153993
ValóVilág 12

• kalap765
    Most ezentúl csak a fürdőt fogjuk bámulni?
  • SirAlo
    Furdo helyett tehetnenek mashova kamerakat, arra senki nem kivancsi
  • rooney8
    de ez csak a fürdőt mutatja
  • SirAlo
    Most mi ez a valovilagon? van 2 kamera az egyiken mar most is megy a kozvetites , a masikon irja hogy nincs kozvetites, de semmi hir hogy lenne nonstop adas vagy ilyesmi
  • Dean Winchester
    ja
    a lényeg

"Nem az a baj a Való Világgal, hogy van, vagy az, hogy saját formátum, hanem az, ahogy ezt a saját formátumot megcsinálta az RTL. Így is megvan a várt nézettség, így is erről beszél a fél ország, tehát a célt elérték, csak a műfaj igazi rajongói (mert vannak ilyenek) sajnálják tiszta szívből, hogy megint kimaradt egy ziccer és ismét nem sikerült rendesen megcsinálni valamit, amit pedig ugyanezzel az erővel igazán meg lehetett volna."
  • Lacee
    korrekt cikk a comment.com-on
  • Dean Winchester
    ja jó megoldás lenne :D
    f1 topikban is mennyi animáció van már a bannerban mégis bírja a topic :D

wesker.: gyorsan izibe azért sztem a bannerre tolhatnál egy hivatkozást h a valovilag.hu-ra mutasson ha ráklikkelünk (természetesen uj lapon nyissa meg és ne ebben a lapban amiben vagyunk)
  • Tyler1
    ettől nincs terhelve a topik, akkor indul el az adás, ha rákattintasz.
  • bigapó
    felesleges terhelni ezzel a topikot, már ha jól sejtem amit írsz. persze ha van működő megoldás erre, akkor mehet, de elég egy link is az oldalhoz.
  • kastil
    esetleg méág hogy refresh utan ne kelljen inditani hanem tegye meg alapbol
  • kastil
    +1. nagyon jó ötlet
  • Tyler1
    sztem meg legyen egy vékony banner csak a címmel, alatta meg bekéne scriptelni az online streamet, h innen is lehessen nézni.
  • bigapó
    kisképek jobbra balra, az jó, nevükkel együtt, azzal amivel a táblán is szerepeltek (lényegében a valóvilág oldalon), a többi nem kell. meg légysz itedd már be a valóvilág linket, úgy hogy írd bele azt is, hgoy itt tudod élőben is nézni vagy ilyesmi, bár akkor meg azzal fognak jönni, hogy nem is működik. de egy valóvilágos link jó lenne, mert melóba pl mindig úgy kell keresnem google-ön keresztül.
  • wesker24
    Hogy legyen a banner ?

Csak kisképek jobb és baloldalt ?

Vagy kis képek jobb és bal oldalt a nevükkel ?
    (kiskép felett vagy alatt)

És melyik a rendes nevük kell csak vagy az is
    hogy milyen kategória ?
  • Ironman2
    Off Én meg panzióban ebédeltem,és nyertem egy 4 személyes utat Bécsbe.Jövő tavaszra.Ezért kellett korán lefeküdnöm.Azt már leszarom,hogy mit akartak rámsózni.Az a lényeg hogy nyertem,és jól bekajáltam.Nemsokára meg megyek melózni.

Wesker grat a házigazdához! Ha nem lesz vv4,akkor se szünjön meg a topik,majd átnevezzük valamelyik müsorra
  • Ironman2
    Mert nem voltam itt
  • pajti
    valovilag.hu megint 404
  • wesker24
    Elég sok hsz-t töröltem ! xD

Az elején jó pár 100 hsz-t biztos töröltem mert mindenki idetévedt és összekeverték ezt a topikot a gumiszobával ! xD
  • Coolfire
    Nagyon kevés a hsz.Miért nem pörög a topik?:)
  • Coolfire
    Ja,mint a rendezőknél,csak a gombokat kéne nyomkodni.:)
  • Coolfire
    Már alekosznak megvannak az aljas kis tervecskéi.:)Kristófot akarja Éva mellé,mert ha kristóf kint marad elkezdheti fűzni dzsinát,az ember meg vagdalni otthon az ereit.:))
  • Coolfire
    A 2. variáció.
  • kastil
    de az túl költséges az rtl szerint.
  • allock #5672
    kapcsolható kamerák kellenének egyedül

mindegyik kamerához hozzáférhetne mindenki, rtl-nek semmit se kéne csinálni csak biztosítani a feltételeket amit nem fog
  • Wlanseraf
    igy 2010 kornyeken talan nem ilyen szanalmas online szolgaltatast kene nyomni...

