ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a Simon megy be kész....de legalább be megy valaki bazdmeg
Zsoltnak csaja van (?)
Az olasz digó meg simizi a bicepszét meg nem számolja hány csajt hált meg, de "fázik" bebújni oda.
Szépen követgeti Zsolti fiút, kicsit erõsebb jellemû mint a digó. pedig õ se lenne rossz arc.
Simon meg simon.
Az olasz digó meg simizi a bicepszét meg nem számolja hány csajt hált meg, de "fázik" bebújni oda.
Szépen követgeti Zsolti fiút, kicsit erõsebb jellemû mint a digó. pedig õ se lenne rossz arc.
Simon meg simon.
Amúgy meg nem tudom mit esznek azon az Izán lófaszfején
Amúgy kajak igazuk van ilyen mellek között még a legtrógereb hím is bemenne szánalmasok ezek baszki
Ezt a 2 nõt ott kéne megdugni egybõl
Azt látom,de a beköltözést hol néztétek?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Aurélió azt se fogja fel, hogy MELEG a víz 😄 Hát lehidalok! 😄 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Egy erkölcsi fertõ ez a mûsor kérem szépen! Nem lehetne ezt a két primitív picsát már most az elején belefojtani a jaccuba??? <#eplus2>#eplus2>
Látom van adás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez a 2 nõ nekem már most szimpi😄
152 üzi.Hol néztétek online? Ne kelljen már visszaolvasnom
ÚRisten a gyökér kurva hímek ennyire bénák én már ott landolnék a csöcsök meg a seggek között
Váááááltóruha!!!!! Beszarás. De béna a nagy kan 😄
Ezt a 2 nõt ott kéne megbaszni helybe nem ilyenIzákkal foglalkozni nyámnyila lófasz
Én azokhoz már odamentem volna azt nyomattam volna a sódert 😄
NA!!!!! Egész végig ez a "rezsicsökkentett" 310x180 felbontás lesz?????
Akarom mondani az RTL-állítása szerint van olyan téli hideg, hogy nem lesz ilyesmi most. 😄
õ nem bízik soha senkiben, de mindenkinek megadja a bizalmat elsõre 😄DDD
Dehogy van elszállva, õ csak büszke!
Túl büszke!
Meg minek kapcsolatba beszállni ha úgy is fáj majd neki mikor kiszáll? 😄
eh
Túl büszke!
Meg minek kapcsolatba beszállni ha úgy is fáj majd neki mikor kiszáll? 😄
eh
Talán ilyen 1 perc és nyersz jellegûek vagy más egyszerû benti feladatok, de kint a téli hideg miatt biztos nem.
lol, Zsolt elmult 2 percbe tökéletesen azokat mondta mint én ilyen esetekbe 😄DDD
+2 pont eddig a srcának, ivott is már, de még így is normális
PopSimonnal mivan? tényleg feláldozták?
+2 pont eddig a srcának, ivott is már, de még így is normális
PopSimonnal mivan? tényleg feláldozták?
Iza se ezen a bolygón él... vagy nagyon buta vagy csak nagyon el van szállva magától.
Mondjuk ez már lejött a kisfilmbõl is,mikor elõadta,hogy nincs kihúzva a szemöldöke, õt aztán ne filmezzék...
De ez az eszmefuttatás,hogy õ milyen feltételek mellett tud csak tisztelni egy férfit,ez elég érdekes...
Mondjuk ez már lejött a kisfilmbõl is,mikor elõadta,hogy nincs kihúzva a szemöldöke, õt aztán ne filmezzék...
De ez az eszmefuttatás,hogy õ milyen feltételek mellett tud csak tisztelni egy férfit,ez elég érdekes...
Amúgy a védettségért megint lesznek külön feladatok mint az 5-be?
ez a ribanc de kurva sötét...
+1 pont a faszinak hogy tök jól kezeli és beszélget vele, én már valami rosszat csináltam volna lehet
Csak szombaton lesz teljes a létszám, mert egyesével költöznek be 😉
Fasza hogy megint világszínvonalú onlányt kaptunk 😄 Bár Bence megmondta sok lesz az újdonság, úgy látszik az egyik, hogy már csak rádióközvetítés lesz <#fogmosas>#fogmosas>
Fasza hogy megint világszínvonalú onlányt kaptunk 😄 Bár Bence megmondta sok lesz az újdonság, úgy látszik az egyik, hogy már csak rádióközvetítés lesz <#fogmosas>#fogmosas>
ránéztem az online adásra kb 10 másodpercet hallotam amibe az volt h vki ismert bent vkit a villába és erre véletlen megszakadt az adás 😄
Amúgy eddig ebbõl a 6 fõbõl egyikbe se érzek olyan erõs egyéniséget aki megnyerné remélem jön majd még olyan lakó aki faszább lesz mint ezek.