153993
ValóVilág 12
-
#2882 viszont akkor én is leszbi vagyok:D -
Ironman2 #2881 Marek Pietrak? hehehehe -
#2880 "Amig leonifasz a lelki baját ecsetelte addig ugyanott a mellette ülő szandika és zsuszi a szarásról beszélgettek."
ASD:AS:D:SA:D:SA:D::D:D:SASSSS:ss..aSD -
Coolfire #2879 Mondtam én,hogy leszbi Gigi..pina kell neki,nem fasz.. -
#2878 -
#2877 köszi:DD
Maarek Pietrak -
#2876 Az éjszaka szolid dalolással folytatódott.A lányok mesefilmek betétdalait énekelték.Zsófi lediktálta Anikónak a dalszöveget és együtt énekeltek.Zsuzsi kutyájáról megtudtuk,hoyg Musztafa a neve és csivava.Marek Pietrak elmesélte hogy négyévesen arcon harapta egy kutya de azért ő szeretne egy kiskutyát.Zsuzsi beleéléssel mutatta be milyen amikor kangörcse van Musztafának.Az éjszaka egészét a csapat együtt töltötte a hálóban,alekosz és laci nélkül,az eddigi legjobb hangulatukban.Leonifasz a nappaliban előtte elbőgte magát majd előadta Szandinak,Zsuzsinak és Anikónak h azért bőg mert annyira szépen énekelt Anikó és a csaja jutott eszébe,akire biztos rászálnak kint de ha Leonifasz kimegy"szájbabasza maj dőőket2..mert ő annyira kemény..csak addig még sir egy kicsit.Amig leonifasz a lelki baját ecsetelte addig ugyanott a mellette ülő szandika és zsuszi a szarásról beszélgettek.A hálóban később leonifasz fején zsuzsi bugyijával ült.oli cinkelni kezdte.gigi teljesen elvesztette az eszét.tüzelt.alig várta h valaki megölelje.előszerettettel ölelgette anikót aki annyira beinditotta gigit hogy az már a fiuknak is feltűnt.mindenki a szexről beszélt,várják a házaspár beköltözését.ömlöttek a legzaftosabb szex poénok,Évának pl a csattogás aés a puncifing hiányzik.gigi egyre rosstabbulvolt a kielégitetlenségtől majd hajnalban elaludt.béci és zsófi volt akik kivonták magukat a buliból,egész éjjel kettesben ültek a konyhában,nem mutatták őket de olivér kifejtette giginek hogy szerinte béci már nagyon kitekingetne a kapcsolatából és csajozna de inkább anikóban látja olivér szerint a pinát mint zsófiban,gigi kijelentette h ő nem fogja hagyni h béci kurjon a villában.zsófi és béci beszélgetésére hajnalban volt egyetlen utalás amikor leonifasz a konyhából visszajövet elmesélte a többieknek h zsuzsi és szandika a konyhában a zsófi által összegfirkált banánon mutatták meg neki hogy kell szopni.,.a banánon állitólag erotikus szövegek voltak irva mire béci elmondta h zsófi volt aki ráirta..leonifasz egész éjjel ripacskodott,kinyilt a csipájs,fiukkal lányokkal is játszotta az eszét.egyszer belebujt éva bugyijába mire az addig alvónak tűnő marek pietrak felpattant és rávert a seggére.gombo szerint ez gyanus mert korábban marek pietrak őt is megakarta csókolni.marek egyre nehezebben tudja leplezi valódi énjét..a hangulat jó volt,tömény baromkodás és fülledt szex utáni vágy uralta az estét.a közvetités kiváló volt,az rtl ma működött -
#2875 Alekoszt szapulás. Kb ennyi. -
#2874 Azért az eléggé szánalmas,hogy az összes csajnak ott volt a beszavazón a nagy duma,hogy ilyen meg olyan belevalók,felfordítják a villát stb.
Alekosz meg amikor közeledne fel vannak háborodva.
Szandikán kívül a többi csaj egy hangember.
