153993
ValóVilág 12
-
#2762 simán jó csóka alekosz, én csipazom nagyon, csak kicsit mar tenyleg sok ez a csajozas dolog, mert igencsak kinos is.
amit mutattak annyi volt, hogy laci kinyult kajáér, alekosz meg a háttérből szólt, hogy "én is puszilok mindenkit" kb -
#2761 Laci az egyetlen, aki mindig félóra plusz/minusz megtudja mondani mennyi az idő -
Ironman2 #2760 Ja,ok! -
Ironman2 #2759 Ezek már készek...hehe -
bippo #2758 Nincs. Az egyetlen tájékozódási pontjuk az élő adásba jelentkezés. Kb. tudják mikor van az adás.
Amúgy (talán direkt) minden nap máskor keltik őket, a feladatok sem ugyanakkor vannak, stb. -
#2757 a bezártság érzetet, a külvilágtól való elszigeteltséget növelendő -
#2756 ja, hogy mutatták őket? azt még nem láttam. de legalább megbeszélik :) szerintem Alekosz szánja-bánja. amit itt mondanak, hogy full bolond a csávó az max ha bepiál akkor van (ami persze sokszor megtörténik:) )
-
#2755 hogy éjfél után ne az alvást kukkold :D -
Ironman2 #2754 Én se láttam mondjuk a fellökést. -
Ironman2 #2753 A többit tudtam hogy nincs,de órát,azt minek kell megvonni tőlük? -
#2752 kössz de a fellökésre lettem vna kiváncsi. kurva belevalóról is lemaradtam :( -
#2751 nincs hát. a dátumot tudják követni, oszt kész. -
#2750 akkor az na -
#2749 pedig de. mindketten ugyan ott vannak. szandika vitt nekik kaját bécivel akkor mutatták -
Coolfire #2748 Nincs öra,mobil,újság,rádió,tv etc.. -
#2747 Mosókonyha -
#2746 miért ne adnák élőben? ők elmondták,hogy szerintük mennyi az idő és kész -
Coolfire #2745 Csoda,hogy a napot tudják.. -
Ironman2 #2744 Nincs bennt óra? -
#2743 mind a kettőt odarakták?? abba a kicsibe? az kizárt. -
#2742 Élő, de csúsztatva van. nem olyan sokkal azért, meg hát most honnan tudod, nincs óra a falon, szóval nem lehet ellenőrizni :) -
#2741 riport szoba vagy miszar -
#2740 nem mutatják, hanem beszélik. senki nem mondta, hogy mutatják. valahol van róla videó vagy majd lesz, max holnap meglátod. -
Ironman2 #2739 Jó az időérzékük,csak éppen nem élőben adják! -
Shelton #2738 itt meg tudod nézni, a végén mutatják mi történt. -
#2737 abból a pár másodpercből amit láttunk elég veszélyesnek tűnt, mert ha nem húzza be a fejét (ami valószínű ösztönből történt vagy kicsit a harcművészetes múltból), akkor a fejét elég komolyan be is verhette volna. Nem volt messze a faltól, ott meg asszem ilyen műkő van, tehát recés. Lacinak meg van súlya, elég ha azzal esik rá valamire és felszakad a bőre, kicsit bepánikoltak volna :)
de most hol vannak? mert se a szaunába se máshova nem rakták el őket. kint vannak, de hol? -
Ironman2 #2736 Na,akkor ez nem élő gyerekek! -
bippo #2735 Mennyi az idő.
Béci: Negyed 6, fél 6.
Olivér: Ne már, legalább éjfél.
Béci: max 8.
Nagyon durván nincs időérzékük. Mondjuk télen nem is csodálom, a nap 3/4ében sötét van. -
#2734 6 fél 7 van szerintük xDDDd -
#2733 azt nézem, de itt marhára nem mutatják a "balhét", arról kellene videó -
Ironman2 #2732 Őszerintük úgylátszik. -
#2731 valovilag.hu -> Élő adás -
#2730 Senki nem ütött meg senkit...Alekosz fellökte Lacit...ezek szerint ez bazi nagy katasztrófa,mert akár bele is halhatott volna az esésbe. :))) -
#2729 de milyen balhé volt? nem tudom állandóan nézni sajna, adnátok linket? szeretném megnézni -
Coolfire #2728 Nem alszik,már ott pofázik.Most emberkedés van.:) -
#2727 most beszélik ki a "balhét". -
Ironman2 #2726 Laci ütötte meg Alekoszt? -
#2725 Mi nyomta rá a bélyegét a mai napra? mi történt?
És mi a faszér ezeket mutatják amikor a hülye is hallja hogy odaát megy a buli?:o -
Ironman2 #2724 Bazd meg,a Szandiék röhögnek,és nem azt mutatják. -
Coolfire #2723 Ennek a fekete gádzsinak nagyon viszket....