153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #2922 Dehogyisnem.Nézi ezt mindenki.Ha nem az adást,de az eseményeket követik a neten. -
#2921 Volt egy Sissy csaj is a VV2-ben habár az igencsak jól nézett ki !
Az a vörös csaj Péter volt barátnője ! -
Ironman2 #2920 -
#2919 mér az is mi a faszom, h nono és stone -
IXEMGabeo #2918 amúgy számomra rohadt nagy szégyen, hogy egy csomóan nem nézik ezt a szart mégis, az SG-n vezeti a topikok listáját:D -
Ironman2 #2917 Mert akkor korruptak azért.X-faktorba már volt a Stone -
#2916 Jah nekem is mindkettő szimpatikus az első pár is meg a 3-dik is csak nehogy ugy járjunk hogy a végén a 2-dik jut be mert akkor már tényleg Degeneráltak háza lesz ott bent ! xD -
Ironman2 #2915 Sí-sy,ilyen hülye nevet.És hogy fogják szólitani? Sziszi? -
#2914 Miért? -
Ironman2 #2913 Ha az bekerül,akkor bekaphatja az ertéel -
IXEMGabeo #2912 megvan a válasz tutira a középső pár jut be....kell a feltűnés, akik picit is buzisak, vagy elvontak (negatív értelemben) azok kerülnek be... -
Ironman2 #2911 Jó segge van neki az tuti -
#2910 Szerintem simán szükség van stonera :D -
Ironman2 #2909 Nekem a 3. pár a szimpatikus.A csaj az kurva jól néz ki.Tiszta Abbás -
#2908 Nah jah a párbaj még messze van hétfőn beszavazóshow !
Amugy te kire voksolnál felölem az első és 3-dik pár jöhet a 2-dik semiképp se mert a faszi olyan buzeráns képe van mintha nem is férfi lenne ! -
#2907 huh arra kivancsi leszek melyik a tuti befuto -
#2906 Ők csak a kupola latt vannak, illetve a kupola egy része alatt.
Amugy Alekoszt gyengén kínozhatják az elvonási tünetek vazz. Nemhogy nőt nem kap, de még össze is zárják egy dagadt fazonnal, pia nélkül =D -
Ironman2 #2905 Még sok idő van,megváltozhatnak az álláspontok a villában.Házaspár is fog beköltözni addig,azok meg elrendezhetik az erőviszonyokat. -
#2904 Ahogy Tyler mondta vagy Aniko vagy Zsófi !
Aniko amiért leugatt Zsófi amiért alevelet irta neki !
-
#2903 Na jah lehet de akkor Olinak nem lesz cimborája ! xD
Meg aztán akkor már az egész unalmas lesz ! -
Ironman2 #2902 Alekosz tuti befutó lesz az első körben.Az a kérdés hogy ki lesz a párja? -
Ironman2 #2901 Szerintem 13 villalakó is úgy látja hogy ő nem kell oda.Egyedül a Szandika nem fog rászavazni,meg talán az Éva,mert ő majd Olivér-re fog rakni. -
Ironman2 #2900 Alkeszt visszaszavazni? Én inkább kibasznám onnan a picsába. -
karajjj #2899 te tényleg szavazol ezekre? -
Ironman2 #2898 Amúgy milyen büdös lehet alkesz a pálinkától,hogy egész nap vedeli. -
Ironman2 #2897 Nem is szándékos volt.Nem látnak ezek a retekklubban? -
#2896 sztem vagy Anikót amiért tegnap kiosztotta, vagy Zsófit, mert múltkor a levélben nagyon lesavazta szegény lányt. -
#2895 De azt nem értem hogy Bécinek állandoan olyan feje van mintha a nap 24 órájában be lenne drogozva ! xDD -
#2894 Na én is ezt mondom a szék egy hulladék ö is meglepödött azon hogy felborult szegény Laci és azonnal Uriember modjára rögötn elnézést kért és segitewni akart neki !
DE a bolhából elefántot csinálnak a béci cigót meg egyszerűen fejbe kelett volna lönni hogy Alkesz egy pszichopata állat és ha a húga közelébe megy olyat tesz hogy vállalja érte a börtön büntetést is ! -
#2893 A legjobb az lenne ha Szandikát hivná legalááb megszabdulnánk egy bányarémtől ki de szerintem nem öt fogja mert egyedül csak ö foglalkozott vele ahogy Alkesz akarta !
A lányok közül bárki lehetséges mert egyik lány se komálja ! -
#2892 A szék is egy hulladék.Egy ekkora darab embert egy normális széken lökdöshet akárki.
Alekosz egyből ugrott segíteni,elnézést kért nem szándékosan tette.
ennyi... -
#2891 sztem vmelyik csajt hívja ki, mert nem tudta megbaszni őket :DD -
#2890 a VV4 nek nem adok 1 hónapot.....
http://www.youtube.com/watch?v=7K55rXLxJY0 -
#2889 Hát jah ezek szerint ha nem sikerül visszanyerni a bizalmukat akkor valószinű hogy Alkesz lesz az első párbajozó de akárkit is hiv ki párbajra majd jól visszaszavazzuk ! xD
Mert Alkesz nélkül nem ér az egész müsor egy fabatkát sem ! xD -
#2888 hát tudom én csak ezzel most megint elbaszta az egészet -
#2887 Ez nem direkt volt nem volt szándékos csak Alkesz azt ecsetelte Lacinak hogyan lökte meg Anikot hát ez épp szerencsétlenül jött ki Mert Laci hátradölt a székből !
Ezért vannak 2-en büntiben a nyugiszobában ! Alkesz nem direkt akart fellökni Lacit de Laci tényleg megszoritotta Alkesz ruháját ! -
#2886 bazmeg
-
Ironman2 #2885 Ők csak a kupola alatt vannak.Vagy lehet hogy ott van a studio is. -
Ironman2 #2884 Az a nagy ház,nem az RTL székháza? -
IXEMGabeo #2883 szó szerint burokban élnek