ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sok sikert, hívd el randira!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
Hát nemhinném hogy kamu, Annamari! 😄 Elég sok saját képe van fent...😊
desigo
vvbõl nem lett pénze most politizálni ment <#levele>

VV Laci: Bejutunk a Parlamentbe

ránéztem a naptárra,hogy nem-e április elseje van...
Rash87
s ki az a naiv,aki a 5 fb-os profilt mindent elhiszi,akihez Knapp Attila neve van csatolva? 😊

Glory, Glory Man. United!

kill3r21
gyerekek egyik kedven villalakónkal csetelek épp 😊
nah ki találja ki? 😄
deniro2
Attól, hogy fukar, hülye még lehet...😊 Az se sokkal jobb pénzügyileg... 32 évig volt fukar a játék elött és ez pont a nullára volt elég...😊

1. Igaz, de hogy tud többre értékelni egy üresfejû hülye picsát egy olyan nõnél, aki tényleg önmagáért szerette és nem a hírnevéért.

2. Ez tényleg baromság. Alek nagyon fukar ember, nem hinném, hogy ok nélkül szórná a pénzt.
elõtte sem tudott a nõkkel zöld ágra vergõdni ne képzeld már bele ebbe is a pénzt...

meg ez a mindent bukni fog elmélet is baromság...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alekosz egy hülye fasz, hogy nem tud normálisan bánni ezzel a nõvel. De hát ilyenek az emberek, a pénz megváltoztatja õket, nem éppen elõnyükre.
És az a szõke csaj pont halálosan szerelmes Alekba.Ugyanmár! Az is otthagyja miután mindenét el fogja veszteni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

deniro2
A Don Juan...😊 Jobban tenné Alekosz, ha megbecsülné a csajt, mert nem sokára lecseng a felkapottsága, a lét viszi az rtl, a csajok meg pont annyit fognak majd foglalkozni vele, mint a vv elött: semennyit...😊

Tünde el akarja dobni magától az életét. Alekosz hûtlenségét már nem bírja elviselni. Eddig is sokat nyelt az egykori biztonsági õr nõügyei miatt, de mindig abban reménykedett, hogy ezek amolyan kirakat-szerelmek.

- Mindig azzal a szõke senkivel van! Állandóan Bettyhez hasonlítgat. Közölte velem, hogy nagyon szeret, ugyanakkor azt szeretné, ha soha többé nem keresném és keressek magamnak mást. Egyértelmûen kidobott engem. Ennyire nem kéne bunkónak lennie velem szemben! Én a fenekét is kinyaltam hat éven keresztül, a szívemet, lelkemet kitettem érte, és ilyen méltatlan módon kidobott - fakadt ki az Új Ásznak Tünde.

A lap természetesen megkereste a hûtlen Alekoszt is.

- Biztosan nem mondta komolyan, hogy öngyilkos lesz! Az lesz a legbölcsebb, ha senkivel sem maradok párkapcsolatban. Nagyon kikészít már ez a helyzet. Nem tudok mit tenni, mindkettõt nagyon szeretem - fûzte a történtekhez a VV4 gyõztese.

http://www.stop.hu/bulvar/alekosznak-ennyire-nem-kene-bunkonak-lennie/1006557/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

😄 hát szerintem pipa is balázs! rengeteget keres oroszoknál, sajnos a karierjét félretette a pénz miatt! talán õ volt a mostani magyar válogatott 1 ik leggjob játékosa, és ott hagyta a psv-t, egy nemzetközi szereplésen is helytálló csapatot, jó pár millió euroért! rengeteget keres most oroszokonál, neki 50milio forint az semmi, az ottani fizetéséhez képest!!!!!!!!!!

nem értettem itt félre semmit, csak olvastam a kommenteket, hogy ne hogy már kinga megint atival legyen meg ilyesmi. erre reagáltam, ha ez nincs igy akkor okés😊

No meg a másik történetet se vedd kézpénznek.

