153993
ValóVilág 12

• bakkerman
    nem nézek fel rá,nincs vele semmi bajom,ennyi. jó műsorvezető.
  • Danka88
    ja, hogy ennek ellenére nézel fel rá.
    akkor bocsi, de benned van a hiba. :)
  • Victor1103
    Balázsról csak annyit hogy mióta kiderült hogy Q7-es Audija van meg egyszer lenyilatkozta hogy "ő emlékszik rá hogy 1szer már utazott Metrón" azóta hát maradjunk annyiban hogy eléggé szánalomra méltó figura. Lenézi a szegényebb réteget mert számára felfoghatatlan ha valaki miden nap tömegközlekedési eszközzel közlekedik hát szopjon le az ilyen egy marék hangyát.

Shohl Andrásról meg annyit ha nem ő lenne mindenki kedvenc bucikája akkor már rég a sitten rohadna. Szerintetek ez mennyire fair hogy más ilyen bűncselekményért( gázolás,ittasan, drogosan) megkapja a méltó büntetésért ez a faszszopót meg felkérik egy ilyen műsor vezetésére. Na ez POLGÁRPUKKASZTÓ valóban! Igaz hogy a műsor egy szar meg az is tényleg a legalja, de akkor is. Ennek az embernek nincs szégyenérzete azért amit tett egyáltalán hogy elmerte elvállalni. Én szégyenembe ne tudnám elég mélyre elásni magam. Na de mindegy.

A Lilu meg hát róla csak annyit: Szopjatok le mint! Minőségi műsorvezető.

Valóvilágról röviden: De jó hogy a valóvilágban a NASA által kifejlesztett színváltós csapokból ihatnak a villalakók. Kurva jó akkor ezek szerint az én világom nem elég valós mert én nekem még nem volt ilyenben szerncsém. De fő hogy visszaadják a való életben tapasztaltakat a lehető legélethűbben. Hát vicc. Az első villalakó vicc. A "celebek" viccek. Benkőt és Gáspárt felakasztanám .Vicc. Vicc és Vicc.

Én már csak abban reménykedek hogy egyszer megélem még azt amikor egy olyan hírességünk lehet akire vagy akikre azt mondhatjuk hogy"hmm. ez igen. Kurva büszke vagyok hogy az xy gizi magyarországról származik. Azt viszont valószínűnek tartom hogy ez a nap sose fog eljönni..-.-

Éppen ezért maradok a jól bevált receptnél! Használom arra a Tv-t amire még van értelme használni. Konzolozok rajta meg Discovery-t és TV Paprikát nézek:)
  • bakkerman
    láttam párszor :DD

amikor a vivan műsorvezető volt,állítom jobban vezetett,mint most ez a takony vivaben,vagy a többi geci...egyéniség volt,most is az,szerintem akkor nem sokan mondták volna róla,h sokra viszi...azóta pedig volt önálló műsora,rádióban műsorvezetó,végigvezette vadonnal az argentínai gecit,most az x faktor,meg a való világ...például stol bucigecit ki nem állhatom.
  • Wolfsnack
    fején látszik hogy buta mint a sötét éjszaka, amikor meg a száját is kinyitja megvillantja a tahó ökröt
  • Firerock
    rtlmost:d
  • bakkerman
    látni nem látott még,csak szopott egy párat
  • SirAlo
    Aki szeretne online kozvetitest irja ala :LINK
  • img
    am szerintem Benkő az nagy arc, ő vhogy szerényen paraszt, a többi meg csak megjátsza magát.
  • SirAlo
    És kit kérdeztek meg?:D a szereplőket? Mert akkor elhiszem hogy ők arra szavaztak hogy nincs rá igény :D
  • Ulvar
    Készül már a halál lista...Ez a szar is celebekkel lesz? Régen legalább az volt benne a jó hogy vad idegen néha igen jól kinéző igaz picsák voltak benne. Bár volt néha napján egy két értelmes de mint tudjuk az értelem nem sokáig húzza...
  • Narxis
    Erre van igény...
  • byzhouse
    Benkő ezüstrúdja AS:DAS_D
  • a.carkey
    Nem mondjátok, hogy ez a fasz bement, és már ezt csinálja!? Bannolnám a gecibe az egész RTL Klubot ezért a szemétért amit leadnak. Amúgy meg már kurvára unalmas az egész. Ez a majom anno egy értelmes ember volt. Rosszabb, mintha szétitta volna az agyát.
  • Narxis
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Dean Winchester
    amúgy az előző szériát valóban lehetett neten is követni???

mondjuk az igaz h régen annyi embernek nem volt net elérhetősége így nmtudták annyian követni mint amennyien szerették volna.
    ellenben viszont most jó netgyorsaságok vannak igy elvileg megkéne oldaniuk h lehessen követni...
    am 1-2 webkamerát odatolhatnának legalább :S
  • Dean Winchester
    de most ki rakatta be a topic bannerébe a 16os karikát ?
    mi értelme van?
  • Ironman2
    Folyt. köv. itt:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1290299515
  • Ironman2
    Na ebből tényleg gond lesz itt a fórumon.
  • Ironman2
    Tóth Gabi mi a fenét csodálkozik? Nem látott még ilyet? DDD
  • Ironman2
    Amúgy honnan vetted a képeket?
  • Ironman2
    A marhája...Szerintem meg lassan ide kéne rakni a karikát,vagy átmenni a saját fórumba,nehogy bünti járjon érte.
  • Firerock
    ittvan még egy kamerából:D

• Ironman2
    Győzike pont háttal áll! Az meg a Beja asszony aki adja neki a fürdőköpenyt? Beszarok!
  • Ironman2
    Faxa! Hehe.Ez a kép mindent visz!
  • Rage47
    akkor nem néznék a tvt:)
  • kill3r21
    Pedig régen modemes nettel is próbáltuk lesni, mostmeg hogy olyan netek vannak hogy lehetne nézni orrba szájba most meg nincs, lehet pont ezért nincs....érdekes minden esetre
  • kill3r21
    Beszéltem egyik Rtl-es ismerősőmel, nem lesz 24órás net stream.....állitólag felmérték hogy nincs rá igény....viccc
  • Ironman2
    Hehe.Inkább marihúnalját!
  • SirAlo
    Hat ha tenyleg nem lessz akkor ez kb olyan lessz mint a Baratok kozt vagy a Joban rosszban :D
  • Firerock
    szerintem akkor is ki kell rakni a karikát...
  • Ironman2
    Azt nem tudják megtenni.Ma már azért rizikósabb lenne.Mi van ha nappal lefotózzák őket az utcán?
  • SirAlo
    Akkor az is lehet hogy csak felveszik a napi musort aztan nem is ulnek a hazba... igy nem is valosagos
  • Ironman2
    Valószinü
  • Dean Winchester
    ja majd a civileket lehet csak?
  • Dean Winchester
    hol a fenébe lehet élőbe nézni?
  • kill3r21
    Kár hogy nem lehet online nézni, meglesném :)
  • Ironman2
    Na végre beengedett
  • Narxis
    23 óra után már mindegy.
  • Firerock
    meglessz az első bünti:)
    benkőnek látszott a fasza a 12 műsorban...ejnye ejnye ertéel