltulozta a hulyeseget aztan pedig martirt csinalt magabol...lehet hogy mindig szinte a kozeppontba akar kerulni, de egy ido utan mar sok ...
  • nordan
  • Ironman2
    Reni milyen showt lenyomott a szaunában,végre valami szórakoztató is volt a mai műsorban.Csoki a Belevalóban,most kezdődik.
  • Ironman2
    Ez a királyhét idáig rohadtul unalmas,kár is volt Lacikára bízni az uralkodást,ezt be is látta ő is a mai adásban.Mehetnének már a levesbe Rolival együtt,meg a Hunorka is.Semmit se tudnak szórakoztatni.Kár hogy Csoki kiesett,mekkora műsort tudott volna most csinálni,még talán Greg is.
  • IXEMGabeo
    az o eseteben realis az 5-os szam:D
  • Ironman2
    Majd meglássuk!
  • Fantasico
    Reni szerintem is egy nulla, agyhalott buta primitív proli, aki ráadásul még nagyon csúnya is, ráadásul feltűnési kényszere is van, nem hogy nem erős, de pokoli gyenge inkább, nála szerintem még Greg is erősebb annál a brigádból, meg persze Zsu is aki talán még Gregnél is erősebb, szerintem abból a hármasból Reni a leggyengébb. Adri, és Lacika aki számára még talán fogható lenne, bár necces, az összes többi bentlévőtől nagyon simán kikapna.
  • Ironman2
    Majd meglássuk!
  • kozi001
    Reni erős? Muhahaha!
    Lassan Adrit se hagyná kint.
  • Ironman2
    bullshit az utolsó mondatod! ez nem így működik! engem mindig előnyben részesítettek bárhol is voltam,mert a szakemberre mindig szükség van,saját tapasztalatomból tudom!
  • IXEMGabeo
    ha Reni tenyleg lecsicskazta es szabalyt szegett ilyenkor nincs mit csodalkozni a kollektiv buntetesen...

amugy Lacika reszerol ugy lett volna korrekt, ha nem a Roliekat teszi meg kancellarnak, Hunort 1. szamu alattvalonak, de nyilvan akikkel joban van azokat teszi meg pozicioba...

sajnos a valosagban is ilyen, ha egy szakember jo valamiben nem biztos, hogy megkapja a poziciot, ha valakinek a rokona vagy baratja befurakszik ele
  • IXEMGabeo
    Lacikanak milyen szep fekete koronaja volt:D
  • Ironman2
    László királyunk holnap begurul,remélem felad mindent,és kizárják a játékból.
  • Ironman2
    Reni nagyon erős,bárkit kinnhagyna.Benne lesz az első háromban simán.
  • Ironman2
    Erről nem is volt szó,kihagyták! Az is lehet most lesz a belevalóban.
  • IXEMGabeo
    Most ez mi? Tenyleg ennyire rosszul lett?
  • IXEMGabeo
    Gregen lepodtem meg h legetto gyokerezted...

Reni amugy cigo, de ahhoz kepest jol beepult, de mar ideje lenne parbajoznia
  • kozi001
    A Renire? Hát a szóhasználatából, ahogy nagy haverja volt a szintén taszító Radicsnak és ahogy a szintén 8kerben nevelkedett Csoki nagy "szerelme" volt...
  • IXEMGabeo
    ez a getto gyokerek honnan jott?:D
  • kozi001
    Az a baj h Zsu elkötelezte magát emeltet a szerencsétlen Sellő mellett. Valszeg miatta sem szólnak egymáshoz Rolival.
    Még változhat talán a helyzet ha a gettó gyökerek majd kitakarodnak(Reni, Sellő)...
  • Ironman2
    Király hét lesz Lacikával! Én bízok benne hogy végre valami szórakoztatót is látunk tőle.Bele kell nagyon húznia neki,ha legalább fel akar jutni Greg,Zsu,és Reni szintjéhez!
  • Ironman2
    Roli azért csak folytatja a taktikázást! Szegény már nem tudja hogy kit folyásoljon be,persze hogy a napraforgó Adri a választása.Adri meg adja az infokat ide-oda a két tábor közt,jól megkavarva mindent! Közben jól elárulta társait! Na pont ilyen kell Roli mellé.Mehetnek a süllyesztőbe! Ha ezt Zsu,és Greg,Reni megtudja,akkor szétszedik a csajt!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.10. 01:47:21
  • IXEMGabeo
    pedig joban lehetnenek, amikor Roli bekoltozott ugy tunt, hogy Zsuval egy huron pendulnek...Zsu akkoriban meg Greggel se volt tul joban egyedul volt, Radics szekalta Roli pedig rogton meghallgatta es jol elbeszelgettek. Fura, hogy utana teljesen atfordult a kapcsolatuk es valoban a hazugsagvizsgalo volt a fordulat Roli szemeben...Zsunak nem ot kellett volna vinnie, de legalabb megprobalta, Ebbol is latszik h Roland ertelmes keretek kozt taktikazik es probalkozik legalabb. Szerintem a kinti eletben joban lesznek buliznak egy nagyot aztan mindenki megy a dolgara...
  • argo001
    Ja, hogy még mindig ezen a baromságon rugóznak...
  • kozi001
    a hazugság vizsgálóval.
  • argo001
    Zsu mivel bántotta meg ennyire Rolit?
  • nordan
    lol