153993
ValóVilág 12
-
Dean Winchester #337 NÉZD MOST
ugye itt lehetne most is nézni őket ? XD
-
Ironman2 #336 Akkor jobb is ha nem néztem oda! -
Dean Winchester #335 most XD
az első órában :D -
Ironman2 #334 Már az első nap? -
Dean Winchester #333 jó de élőbe megy és? siman felkell rá készülni :D meg látták h a felsőt levszi, várhatták h az alsó is lekerül :D
na ezért menni fog a büntetés h 12 év aluliak láthatták? :DD -
#332 retek klubb majd kap érte egy szép kis büntit... -
Dean Winchester #331 am érdekes...
jeges víz -> gondoltam h kajak jeges lesz :S sima langyos vizbe beledobsz két vödör jeget az nem is csinál semmit :S -
royalfeco #330 dániel kivillantotta -
#329 LOOOOOOOOOOOOOL benkő levetkőzött -
K Ace #328 Mivel élőbe megy nehéz lett volna kitakarni XD
-
Dean Winchester #327 lol ez rtl a fütyit kise takarta :XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ironman2 #326 Bazz! Ezek élőben is idióták! -
K Ace #325 OMG XDXDXD -
#324 összezsugorodik az a csepp tested:))) -
K Ace #323 Győzike lol, számokat nem ismeri. -
#322 "bármit feláldoznék, hogy bejussak" xD -
Dean Winchester #321 aki ott van szöszi (Eszter) az ki is lenne? és ő is ott alszik? :O
meg miahogy előre levan zsírozva h a virágnak ott kell lennie azt nemtud? elvileg ezt siman tudhatta h melója lesz :D bár sztem nem is oroszban van -.- -
Ironman2 #320 Hétfőn 3 gyönyörüségre lehet szavazni majd -
Dean Winchester #319 mondjuk hétfőn fog kiderülni,hogy milyen lesz ez mert akkor 1 órás lesz a műsor ,lehet vmivel másabb lesz -
#318 inkább alkeszos -
#317 Alkeszolsz beszavazták -
#316 -
Dean Winchester #315 mi a fasz van? mostmár itt sincs olyan,hogy grafikon amelyen a szavazatok száma megy? és legalább ingadozna?:OOOOOOOOOOOOOO ááááááááááááááááh -
#314 szünetben biztos feltolt egy-két csíkot buci -
#313 Azért igénytelen a magyar néző, mert még sosem kapott igényes műsort:) -
#312 Reméltem, hogy majd lehet rajta röhögni, de ez ebben a formában még arra se jó, csak tépkedem a hajam. Azért nézem, mert annyira megdöbbentő, hogy ez műsorra kerülhetett, kell idő míg feldolgozom. -
royalfeco #311 online adás a neten kár hogy nincs -
#309 Fogadunk, hogy nagy lesz a nézettsége? Ez a lényege az egésznek, vetélkedőre sajnos a többségnek nincsen igénye, Legyen Ön is Milliomos belebukott, utána és előtte is voltak próbálkozások, annyit se értek meg mint a Milliomos... -
Dean Winchester #307 ha hétfőn is ilyen lesz akkor sztem a tv2 élő kvízjátéka agyonveri az rtl-t :S -
#306 Hatalmas különbség van a komolytalan és a szar között:) 2 órán át pöcsölnek 3 emberrel.. minden más realityben 10 perc a játékosok bemutatása, és semmi köze a nézőknek a beszavazáshoz... Komolyan nem értem az kereskedelmi csatornáknál dolgozó gyökereket. Halvány lila gőzük sincs a médiáról.. -
#305 Szánalmas ez az egész komolyan.
#301: true, ebbe nem is gondoltam bele. -
Dean Winchester #304 a vv3 az milyen volt? beszavazó műsorr gondolok :D akkor is volt ilyen marhaság mint most?
illetve ott ugye az első nap akit beszavaztak az egyedül aludt? -
#303 Telihódkór nagyon sokszor beteg volt?
Megnő a haja és azzal fojtja meg az ellenségeit?
Mivan?
Komolyan..Áh...Ott a pénz,akármit megcsinálhatnának,de értelmes,érdekes dolgok helyett,normális vetélkedők v akármi helyett ilyen utolsó sennyes fosra költik!!
Cigányokra,szatírokra,fogyatékosokra,plázapicsákra,idiótákra kamu jósokra,szar poénokra....hihetetlen. -
#302 Miért ez komoly volt bármikor is? Holyshit...:D -
#301 pénz miatt -
Ironman2 #300 Ennyire komolytalan lett a müsor? -
#299 Janklovics pedig alapjáraton nagyon durva forma, youtubeon keressen rá aki nem ismeri, plusz ugye ő a szigetreklámok arca. Ez viszont elég gyenge volt, nem is értem miért vállalta el ebbe a szennybe. -
#298 és erre van pénz -
#297 EZÜSTVILLANÁS :DDDDD -
#296 Berlinboy-nak igaza van, süllyed ez még mélyebbre....