-
xido #2873 éjjel
pörgess bele és adj még 1.5 órát hozzá gondolatban:) -
#2872 éjszakai összefoglalót vki pár mondatban?:D csak akkor, ha volt vmi említésre méltó. -
#2871 ezen filóztak ők is éjjel, hogy Laci elmondta a szentbeszédet vagy Alekosz osztotta az észt, meg ilyesmi. Oli szerint jót beszélgettek, ennyi, nem ölték meg egymást. Bár nekem eszembe jutott a Kemény zsaruk egyik része mikor két rapper-dílert bezártak éjszakára egy konténerbe, hogy "beszéljék" meg a problémájukat, de reggel csak egyikőjük jött elő :D -
bippo #2870 Mit lehet csinálni több órán keresztül egy 5nm-es mosókonyhában? Ha egész nap csak beszélgetnek, akkor Laci tuti megfojtotta azóta Alekoszt :) -
#2869 majd nézek olyat ami fizetős (persze Én netboltból venném;)) azok jobban konfigoltak szerintem, ami ingyenes az nem mindig tud annyit, persze van kivétel, pl kmplayer is jó lejátszó, mégis ingyenes. de köszi az infot. -
xido #2868 azt hiszem valami ilyesmit mintha láttam volna a beállítások között,ellenben ha kicsit is megakad a stream,akkor leáll és újra kell indítani...bár próbáld ki máshol,lehet erőltetett újrakapcsolást is lehet beállítani:) -
#2867 Anikónak egyébként a frigiditásra egyik megoldás lehet, ha csajjal próbálja ki a szexet. Lehet leszbi, csak még maga sem ébredt rá :) majd most Gigivel rányitnak a dologra :D -
#2866 Be lehet állitani, hogy mikor induljon és mikor álljon le? érdekelne, mert igy éccaka ami van felveszem és melóba megnézem :) -
xido #2865 orbit downloader..flv-ben veszi le azt ami kijön,az alap 320x240-es méretben és fél óra kb 34 megás file lesz... -
#2864 ja, amúgy Gigi nem gyengén be van pörögve :D ivott valamit vagy csak a hormonok bizgatják? :DDD rendesen ráizgult Anikóra :) -
#2863 mi a neve és mekkora cuccot csinál? Avi-ba rakja? -
#2862 volt egy kis balhé köztük és büntiből kirakták mindkettőt a mosókonyhába. talán ma már visszatérhetnek, visszavonásig érvényes a száműzetés egyébként. -
xido #2861 egyszerű stream ripper program -
#2860 mi az hogy Alekosz meg Laci nincsenek ott? -
#2859 TV tuneres kártyád van és úgy veszed fel vagy hogy? -
#2858 Nah, konklúziót levonva, ha jövő hétvégén lesz az első kiszavazó-show, akkor Alekosz nagy eséllyel pályázik az első kieső címére, hacsak addig vissza nem lopja magát valahogy a többiek szívébe. Most aki szerintem rászavazna, az Anikó, Béci, Gigi, talán még Laci is és lehet, hogy Leo is, de ha csak 3-an adják rá, már az is elég lehet, a többiek összevissza egymásra dobálják majd, most a főellenség Alekosz lett. -
xido #2857 éjjeli -
#2856 wow, ez kurva nagy épület-együttes. -
#2855 Hát ha az is a Campona mellett van akkor igen :D ezeket nem vágom, azért kérdezem. azt tudom, hogy amikor Formula-1 van, akkor az is a camponában van, a liftben ülnek Gyuláék pl (vagy olyasmiben, de szerintem az lift.) -
#2854 Itt van
Felső képet nézve észak-keletre van a campona, a buszmegállóktól kb 20 méterre. -
#2853 Nem az RTL székhelyén van? vagyis közvetlen a villa mellett. -
#2852 Jah, de meg nem mondod róla, hogy az az :D -
K Ace #2851 Lol vonat hogy be hallatszik :D -
#2850 A villa stúdió meg bent a Camponában vagy hol, mert ugye Lilu mikor bekíséri őket akkor hamar ott vannak. -
K Ace #2849 Úgy tudom a Campona mellett van. -
#2848 Azt tudja valaki, hogy hol van a villa? utca, házszám :) -
#2847 szerintem Anikóra már direkt nem raknak hangerőt, úgysem érteni mit motyorászik az orra alá... -
#2846 Egy két havi tepertős-csülkös-pacalos körömpörkölt kúra, gesztenyepürés kólával, meg csokiba mártott popcorn-al, utána már lenne valami nem amorf alakja :D (ki kell tölteni a csont és bőr közötti űrt:D) -
#2845 Gigi meg tüzelt éjjel nagyon megakarta volna magát baszatni ezért is bujt oda Anikohoz ! xD -
#2844 Olivér úgy fekszik most, mint egy hulla :DDD -
#2843 nah, most volt ébresztő :)
Zsuzsinak kurva jó segge van..szerintem :)