153993
ValóVilág 12
-
#7650 már a fél világ tudja, hát hol élsz te? :D -
#7649 eltakarították a szemetet és nem is szóltok?? -
#7648 :D beteg -
Ironman2 #7647 Legalább ő többet nyujtott nekünk idáig,mínt bármelyik más picsa aki ottbennt van.És ez a jó. -
#7646 Anikó,hogy magyarázkodott -.- hülye picsa -
Ironman2 #7645 Sokoldalú ez az Alekosz,még orvosnak is elmehetne:
-
Ironman2 #7644 Szandika fingott volna egyet? -
Ironman2 #7643 Bazz!
-
#7642 persze, neki sem sikerült minden filmje jól, de a T2 az kifejezetten klasszikus alkotás lett. ott kb olyan technológiai forradalom volt, mint később a Mátrix-ban vagy most az Avatar-ban. -
#7641 Na, hát aki ügyes az odavághatja Alekosz arcát és úgy megcsinálni azt a jelenetet, a nőre meg Anikóét :DD -
Syntech #7640 na ez a szoke is kint tancol azt kurjak seggbol szajba!Oláh..fullroma ezis :D -
Ironman2 #7639 -
#7638 persze, a filmjei közt van különbség, de maga a faszi egy legenda :) van amúgy olyan filmje amit nem csípek pl. amelyikben terhes, vagy a 6. napon. -
Ironman2 #7637 Hehe,ez az -
#7636 a trailerben 0:59-nél van egy pillanat, talán azt keresitek.
T1 trailer -
#7635 bazz holnap itthon vagyok ugyis ,mostmár megnézem a terminator 1-et délelött,hogy meg legyen a jelenet :) -
#7634 az egy dolog, de szerintem nem arra értette a példát. -
#7633 És Chuck Norris? -
Ironman2 #7632 Én is úgy emléxem,hogy volt egy jelenet mikor valakit arrébb tolt a kezével. -
#7631 Én meg pont, hogy Évát nem várom vissza :D Leo kevesebb vizet zavar köreimben, kevésbé irritál, könnyebb elviselni a bejátszásokat róla. amikor csaj volt, ott kifejezetten mulatságos volt, megnevettetet. -
Ironman2 #7630 Mivel hogy ő volt a házigazda -
Dean Winchester #7629 de a lökéses videót keressük :DDD -
Ironman2 #7628 Nem hiába.Andy Vajnáék azért tudtak anno.Most is itt volt a Megasztár záróbuliján Andy -
#7627 jó persze ez alap
de azért egy Hercules New Yorkban és egy Commando között mondjuk van különbség:D:D
-
#7626 Ő nem a félrelökésre gondolt, hanem ahogy pásztázza a területet. legalábbis szerintem, tehát nem Anikót, hanem magát hozta fel, mint aki keres valamit/valakit. szóval ilyen kemény legény :D -
#7625 off:
nem tudom, hogy menni időbe telik kiválasztani egy zenét az adott jelenethez, de amikor kijön a kocsmából felöltözve, hát az nagyon üt :)
bocsánat, de tényleg nagy kedvencem ez a film :)
on: -
xido #7624 Remélem Leo nem jön vissza..kevesebb nagyon ellenszenves lenne nekem odabent:) -
#7623 nincs Arnold legjobb filmje, Arnold a legjobb -
Ironman2 #7622 Jaja,ez a második része -
#7621 itt nem lök félre senkit. -
Ironman2 #7620 Azt nem találtam a Youtubon -
#7619 Arnold legjobb filmje az a Predator:D:D -
#7618 tutti nem erre gondolt :) még mondta is hogy terminátor 1 :) -
#7617 kedvenc filmem, még mindig benne van a top3-ba, Arnold-tól pedig a top1, egyértelműen. -
Béka Benő #7616 Ez az Olivér egy ganély szarkeverő féreg !Büszke lehet rá a barátnője, akit épp Oli barátai dugnak.
Találta volna el a palack azt a ocsmány fejét. -
#7615 Ő az első részben a diszkós jelenetre gondolt, csak ostoba anikó nyögte be, hogy John Connort keresi, aki akkor még fasorba sincsen, illetve max Kyle Reese gatyájában, nagyjából :DD -
#7614 jaja :DDDD -
Ironman2 #7613
Erre gondolt Alekosz -
#7612 tényleg gecc:D:D -
xido #7611 Alekosz egyébként T1000-nek lenne jó..pont olyan szikár feje van,mint Robert Patrick-nak:)