153993
ValóVilág 12

• allock #7650
    már a fél világ tudja, hát hol élsz te? :D
  • Szolnokboy1
    eltakarították a szemetet és nem is szóltok??
  • allock #7648
    :D beteg
  • Ironman2
    Legalább ő többet nyujtott nekünk idáig,mínt bármelyik más picsa aki ottbennt van.És ez a jó.
  • byzhouse
    Anikó,hogy magyarázkodott -.- hülye picsa
  • Ironman2
    Sokoldalú ez az Alekosz,még orvosnak is elmehetne:

• Ironman2
    Szandika fingott volna egyet?
  • Ironman2
    Bazz!

• bigapó
    persze, neki sem sikerült minden filmje jól, de a T2 az kifejezetten klasszikus alkotás lett. ott kb olyan technológiai forradalom volt, mint később a Mátrix-ban vagy most az Avatar-ban.
  • bigapó
    Na, hát aki ügyes az odavághatja Alekosz arcát és úgy megcsinálni azt a jelenetet, a nőre meg Anikóét :DD
  • Syntech
    na ez a szoke is kint tancol azt kurjak seggbol szajba!Oláh..fullroma ezis :D
  • Ironman2
  • Tyler1
    persze, a filmjei közt van különbség, de maga a faszi egy legenda :) van amúgy olyan filmje amit nem csípek pl. amelyikben terhes, vagy a 6. napon.
  • Ironman2
    Hehe,ez az
  • bigapó
    a trailerben 0:59-nél van egy pillanat, talán azt keresitek.

T1 trailer
  • sanzik
    bazz holnap itthon vagyok ugyis ,mostmár megnézem a terminator 1-et délelött,hogy meg legyen a jelenet :)
  • bigapó
    az egy dolog, de szerintem nem arra értette a példát.
  • Attila8805
    És Chuck Norris?
  • Ironman2
    Én is úgy emléxem,hogy volt egy jelenet mikor valakit arrébb tolt a kezével.
  • bigapó
    Én meg pont, hogy Évát nem várom vissza :D Leo kevesebb vizet zavar köreimben, kevésbé irritál, könnyebb elviselni a bejátszásokat róla. amikor csaj volt, ott kifejezetten mulatságos volt, megnevettetet.
  • Ironman2
    Mivel hogy ő volt a házigazda
  • Dean Winchester
    de a lökéses videót keressük :DDD
  • Ironman2
    Nem hiába.Andy Vajnáék azért tudtak anno.Most is itt volt a Megasztár záróbuliján Andy
  • Effe88
    jó persze ez alap
    de azért egy Hercules New Yorkban és egy Commando között mondjuk van különbség:D:D
  • bigapó
    Ő nem a félrelökésre gondolt, hanem ahogy pásztázza a területet. legalábbis szerintem, tehát nem Anikót, hanem magát hozta fel, mint aki keres valamit/valakit. szóval ilyen kemény legény :D
  • bigapó
    off:

nem tudom, hogy menni időbe telik kiválasztani egy zenét az adott jelenethez, de amikor kijön a kocsmából felöltözve, hát az nagyon üt :)

bocsánat, de tényleg nagy kedvencem ez a film :)

on:
  • xido
    Remélem Leo nem jön vissza..kevesebb nagyon ellenszenves lenne nekem odabent:)
  • Tyler1
    nincs Arnold legjobb filmje, Arnold a legjobb
  • Ironman2
    Jaja,ez a második része
  • Tyler1
    itt nem lök félre senkit.
  • Ironman2
    Azt nem találtam a Youtubon
  • Effe88
    Arnold legjobb filmje az a Predator:D:D
  • kill3r21
    tutti nem erre gondolt :) még mondta is hogy terminátor 1 :)
  • bigapó
    kedvenc filmem, még mindig benne van a top3-ba, Arnold-tól pedig a top1, egyértelműen.
  • Béka Benő
    Ez az Olivér egy ganély szarkeverő féreg !Büszke lehet rá a barátnője, akit épp Oli barátai dugnak.
    Találta volna el a palack azt a ocsmány fejét.
  • bigapó
    Ő az első részben a diszkós jelenetre gondolt, csak ostoba anikó nyögte be, hogy John Connort keresi, aki akkor még fasorba sincsen, illetve max Kyle Reese gatyájában, nagyjából :DD
  • bigapó
    jaja :DDDD
  • Ironman2

Erre gondolt Alekosz
  • Effe88
    tényleg gecc:D:D
  • xido
    Alekosz egyébként T1000-nek lenne jó..pont olyan szikár feje van,mint Robert Patrick-nak:)