ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
VV Laci: Bejutunk a Parlamentbe
ránéztem a naptárra,hogy nem-e április elseje van...
Glory, Glory Man. United!
2. Ez tényleg baromság. Alek nagyon fukar ember, nem hinném, hogy ok nélkül szórná a pénzt.
meg ez a mindent bukni fog elmélet is baromság...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
- Mindig azzal a szõke senkivel van! Állandóan Bettyhez hasonlítgat. Közölte velem, hogy nagyon szeret, ugyanakkor azt szeretné, ha soha többé nem keresném és keressek magamnak mást. Egyértelmûen kidobott engem. Ennyire nem kéne bunkónak lennie velem szemben! Én a fenekét is kinyaltam hat éven keresztül, a szívemet, lelkemet kitettem érte, és ilyen méltatlan módon kidobott - fakadt ki az Új Ásznak Tünde.
A lap természetesen megkereste a hûtlen Alekoszt is.
- Biztosan nem mondta komolyan, hogy öngyilkos lesz! Az lesz a legbölcsebb, ha senkivel sem maradok párkapcsolatban. Nagyon kikészít már ez a helyzet. Nem tudok mit tenni, mindkettõt nagyon szeretem - fûzte a történtekhez a VV4 gyõztese.
http://www.stop.hu/bulvar/alekosznak-ennyire-nem-kene-bunkonak-lennie/1006557/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mondjuk én kinézek ilyen dolgokat ennyi pénzért a sosedolgozott "modellekbõl", de azért ekkora összegnél még egy focista is pipa lesz
Glory, Glory Man. United!
Más:
Fogja valaki nézni ezt az Éden hotelt? Nem láttam az elõzõt, így nem vagyok képben mi is a lényege

Az frankó kép a Zimányról? Mert én többször találkozom ezekkel a celebekkel, de nem tünt még fel élõben, hogy ilyen jó lenne

Atti-Kinga Aréna Plaza
ZZ88
A Zimányos dolgokról
http://tv2.hu/aktiv_extra_vagatlan/video/herczeg-zoli-magabol-kikelve-reagalt-a-prostibotranyra
Ilyen volt a nagy testvérben is,meg itt is volt már a vv-ben 1 hét ha minden igaz.Nem lenne rossz ötlet,mert nagyon el lettek kényeztetve!
ez egy jel, muszáj jelentkeznem a VV6-ba XDDDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
nem tudok szavazni,mert nincs nálam😊