Barmelyik kamerarol nezhessem amikor csak akarom... persze maniert:) inygen meg tolnam ezt az egy kameras szart.. dolne a le:) de nem ertem hogy hulye degeneraltak dolgoznak a reteknel?
  • Béka Benő
    Bécigót és Gömbit lehet, hogy megvédenék a rajok. A kis Leofax-t kéne haza küldeni, amúgyis egy kis .
  • kastil
    Reggelt.
    Kicsit visszaolvastam és az jutott eszembe, hogy simán megcsinálhatnák, hogy szavazható legyen az éjjeli adásnál, hogy mit mutassanak.
    Lenne minden helységre egy lehetőség, lenne egy vv-s account, és ha már nyomtál pl hálóra, de aztán meggondolod magad és konyhát akarsz nézni, akkor a szavazatod kiveszi hálótól és átteszi konyhához. Mondjuk 5 percenként ellenőrizhetnék is. De lehet, hogy hülye ötlet.

Történt amúgy valami érdekes? Alekosz Ginát oltotta?:o
  • Syntech
    leonifax,es beci is mehetne.kutya se szavazna ezekre...
  • manoszey
    Tényleg az lenne a legtutibb megoldása, hogy Ginát viszi, ha nézzük, hogy nők többen szavaznak, akkor nőt kell vinnie, mert fiú ellen helyzeti hátrányból indulna (bár azt nem tudom, hogy Leonidaszra ki a fene szavaz, annyira irritáló kis kocsog a gyerek, de valahogy beszavazták mégis)
    És odacsapna rendesen dramaturgiai szempontból is - ráadásul bosszút állni is nehéz lenne Éván, mert ha visszamegy, akkor következő kijelölésnél védettsége lesz, ha jól tudom... Úgyhogy az megkavarná a dolgokat rendesen, mégha engem Éva is eléggé irritál (meg Anikó meg Zsuzsi - ha ezekből esik ki valaki, akkor én már örülni fogok, kár, hogy nem mehetnek haza mind egyszerre
  • Tarajos Sül
    xD

De köcsög vaaagy! :D:D
    Egyébként ha a házaspár csajt vinné magával Éva, akkor Éva bebiztosítaná magának a következőket:

- Egy jó kis hajritkítást Ginától :D
    - Tuti, hogy Éva menne vissza a villába, mert Ginát tuti nem engednék vissza az "Éljen Szlovákia" megnyilvánulásáért..(plussz, Évát jobban ismerik, régóta van bent)
    - A házaspár sráctól is lehet megkapná a magáét Éva, ha nem a felesége jönne vissza :)
  • kalap765
    Bakker, hogy mekkora kétszinű egy féreg ez a Leo. Azt meri mondani Giginek, hogy ő nem nyal Évának s nem érdekli ha kiviszi, mert biztos benne hogy sokan fognak rá nyomni.
  • kalap765
    nem úgy volt hogy Éva Kristóffal alszik?
  • Slayerboy
    Én kiejteném a házaspár 1ik tagját.. mekkora lenne már :D
  • bigapó
    amúgy azért írtam azt a 4-et, mert azok ellen van esélye. Gombit se bent se kint nem kedvelik, szerintem Leo-t max bent, de ott is langyos, idekint nem sokan kedvelik, a házaspár még új, nem ismerjük őket és eléggé szürkék is. az első gyenge szereplés után erősen visszaestek. Ja és, ha Kristóf kimegy akkor Gina virtuális öngyilkosságot követ el (magyarul kimászik a kupolán :DD )
  • bigapó
    Éva mindig idegbajos, csak ha iszik akkor jobban elengedi magát és azért látszik feltűnőbben. amikor takarítani kellett is hogy puffogott már: "Én nem takarítónőnek jöttem ide"
  • wesker24
    Meg Zsuzsi és Aniko nagyobb szarkeverő mint Éva !

Éva csak akkor idegbajos ha iszik !
  • wesker24
    2 lehetőség mert annak ellenére ha részeg akkor nem éppen vana topon meg eléggé idegbeteg is zokott lenni de csak akkor ha iszik !

Meg aztán szerintem ha taktikázna akkor Zsuzsit és Anikot hivná ki mert akkor tuti visszajönne ! De még Leo ellen is simán lehetne esélye Gombi ellen tuti vesztene mega ztán lehet hogy a házaspár egyik tagja ellen is esélyes lenne !
  • bigapó
    Szerintetek melyikre van nagyobb esély?

1. Éva bárkit is hív ki kiesik, mert rohadtul nem bírják az emberek a nyávogását és a viselkedését, színészkedés, állandó pózolgatás a tükörben és az állandó drink (már amikor van).

2. Bárkit is hív ki Éva (mármint azok közül akiken filózik, Gina, Kristóf,Leo,Gombi) mindegyik ellen esélyes, hogy Ő jön vissza, mert ezeknél érdekesebb személyiség, minden hibájával és idegesítő dolgaival együtt is.
  • Béka Benő
    Gigipsy még mindig ruhában fürdik ? Akkor valószinű itt dugás sem lesz az Erzsivel.
  • Coolfire
    OK,majd ha felkelek megnézem:))