153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #741 Meg hát.... -
#740 remélem Zsófit megdugják :DD -
#739 ezek a jó kiscsajok -
Ironman2 #738 Szüksége van rá! Most mi van abban meglepő.Ezek azért jöttek ide. -
Suffering #737 istenem ez már tul mutat a ribancságon... 3 -4 napja költöztek még csak be... de már a kiscsaj kurogatja magát... -
Ironman2 #736 Zsófiba máris beleestem -
#735 zsófi alekosz mi a faszom? xD ezek még dugni fognak -
Suffering #734 látátok a kövi részben mi lesz? :D Akelos összejött Zsófival -
Syntech #733 Holnap Beus bejut!!!Szoritok neki :P -
Dean Winchester #732 most miért mondaná fel az idegerendszere a szolgálatot? azért mert elkell sóznia az ételt ? :O -
#731 pedig Eva -ra kellett volna szavaznod, jo lett volna latni ahogy az idegrendszere vegkepp felmondja a szolgalatot -
royalfeco #730 Én is a Lacira szavaztam ,nem igazán illik a csapataba
-
Dean Winchester #729 nemazért de az alekosznak így tök jó hangja van :D mármint jobb mint egynémely énekesé :DDD -
#728 volt de senkit nem zavar -
#727 vótmá?? -
#726 ezt a faszit direkt rakták be, h eljátsza itt az őrmestert. na erről van szó, szósincs arról, h akármelyik kereskedelmi csatorna szavazásos showműsora igaz lenne. átbaszás az egész, ők döntik el, a hülye népet meg átverik. -
Dean Winchester #725 ja no meg kérdés.:
meddig lesz ezeknek meg mindenük? most kaja,pia,üditő minden ott van :S -
Dean Winchester #724 ja ezt a tagot se dokiként kellett volna behozni hanem mint a vagány kategória :S vagy fönökösködő kategória? -
#723 pont ezt akartam irni :D -
Dean Winchester #722 alekosz
elvagyok fáradva :DDDDD mi a faszba fáradt el?
am tényleg nincs órájuk ott bent? -
Dean Winchester #721 milyen szabó zsófi? :D
am ja én azt mondom mi a faszt keménykedik :D
az olivér azt mondta h nem edz nem is tette de az éva csak mondta de nem merte kihagyni xDDDD gyáva nyúl
ja meg mondták h fönőkösködést nem akarják ,de ez atag azt akarja de amit bevágtak a műsorban igaza van :S
Mármint a szabályrendszerben azt kész... -
#720 na én most mondom azt hogy utolsó megjátszott szar ez, ez a fasz is most mit emberkedik bent hogy edzés meg mittomén? ezért nincs 24 órás kamera se mert megrendezett fos az egész -
Syntech #719 szabo zsofit kivi leszek mikor dugja meg alekosz... :)
-
#718 Alekosz nagy tag,a Béci is jótag szerintem,valaki seggbetehetné végre valamelyik ribit -
#717 "azért nem lehet szépet rajzolni a hátadra mert szőrös" -
cargame #716 de szerencsetlen ez az Alekosz.... -
Ironman2 #715 Nem rossz csapat lesz ez se. -
#714 kezdődik... -
Ironman2 #713 Most lesz Online nézés vagy nem? -
IXEMGabeo #712 ja legtöbbjük bújkálva egy egy "kis"adón feltűntek, de mivel annyira jelentéktelenek voltak, ezért mindenki elfelejtette őket...RTL bújtatva, sunyi módon, mintha szavazásra érdemes lenne úgy juttatja őket be:D:D
-
#711 ja hogy O VIVA -n vot musorvezeto?
akkor ezert volt ismeros nekem az elbaszott feje, csak egyszeruen nem tudtam hova rakni -
#710 pff, szégyen.
Nem kellene ilyeneken felhúzni magam, de ez tényleg szégyen, ami itt folyik. -
IXEMGabeo #709 nem mert helyette a volt VIVA tv-s, balhés, kretén Olivér ment be:D -
IXEMGabeo #708 köszi a pontosítást:D ebből látszik mennyire követem... -
xido #707 95ft,-+áfa -
Dean Winchester #706 "korábban Győzike háttértáncosa volt."
ahaaaaa, faszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a vagányok közt is az egyik győző ismerős volt :D csoda h nem ő jutott be :O
-
IXEMGabeo #705 és még van pofájuk beszavazó show-t tartani:@
Jó, ha az első-két VV-ben nem voltak anno tv-sek, de már között sem véletlenül kerültek be néhányan...sok naív ember meg magyarázza miért jó ezekre szavazni:D ezen csak röhögni lehet, nekik megy a közel 350 Ft+ÁFA nem nekem... -
#704 bazzz tényleg, azt még néztem is, onnan volt ismerős, ez a nagy hádzsimá, amit ügyvéd létére lelejtett a stúdióban.
ez egy vicc tényleg! az is érdekes, h az Éva is erotika parádés volt, meg még akik jönnek cementcsöcsűek, meg a pláza cicák - vagy fasz tudja a kategóriákat - abból is lesznek erotika parádésok.
de ez nem meglepő az xfaktor után, ahol csak az nem amatőr énekes, aki a nézőtéren ül, de azért hogy ennyire lelpezettlenül bassza a pofánkba az rtl a szennyét, kicsit szánalmas. -
IXEMGabeo #703 újabb érdekes olvasnivaló....
bocsi, hogy ennyi linket teszek be csak próbálok utánanézni és megosztani kik vannak bent...hányinger az egész... -
IXEMGabeo #702 XDDD értelmes beszélgetés a borsó és a kukorica között