Mondjuk én kinézek ilyen dolgokat ennyi pénzért a sosedolgozott "modellekbõl", de azért ekkora összegnél még egy focista is pipa lesz
asszem h valamit félreérthettél eléggé...vagy elhitted h a sapkás úriember õ

ha attila ekkora balfasz, hogy szalad a kinga után, akkor tegye bazdmeg! õ bassza el az életét, nem mi! majd kinga lehúzza mint emez a focistát, akkor majd foghatja a fejét... ennyit errõl! nemigaz hogy ennyire nem lát át kingán baszki!

Rash87
Én csak a vége felé kapcsolódtam be,eleinte nem értettem, hogy mit/miért,de aztán végig néztem 😊) Kíváncsi leszek.

Serivel kapcsolatban csak annyit, mivel nõs vagyok, hogy azért egy-két ajtócsapkodást és tányérreptetést megérne.

Más:

Fogja valaki nézni ezt az Éden hotelt? Nem láttam az elõzõt, így nem vagyok képben mi is a lényege
én is haknám😊)
Zinaj
Serivel ma hakni😛

i7 azt szevasztok :P

Napi HUmmer..😄😄😄😄
akkor még egyszer..tudja linkelni valaki azt a videót ahol Attila össze Sehizi Csabiék ágyát????
tuti nem Attila ..se test tartás se a tarkónál a haj hossz...se a kabát...sõt Attila nem hordana baseball sapkát...😊
Huhhh

Az frankó kép a Zimányról? Mert én többször találkozom ezekkel a celebekkel, de nem tünt még fel élõben, hogy ilyen jó lenne
FB-rõl loptam, de sztem is inkább Kinga faterja. Remélem
A baseballsapkás lenne Attila? Szerintem nem.
Na bazz, ügyes légy Attila:

Faxba, meg a végén kibékülnek <#falbav>
Atti-Kinga Aréna Plaza

ZZ88
A Zimányos dolgokról
http://tv2.hu/aktiv_extra_vagatlan/video/herczeg-zoli-magabol-kikelve-reagalt-a-prostibotranyra
Ez érdekelne, hogy is volt? Link?
valaki tudná linkelni azt a videót ahol Attila össze Sehizi a Csabiék ágyát..??????
desigo
Pénz nem olyan jó.
Inkább fullos ajándékok kellenének szerintem.
Az éjszakát meg hagyják meg nekünk kukkolóknak.Az összefoglaló eseményei,így csak addig legyen,amig nem kezdõdik az éjszakai adás.Ha fontos infót elszólnak,akkor azt vágják ki belõle.

Nekem lenne ötletem a VV6-ra.Szerintem vezessék be az elejétõl ezt a Villalóvét,nem tudom mi volt a neve,és a feladatokért kapjanak lóvét fejenként:Attól függ ki hogy teljesít.A kaját,piát viszont õk vegyék meg maguknak,és dolgozzanak meg érte.DDD

Ilyen volt a nagy testvérben is,meg itt is volt már a vv-ben 1 hét ha minden igaz.Nem lenne rossz ötlet,mert nagyon el lettek kényeztetve!

Donatella még nem érett meg a feladatra😄

Rash87
😄DDDDDD pff

matyi0323
Olyan kabátom van, mint Milon a bannerba..

ez egy jel, muszáj jelentkeznem a VV6-ba XDDDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
max a lányát...
Kingától már menekülne majd Tüncike szépen leápolja😄 ki tudja...zacskóval a fején 10 évvel ezelõtt bevállalható lett volna xDDD

kill3r21
szerinted megdugná? 😄
hamarosan Tüncike testében vigasztalódhat😄😄

Na jó csak azért szerintem az már elég nagy baj, hogy az elég se elég. Itt kezdõdnek igazán a problémák.
csabi kapott vigaszdíjként egy kiszel tünde naptárt<#idiota><#taps>

desigo
Mi történt vele?
ascii
csóri csabi, ezt azért nem érdemli!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

ascii
Carlo neked szar a szöveged! 😄

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

reaper4
a hülyék is had keressenek pénzt 😊 ha már az ész, a tudás nem hoz akkora nézettséget...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

szavazzanak,önt zavarja,ha nincs önnél a mobilja?
nem tudok szavazni,mert nincs nálam😊