153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Van helyette 3 kutya
  • wesker24
    Vazee végre jó az Online adás erre már nincs itt Alkesz aki csinálná a showt Olival együtt !

Ez igy nagy Nulla ! xDD
  • kastil
    Hát, nem tudom, hát, de, őőő, mondjuk én örülök neki..

debuta ezis :(
  • kastil
    Amugy tudni valamit tervekről? több kamera, éjjel-nappal nézhető stb?
  • kastil
    :DD
  • Ironman2
    Az lenne a durva,ha most bejelentkezne a Stohl
  • wesker24
    És igen a Toplista 10 1 helye !

Ezt is megértük ! xDD
  • Ironman2
    Én már mondtam hogy ez tisztán nem élő.Szerintem 3-4 órás eltolódás van.
  • LordVenom
    Anikó jobb kezén még őriz egy műkörmöt...mennyire ocsmány már....
  • wesker24
    Én is ezt mondom ilyenkor porszivozni vazee ! xD
  • Ironman2
    Engem is idegesit már a Zsuzsi.Állandóan ezeket mutatják,meg a Gigit
  • kastil
    bazdmeg negyed2kor porszivozni :D még jo hogy nicnsenek szomszedjaik :D
  • kastil
    Hát valami kurva unalmas zsuzsi hülyeségét hallgatni. Laci meg már lehet, hogy alekoszt dugja :D
  • wesker24
    Amugy szerintem is tuldramatizáljáka dolgot Alkesz nem direkt lökte fel Lacit hanem csak véletlen volt de majd holnap kiderül !
  • Ironman2
    Mikor lesz már
  • wesker24
    Ez igy nem koser Alkesz nékül nem ér az egész semmit se ! xDD

• Ironman2
  • kastil
    és igen, sajnos droid vagyok :(
  • kastil
    kb igen, 6ra van allitva óra, de fel6 körül felébredek. elszivok egy cigit szarás közben, megmosom fogam, fürdök. felöltözök, és indulok. +-10 perc csusztatással
  • Ramox
    És tudnád hogy mikor indulj el melóba ha nem tudnád mikor ébreszt az ébresztőd?:)
  • tommygear
    pedig de
  • Ironman2
    Későn kapcsoltam át.Akkor lemaradtam róla
  • Coolfire
    Először azt mutatták nagytotálba...vagy már hallucinálok?:)
  • kastil
    Ha nincs egyéb változás, mint pl szabadság, új beosztás stb, akkor lazán megmondjuk, hogy kb mennyi az idő szerintem. Munka, hazautazás, szokásos teendők. vagy kb ugyanez sulival.

• Ironman2
    Én nem láttam hogy megmosta volna.
  • bigapó
    jó, most nem full értem, hanem amikor nincs dolgod. mondjuk ezt a mai világba elég nehéz megoldani, be vagyunk osztva rendesen:) de elég sok alkalmat lehet azért találni arra, hogy ne nézzük folyton az időt :)
  • Coolfire
    Pont a muffmosásra néztem oda...
  • Ironman2
    hmm.Gondolkozott rajta,megmossam,vagy ne mossam?
  • bigapó
    igen, szerintem is felfújják. Béci különösen, ez most nem szimpi tőle. persze ott bent ezt átélni más lehet, meg csak tesóját védi, elsősorban az munkál benne.
  • kastil
    Hát valaki elkussoltathatná
  • Ironman2
    Ja,már látom csak elég homályos a kép
  • Ramox
    gigi, ki szokott még énekelni a tus alatt rajta kívül?:D
  • Ironman2
    Ki fürdik?
  • kastil
    Egyébként miért ez az undormány Zsuzsi ment be? Szandika az egyetlen csaj odabent, akinél jobb, minden szempontból messze áll a bombanőtől sztem.
  • bigapó
    persze, az már sok, de hát ennyi csöcs mellett nehéz megállni, valószínű punci-hiánya is van már rendesen. ha meg piál akkor bátrabb is, szemtelenebb. a vacsoránál is kihúzta a gyufát elég hamar, ott se volt már egyedül.
  • Ironman2
    Az nem jó,mert a munkahelyről elkések.
  • Ramox
    Én úgy érzem nagyon túldramatizálják a történteket... Mindenkivel megesik olykor, hogy meggondolatlanul cselekszik. Nem dühöngő, agresszív módjára viselkedik ő, nem értem mit kell így felfújni, pláne hogy egyből ugrott elnézést kérni... Látszott hogy tökre nem akarta.
  • Ironman2
    Vagy húzzák a strigulákat a falon,mint anno a BB-ben,vagy melyikben láttam hogy a falra voltak firkálva a jelek,hogy hány nap telt el
  • Firerock
    36:28-tól valaki egy gifet!:D
  • bigapó
    mert így nagyobb kontroll alatt vannak. nem foglalkoznak azzal, hogy mennyi idejük van valamire (kisebb a stressz is), meg nincs kifogás, hogy most délután kettő van, most ejtőzöm, hagyjatok, meg elmúlt éjfél, mindenki alvás. lazább az egész élet, az ösztönökre hallgatsz, éhes vagy eszel, álmos vagy alszol. idekint is így megy persze, de ha nem figyeled az időt másként fogod élni az életed, egyszer próbáld ki. az idő rabjai vagyunk, az ego-nk is ebből táplálkozik, ezzel tart fogva.