ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt viszont nem értem, hogyha akkora gondok vannak, hogy a kilakoltatás fenyegeti õket, akkor miért, és mibõl tudtak milliókért szavazni Fecóra
Ramadamammy rapidrandi
Glory, Glory Man. United!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ha Alektól elveszik a nyereményt, és megpróbálják , az biztos, az akkor sem egyenes út ahhoz, hogy Jerzy nyerjen.
És valóban, aki Alekra küldött szavazatot, az Alekra küldte, nem az elsõ helyezettre, hanem Alekra. Ezért, ha Alektól elveszik a nyereményt, akkor jogos a felvetés, mi van az Alek szavazatokból befolyt összeggel.
Nem vagyok kárörvendõ, de sokat megért Fecó párjának a feje , mikor meglett az eredmény.
Amit szeretnek még látni a VV5-ben :
-Láttam Kinga fejét mikor kiesett,láttam mikor most Fecónak drukkolt, és õ is kiesett, és látni akarom mikor Csaba nem nyer.
-Látni akarom, mikor Csaba esik ki elõször a döntõben, és látni akarom, mikor Attila jön ki a villából utoljára.
-Látni akarom, mikor a döntõ utáni belevalóban Kinga már puncsol Attilának, de õ magasról tesz rá.
Ha ezeket ma láthatnám, elégedetten hajtanám le este a fejem <#pias>#pias>
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Amúgy meg yeah, kikerült a képem az Index.hu-ra:
link
Elsõ Attis kép
A lényeg, hogy Alekosz élõ szerzõdést szegett meg, ezért az RTL mindenképpen jogosan indít pert ellene.
46%
37%
17%
Remélem ma is úgy fogunk örülni, mint tegnap. Jó lenne, ha 1 éven bellül 2x nyerne olyan, aki meg is érdemli, mert szórakoztatott minket.
Mondjuk Attila klasszisokkal értelmesebb mint Alekosz.
Õ csak bent volt szórakoztató
a nyereményt nem az RTL fizeti hanem szponzorok....az autót a chevrolet,az utazásokat egy iroda adja..a házat valami lakópark zuglóban...a pénzt meg a KÖKI terminál...szal az RTL-NEK EGY FILLÉRJE SINCS A NYEREMÉNYBEN....!!!!!
tegnap pont odanyomtam az rtlre és látom a verseny állását
77% vs 23%
aztán látom attila és fecó volt versenyben!
És bejött amit mondtam ,hogy ha fecó atti val párbajozik akkor tuti 70%-al minimum veri ezt a rohadékot 😄DD
Alekosz szerzõdést szegett, aminek következményei vannak. És jogos az a felvetés is, hogy visszajár e az sms ára annak, aki Alekra szavazatt, ha megfosztják a nyereménytõl Alekot.
Az igazságos megoldás az lenne, hogy Alekoszt a nyeremény értékére + egyéb költségekre kéne beperelni a Reteknek, és ha a bíróság ezt megítéli, akkor Aleknak vissza kell fizetni forintosítva a nettó 50 millát, Jerzy meg kaphatna egy ingyen forgatást Kovinál.
Én is csak egyet küldtem tegnap este és az nyert akit szerettem volna hogy nyerjen <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Glory, Glory Man. United!
Azért ne ez a tükörbarát gyerek vigye már el a nyereményt, aki nem csinált semmit bent. Egyébként, ha Alektól elveszik a nyereményt, akkor az sms-ek árát is térítsék meg, amit Alekra leadtak.
- Hát, elõzõleg is nagyok voltak, most még nagyobbak... áldjon meg a jó Isten!
😄😄
Birka: Akkor a druszám vagy!
<#taps>#taps>
http://www.pixter.hu/video?id=33819