153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Meg hát....
  • Krisztiam #740
    remélem Zsófit megdugják :DD
  • Narxis
    ezek a jó kiscsajok
  • Ironman2
    Szüksége van rá! Most mi van abban meglepő.Ezek azért jöttek ide.
  • Suffering
    istenem ez már tul mutat a ribancságon... 3 -4 napja költöztek még csak be... de már a kiscsaj kurogatja magát...
  • Ironman2
    Zsófiba máris beleestem
  • Tyler1
    zsófi alekosz mi a faszom? xD ezek még dugni fognak
  • Suffering
    látátok a kövi részben mi lesz? :D Akelos összejött Zsófival
  • Syntech
    Holnap Beus bejut!!!Szoritok neki :P
  • Dean Winchester
    most miért mondaná fel az idegerendszere a szolgálatot? azért mert elkell sóznia az ételt ? :O
  • PeeTeR
    pedig Eva -ra kellett volna szavaznod, jo lett volna latni ahogy az idegrendszere vegkepp felmondja a szolgalatot
  • royalfeco
    Én is a Lacira szavaztam ,nem igazán illik a csapataba

• Dean Winchester
    nemazért de az alekosznak így tök jó hangja van :D mármint jobb mint egynémely énekesé :DDD
  • PeeTeR
    volt de senkit nem zavar
  • tommygear
    vótmá??
  • Tyler1
    ezt a faszit direkt rakták be, h eljátsza itt az őrmestert. na erről van szó, szósincs arról, h akármelyik kereskedelmi csatorna szavazásos showműsora igaz lenne. átbaszás az egész, ők döntik el, a hülye népet meg átverik.
  • Dean Winchester
    ja no meg kérdés.:

meddig lesz ezeknek meg mindenük? most kaja,pia,üditő minden ott van :S
  • Dean Winchester
    ja ezt a tagot se dokiként kellett volna behozni hanem mint a vagány kategória :S vagy fönökösködő kategória?
  • PeeTeR
    pont ezt akartam irni :D
  • Dean Winchester
    alekosz

elvagyok fáradva :DDDDD mi a faszba fáradt el?

am tényleg nincs órájuk ott bent?
  • Dean Winchester
    milyen szabó zsófi? :D
    am ja én azt mondom mi a faszt keménykedik :D
    az olivér azt mondta h nem edz nem is tette de az éva csak mondta de nem merte kihagyni xDDDD gyáva nyúl

ja meg mondták h fönőkösködést nem akarják ,de ez atag azt akarja de amit bevágtak a műsorban igaza van :S
    Mármint a szabályrendszerben azt kész...
  • tommygear
    na én most mondom azt hogy utolsó megjátszott szar ez, ez a fasz is most mit emberkedik bent hogy edzés meg mittomén? ezért nincs 24 órás kamera se mert megrendezett fos az egész
  • Syntech
    szabo zsofit kivi leszek mikor dugja meg alekosz... :)
  • bakkerman
    Alekosz nagy tag,a Béci is jótag szerintem,valaki seggbetehetné végre valamelyik ribit
  • desigo
    "azért nem lehet szépet rajzolni a hátadra mert szőrös"
  • cargame
    de szerencsetlen ez az Alekosz....
  • Ironman2
    Nem rossz csapat lesz ez se.
  • desigo
    kezdődik...
  • Ironman2
    Most lesz Online nézés vagy nem?
  • IXEMGabeo
    ja legtöbbjük bújkálva egy egy "kis"adón feltűntek, de mivel annyira jelentéktelenek voltak, ezért mindenki elfelejtette őket...RTL bújtatva, sunyi módon, mintha szavazásra érdemes lenne úgy juttatja őket be:D:D
  • PeeTeR
    ja hogy O VIVA -n vot musorvezeto?
    akkor ezert volt ismeros nekem az elbaszott feje, csak egyszeruen nem tudtam hova rakni
  • Danka88
    pff, szégyen.
    Nem kellene ilyeneken felhúzni magam, de ez tényleg szégyen, ami itt folyik.
  • IXEMGabeo
    nem mert helyette a volt VIVA tv-s, balhés, kretén Olivér ment be:D
  • IXEMGabeo
    köszi a pontosítást:D ebből látszik mennyire követem...
  • xido
    95ft,-+áfa
  • Dean Winchester
    "korábban Győzike háttértáncosa volt."

ahaaaaa, faszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    a vagányok közt is az egyik győző ismerős volt :D csoda h nem ő jutott be :O

• IXEMGabeo
    és még van pofájuk beszavazó show-t tartani:@

Jó, ha az első-két VV-ben nem voltak anno tv-sek, de már között sem véletlenül kerültek be néhányan...sok naív ember meg magyarázza miért jó ezekre szavazni:D ezen csak röhögni lehet, nekik megy a közel 350 Ft+ÁFA nem nekem...
  • Tyler1
    bazzz tényleg, azt még néztem is, onnan volt ismerős, ez a nagy hádzsimá, amit ügyvéd létére lelejtett a stúdióban.
    ez egy vicc tényleg! az is érdekes, h az Éva is erotika parádés volt, meg még akik jönnek cementcsöcsűek, meg a pláza cicák - vagy fasz tudja a kategóriákat - abból is lesznek erotika parádésok.

de ez nem meglepő az xfaktor után, ahol csak az nem amatőr énekes, aki a nézőtéren ül, de azért hogy ennyire lelpezettlenül bassza a pofánkba az rtl a szennyét, kicsit szánalmas.
  • IXEMGabeo
    újabb érdekes olvasnivaló....

bocsi, hogy ennyi linket teszek be csak próbálok utánanézni és megosztani kik vannak bent...hányinger az egész...
  • IXEMGabeo
    XDDD értelmes beszélgetés a borsó és a kukorica között