ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze,ha úgy vágták össze,ami köszönõ viszonyban sem volt a "valósággal",még szép,hogy összeesküvést kiáltanak a nézõk..
Meg hogy ha napi 3 órát nézünk neten,már nem érdekel minket az ÖF..sok nyugger nem tud nézni mást,csak tévét..mérje fel elõbb ezt,aztán beszéljen marhaságokat helyettünk😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.origo.hu/teve/20120302-volt-armany-es-szerelem-a-vv5ben-elemez-a-kreativ.html
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gyerekek,,, nem tudom elmondani mennyire, qrvára jólesik ez a szimpátiahullám amit adtok nekem itt a csoportba. Napok óta agyalok hogyan kelle megköszönni nektek. Azt hiszem a Cinkostárs BT.-t átalakítom Részvény társasággá amiben több 10ezren elférhetünk...
Tényleg nagyon menõk vagytok..!!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Na mondom a bréking News-t: Úton vagyunk, felhívtuk Serrykét hogy mizu vele.... akartam üdvözöllni a telefonba én is, de nem ismeri fel a hangom, azt mondja biztos Pettinek egy f...fej haverja vagyok, és ne zaklassam...!!!! A héten már hivtam egyszer akkor is azt hitte hogy egy zaklató rajongója vagyok és rámtette a telefont.
Serry.. b....meg én vagyok az!!!!!!
Úton vagyunk Ibrány felé. Ez életem elsõ ilyen találkozója. Mivel meglehetõsen hosszú az út hoztam magammal egy kis társaságot is.... És hogy ne érkezzek üres kézzel, egyben megteszi meglepetésnek is.
A C.T.B.T ma este Ibrányban feszíti a közhangulatot !!!!!

iskolapszichológus az iskolában ahova járok, ennyi végülis
ezért is mondtam, hogy gondolom kedden Alek meg a csaja hozzá jött, de a többség már akkor lehurrogta amikor még ki sem szálltak az autóból... pedig ennyire azért nem "undormányos" ember 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Csaba a rejszkirály 😄
az egész hazai modell/celeb ipar egy kurvapiac......
Gregus ismerõsei között ott van az összes volt VV-s eredeti profillal, szintén párszáz ismerõsökkel és olyan profilképpel ami még sehol nem volt, tehát ez nem nagy extra szerintem 😊
Beszéltem a csaj ismimmel tudjátok, akinek a góliát tesója volt az 1percesben. nah õk ott megismerték a fõszerkesztõt, és õt megtaláltam csaj ismim ismerõsei között, és megtudtam nézni a szerkesztõ néni ismerõseit, egy csomó vv-s van, baukó éva, attila, alekosz, stbstb, jelölgettem kicsit kivi vagyok 😄
Attila nagyon fain néven van, van kb 40 ismerõse, köztük pár nagy RTL arc....uhhogy szerintem tutti nem kamu😊
várok....

Na mondom a bréking News-t: Úton vagyunk, felhívtuk Serrykét hogy mizu vele.... akartam üdvözöllni a telefonba én is, de nem ismeri fel a hangom, azt mondja biztos Pettinek egy f...fej haverja vagyok, és ne zaklassam...!!!! A héten már hivtam egyszer akkor is azt hitte hogy egy zaklató rajongója vagyok és rámtette a telefont.
Serry.. b....meg én vagyok az!!!!!!"
Glory, Glory Man. United!
ja egyébként a villában se mutatott arra jeleket sosem, hogy tipikusan az a szemét hazudozó, tolvaj roma lenne. A játék érdekében szeretett ferdíteni, hogy valahogy megvédje magát, meg nem volt egy szónok, de alapvetõen nem egy rosszindulatú ember sõt látszik h nevelést is kapott, mert a villában is amikor meglepetés vendégek voltak akkor udvarias volt...
Azért az nagy promó a terméknek,amennyi helyre járnak.
Aki meg jót akar, az mást vesz.
Egyébként Fecó elött az nem szifon
Attila amikor a Belevalóban telefonált elõször szintén egy szifonja volt, és érdekes módon Gregusnak is amikor voltam nála ott hevert egy az asztalán...
most ne mondjátok, hogy minden VV-snek egészen véletlenül van? <#idiota>#idiota>
mondjuk ezek nem jelentenek semmi olyat amibõl következtetni lehetne... max rtl ingyen osztogatja a szifonokat, de ennyi
Annamarinak 1 is sok 😄 Legalább befûzted? 😛
Ért itt valaki a photoshophoz? 😮
Bár lehet kölcsön dobták elé a riport erejéig.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
én õt egy viszonylag normális roma embernek tartom bár ilyen lenne a többi 90% is