153993
ValóVilág 12
-
#2842 Tényleg!
Hát fasz se tudja, eléggé szándékosnak tűnik :D
Minden lökés egyre erősebb volt, és mikor Laci meg se mozdult, akkor állva kétkézzel, de aztán fasz se tudja, mindenesetre jó csóka Alekosz, legalább csinált már valamit :D -
#2841 tudom, hogy az volt, azért mondtam. általában logopédus vagy beszédtechnikus foglalkozik velük, hiszen érthetően kell a műsorokat vezetni.
néztem ezt a 1,5 órás videót ami inda-n van fent és nem vágom, hogy működnek a portok. Oli fekszik, a hasán van a mikrofon, mindent értek, a többeknél is hasonló közelségben, de alig érteni a beszédjüket, pedig egy szobában vannak. Szóval nem vágom a hangmérnökök mit művelnek, de nem tudják belőni a hangerőt vagy ennyire nyomorékok a többiek és nem beszélnek érthetően és/vagy rossz helyen vannak a mikrofonok, de akkor meg miért nem szólnak rájuk?? -
Coolfire #2840 Épp néztem a hírességekkel fotóit.
Hát szegény Angelina Jolie-t úgy odarántotta magához,hogy szegény nő,meg sem tudott mukkanni.Még a pohár is a kezében maradt.
Bár ezért nem ítélem el,AJ-t én is magamra húznám.:)
De öregszik már ő is. -
#2839 Ez igy van mert a Vivánál is volt müsorvezető mint ahogy kiderült ! -
#2838 Ez az Anikó nem tud beszélni, csak motyog. az Éva dadog, neki is nehezen érteni a beszédjét, a Jerzy halk és az is motyog inkább. Olivér az egyetlen akinek minden szavát érteni. Talán mert tv-ben szerepelt és foglalkoztak a beszédjével, nemtom. -
#2837 Hát jah szerintem tuti részeg volt ö is mert igy tul reagálni a dolgokat még ö beszél hogy beszéljen normálisan vazee amikor Aniko meg ugy beszél hogy kilog a kapanyél a szájából ! -
#2836 azért anikó nem gyengén szarrá oltotta alekosz-t :D -
#2835 Gigi tuti biszex hogy rányomult már Anikora vazee ! xD -
Ironman2 #2834 köszi -
#2833 Na az jó választás az nagyon jó film ! Jó mozizást ! -
Ironman2 #2832 Én már nem nézem őket ma.Inkább az Ördög c. filmet nézem meg:
http://www.movshare.net/video/ommr9v3yxlkus -
#2831 Vazee ez a Gigi nem normális látszik hogy nagyon baszni akar ! xD -
#2830 Vagyis lehet hogy ez a fotó is jó volt de az összképet tekintve szavaztak szerintem a nézök ! -
#2829 Az volt a kérdés melyik páros fotoi tetszettek a nézöknek !
És a nézök ugy döntöttek hogy Alekosz Gigi páros voltak jók !
-
Ironman2 #2828 Ez a fotó nyert?
-
Ironman2 #2827 Lehet hogy a dohányzás volt az egyik alapfeltétel a jelentkezésre. -
eLiXir #2826 Hogy szívja azt a cigit jesszusom -
Ironman2 #2825 Én meg már fújom itt magam elött a füstöt....DDD -
#2824 Nah vazze most jön Leo nyáladzása Undoritó és szánalmas ! -
#2823 Tuti Erzsinek nem kellett inkább gombit válaszotta helyette ! xD -
eLiXir #2822 Leszopídász sir :D -
#2821 Na jól van ráraktama Mute gombot mert már nem birtam tovább hallgatni öket ! xD -
#2820 Na ez igaz legalább +20-30 kilo kellene rá és már jó csaj lesz belöle !
Vazee ezt már nem birom sokáig valaki adjon egy pengét ha tovább énekelnek eret vágok komolyan ! xDD -
Shelton #2819 pedig ott van a 2. rész végén -
#2818 +20 kiló -
#2817 Jah szerintem is kislány még nem olyan érett felnött igazi nő talán majd 3-4 éve mulva lesz igazi jó csaj esetleg ! -
#2816 Ezek eltévesztették a müsort ez nem az X-faktor ahanem a valóvilág !
Na ez az még a kutyákat is irrtálja ennek a 3 ribancnak a ahangja ! xD -
#2815 mint egy 12 éves úgy néz ki kb -
Ironman2 #2814 Legalábbis a viselkedése szerint -
Ironman2 #2813 Szerintem ZSófi még igen kislány nem? -
Ironman2 #2812 hhehe
-
#2811 Valaki löje már le ezeket a ribancokat ! XD
Mi van itt énekóra vagy mi vazee !
-
Ironman2 #2810 Hát most hogy énekel,még jobban beleestem... -
Ironman2 #2809 Majd májusban tegyél fel róla képet! -
Ironman2 #2808 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#2807 biztos?
-
#2806 Ln is de amilyen kis csonti még szegényt agyon nyomná egy kicsit kövérebb pasi ! -
Ironman2 #2805 Én meg a Zsófit inkább! -
#2804 Anikot ugyanugy sunáznám de azért ez sok volt amit müvelt szerintem neki is van valami beütése mert igy kiakadni nem hiába frigid !
-
#2803 Na legalább ök aranyosak ! XD